Käyttöehdot ja vastuunvapauslauseke

Yleistä

Virtuaalivaluutta.com -sivuston tarkoitus on tuottaa informatiivista tietoa sijoittamisesta ja kryptovaluutoista.  Virtuaalivaluutta.com -sivuston koko sisältö on tekijänoikeuden alaista materiaalia ja sen levittäminen ilman ylläpidon erillistä lupaa on kielletty. Suoria linkkejä sivustolla oleviin materiaaleihin saa jakaa sekä muilla sivuilla, että sosiaalisessa mediassa. Sivuston ylläpitäjä ja sen sisällön toimittaja(t) eivät vastaa mahdollisista virheellisistä tiedoista sivustolla.

Vastuunvapaus

Sivusto ei sisällä sijoitussuosituksia. Ylläpitäjä ei vastaa sivuston tietojen perusteella tehdyistä sijoitus- tai muista päätöksistä. Sivusto ei vastaa tämän sivuston perusteella tehtyjen sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta tai muista vahingoista (välittömät ja välilