EOS kurssi 2021

EOS:n kurssi on tällä hetkellä $2.23 ja koko markkina-arvo $2,334,694,230.01. EOS:n kurssi on muuttunut -2.80% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin EOS:n kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

EOS kurssi on kasvanut 2021 vuoden aikana viisinkertaiseksi, mutta vielä on matkaa entiseen huippuun!

EOS on kolmannen sukupolven lohkoketjuratkaisu, mikä pyrkii parantamaan lohkoketjutoimintojen nopeutta sekä kustannustehokkuutta. EOS alustalle on mahdollista rakentaa älysopimus applikaatioita, mitkä poistavat välikäsiä esim. pankkien transaktioiden suhteen.

EOS hinta tänään

Vastuunvapaus: Sijoittaessa on aina riskinä rahan menettäminen. Huomioi eTorossa sijoittamisen kulut. Lisätietoa: etoro.com/fi/trading/fees

Sisällysluettelo

EOS kurssi 2021

Vuodenvaihteessa EOS kurssi alkoi n. 2 dollarin lukemista. Tammikuussa EOS sai muiden kryptovaluuttojen mukana kiinnostusta sijoituskohteena, volyymi alkoi nousta vuoden alusta ja kurssiin tuli pieniä nousuja samalla. Kuitenkin suuremmat nousut alkoivat tulla lähempänä helmikuulle mentäessä.

Helmikuun alusta lähtien EOS kurssi nousi hiljalleen, aina viiteen dollariin asti ja sitten tuli pienehkö -40 % korjausliike kurssille. Ja maaliskuulle mentäessä kurssi olikin laskenut n. kolmeen dollariin.

Maaliskuulle 2021 mentäessä jokainen viikko olikin entistä korkeampi, aina viimeiseen viikkoon asti. Viikon alkaessa EOS kurssi oli 4,5 dollaria, jonka jälkeen tuli pieni 20 % korjausliike.

Huhtikuun alusta kurssi ampaisikin jo heti ensimmäisellä viikolla 50 % nousuun, aina 6.5 dollariin asti. Siitä jatkui nousukausi EOS kurssille, melkein yhdeksän dollarin korkeuteen saakka, kunnes huhtikuun puolessa välissä tuli melkein 50 % korjaus.  Viimeisellä huhtikuun viikolla kurssi korjasi itseään ja lähti nousemaan.

Toukokuu lähti kaikista parhaiten nousuun tähän mennessä. Toukokuun ensimmäisellä viikolla kurssi ampaisi kaksinkertaiseen nousuun, ja käväisi 13 dollarin paikkeilla. Seuraava viikko olikin jo vähän korkeampi, mutta korjausliike tasasi kurssia taas kerran, tällä hetkellä sen ollessa noin 11 dollaria. Loppukuusta kurssi on lähtenyt laskuun ja pyörii 6-7 dollarin paikkeilla. 

Opas: Näin ostat virtuaalivaluuttoja!

Vaihe 1: Avaa sijoitustili

Virtuaalivaluuttoja saa ostettua nykyään monelta eri palveluntarjoajalta. On kuitenkin oltava tarkkana minkä valitsee, koska eri tarjoajien kuluissa voi olla suuriakin eroja.

Itse suosimme tällä hetkellä eToroa, joka on yksi maailman suurimmista finanssialan verkkoalustoista. eToro tarjoaa ostettavaksi lähes kaikki merkittävimmät virtuaalivaluutat, mm. Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin, Ripplen ja lukuisia muita. 

eToron hinnoittelu on markkinoiden edullisimpia: Bitcoinin ostamisessa palvelumaksu on vain 0,75% hankitun valuutan hinnasta. 

Vastuunvapaus: Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa CFD-sopimuksissa.
Harkitse onko sinulla kyky ottaa riski rahojen menettämisestä.
Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

Vaihe 2: Aktivoi tilisi ja talleta haluamasi euromäärä

eToro toimii EU:n finanssilainsäädösten alaisena, joten sinun tulee vahvistaa tilisi. Tämän jälkeen eToro tarkastaa tiedot, ja saat hyväksynnän noin 1-2 päivän kuluessa.

Voit tallettaa eToroon euroja suoraan verkkopankista tai luotto- ja maksukorteilla. Vähimmäistalletus on 50 USA:n dollaria, eli noin 42 euroa.

Vinkki: Talleta suoraan USA:n dollareita, niin vältyt valuutanvaihtokuluilta!

Katso video

Vaihe 3: Osta virtuaalivaluuttaa

Löydät kaikki tarjolla olevat virtuaalivaluutat klikkaamalla valikosta löytyvää ”Käy kauppaa markkinoilla” –kohtaa.

Kun haluat siirtyä ostamaan kryptovaluuttaa, paina haluamasi valuutan kohdalta ”Käy kauppaa” -painiketta ja syötä esiin avautuvaan lomakkeeseen haluamasi summa, jonka haluat sijoittaa (ks. kuva lomakkeesta).

Voit halutessasi asettaa tappionpysäyttimen tai voitonkotiuttimen. Jos valuutan arvo nousee tai laskee yli asettamasi pysäyttimen, eToro tekee osto-/myyntikaupan automaattisesti puolestasi.

Valintojen jälkeen klikkaa ”Avaa kauppa”. Onnittelut, nyt omistat virtuaalivaluuttaa!

Vastuunvapaus: Sijoittaessa on aina riskinä rahan menettäminen. Huomioi eTorossa sijoittamisen kulut. Lisätietoa: etoro.com/fi/trading/fees

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Mikä EOS oikein on?

EOS on Block.one yhtiön kehittämä kryptovaluutta-alusta, joka toimii EOS tokeneilla. EOS pyrkii ratkaisemaan kalliiden lohkoketjuprojektien ongelmia tarjoamalla nopeamman, halvemman, skaalautuvamman ja helppokäyttöisemmän älysopimusalustan erilaisille sovelluksille. Lohkoketjuteknologialla pyritään poistamaan luottamus vaihdannan välistä, esim. pankit pois tilisiirtojen välistä. Siihen on tehty monia erilaisia ratkaisuja, mutta niiden hinnat alkavat olla korkealla, sekä nopeudet eivät enää riitä palvelemaan kaikkia asiakkaita.

Suurimpana vastaavanlaisena teknologiana on Ethereum, minkä kustannukset ovat noussee todella suuriksi, eikä transaktioiden nopeus ole enää tänä päivänä tarpeeksi nopeaa. Ethereum toimii lisäksi Proof of Work teknologialla, eli se kuluttaa valtavat määrät sähköä, kun transaktioita validoidaan. EOS taas toimii ilman louhintaa Proof of Stake menetelmällä, joka helpottaa sen skaalautuvuutta. Nykyään ollaan erittäin tarkkoja louhinnan aiheuttamista ympäristöhaitoista, mikä johtuu suurista verkoista, jotka toimivat Proof of Work konsensusalgoritmeilla. Muita vastaavan kaltaisia projekteja EOS:iin verrattuna ovat muut ns. alusta -tyyppiset kryptovaluutat kuten Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Tron (TRX) tai NEO.

EOS kurssikehitys

EOS:n julkaisuhetkellä heinäkuussa 2017 EOS kurssi ampaisi alle dollarista 5 dollariin muutamassa viikossa. Kuten kaikilla julkaisuilla on tapana, hinta alkoi tasaisesti laskea. Elokuussa EOS kurssi olikin jo alimmillaan muutamassa kymmenessä sentissä, ennen kuin se lähti jälleen nousuun. Muutamassa kuukaudessa EOS kurssi olikin noussut jo kymmenien kertaiseksi ja saavutti sen hetkisen huippunsa vuodenvaihteessa.

2018 vuoden alusta EOS saavutti sen hetkisen huippunsa ja EOS kurssi kävi aina 18 dollarissa. Kurssi lasketteli alaspäin tasaisesti seuraavat kolme kuukautta, ja kävi alimmillaan kymmenessä dollarissa. Tasaisen laskettelun jälkeen kurssi lähti alimmista lukemista kuukaudessa hurjaan nousuun ja saavutta kaikkien aikojen ATH-lukemansa, eli vähän yli 20 dollaria. Koko loppuvuosi 2018 olikin yhtä laskua, kunnes joulukuussa kurssi koki pienen nousuun. Alimmillaan EOS kurssi kävi joulukuussa 2018 noin reilussa dollarissa.


2019 vuoden kurssivaihtelut eivät olleet kovin mielenkiintoisia, EOS kurssi nousi maaliskuussa n. 8 dollariin ja laski siitä lähes joka viikko vuoden loppuun saakka. Vuoden vaihteessa alkoi taas näkyä valoa tunnelin päässä.

2020 vuoden alussa EOS kurssi oli kahden dollarin paikkeilla, helmikuussa kurssi tuplaantui, ja siitä sitten melkein koko loppuvuoden ajan jatkoi laskuaan. Vasta vuoden vaihteen jälkeen alkoi volyymi kasvamaan sekä kurssi sen mukana.

Miten EOS arvo määrittyy?

Kuten muillakin sijoitus instrumenteilla, niin kysynnän sekä tarjonnan laki määrittää kurssin arvon. EOS arvo nousee, jos sitä ostetaan lisää, ja lähiaikoina kysyntä vastaavalla teknologialle on nousussa. Kurssin arvoon vaikuttaa myös kierrossa olevien kryptovaluuttojen määrä, mikä teknologiasta riippuen voi joko nousta tai laskea. EOS teki 2020 vuoden alussa 132 miljoonan dollarin arvon edestä kryptovaluutan polttamista, eli sitä lähti kierrosta pois, mikä vaikuttaa hinnan nousemiseen. EOS arvo nousikin hetkellisesti 2020 vuoden alusta, mutta laskikin aina tämän vuoden alkuun asti.

EOS ostaminen

EOS sijoittaminen on tänä päivänä yhtä helppoa kuin esimerkiksi osakkeiden ostaminen. Pitkän historian omaavalla kryptovaluutalla on ehtinyt tulla monia eri pörssejä mistä EOS valuuttaa saa ostettua, EOS hinnanmuutokset ovat selkeästi tiedossa sekä EOS:in sosiaalisen median kanavat ovat kasvaneet ja keränneet suosiota. EOS:in kaltaiseen pitkäaikaiseen projektiin ovat saaneet osallistua monet eri kehittäjätiimit, mikä on tuonut uskottavuutta projektin menestymiselle.

Koska EOS on suosittu kryptovaluutta ja eri kryptovaluuttapörssit ovat listanneet sen vaihdettavaksi, voit helposti valita itsellesi sopivan pörssin josta ostaa EOS kryptovaluuttaa. Kryptovaluuttapörssit toimivat web-pohjaisissa sovelluksissa tai nykyään voit ladata myös kätevästi älypuhelinsovelluksen, jonka saat ladattua nopeasti, minkä jälkeen voit alkaa tehdä vaihtokauppaa eri valuutoilla.

Yleensä sovelluksiin pitää tehdä tunnistautuminen joko passin tai henkilökortin avulla, sekä osoitetietojen vahvistus, ja sen jälkeen voi alkaa tekemään vaihtokauppaa. Tämä vaihtelee pörsseittäin, joissakin paikoissa se tulee tehdä ennen talletusta ja joissakin vasta tililtä noston jälkeen. Itse valuutan ostaminen tapahtuu kuitenkin melko kätevästi ja sitä voisi verrata normaaliin pörssikaupankäyntiin. Voit siirtää esimerkiksi ensin pankkitililtä rahaa fiat-valuuttatilille, jonka jälkeen ostat valuuttaa tekemällä toimeksiannon kryptopörssiin tai käyttää pankkikorttia eri kryptovaluuttojen, kuten EOS:in ostamiseen. Yksi suosittu ostopaikka on eToro.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

EOS hinta perustuu tarjonnan ja kysynnän lakiin. Mikäli valuuttaa halutaan ostaa enemmän kuin mitä sitä on tarjolla, silloin hinta nousee. Jos kryptovaluuttaa hävitetään kierrosta, nousee sen arvo sitä myötä samalla.

EOS kilpailee muiden älysopimusalustaratkaisujen kanssa, mikä vaikuttaa sen kurssin arvoon. Ethereumin kulut sekä arvo on noussut todella paljon lähiaikoina, mikä on saanut ihmisiä muiden ratkaisujen pariin. EOS ratkaisee kulurakennetta, ja tällä osalla kiinnostus kasvaa.

EOS kryptovaluuttaa voit ostaa samalla tavalla, kuten muitakin kryptovaluuttoja. Ensiksi pitää tehdä haluttuun pörssiin tai verkkolompakkoon tili, ja sitten tehdä ostos EOS valuutasta. Kaupankäynti kryptovaluutoille on tehty lähiaikoina suhteellisen helpoksi, ja voit ostaa EOS kryptovaluuttaa, vaikka pankkikortiltasi suoraan.

EOS on monen vuoden historiallaan todistanut olevansa vakuuttava kryptovaluuttaprojekti. EOSin taustalla on myös oikea yritys sitä pyörittämässä, mikä luo lisää uskottavuutta.

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.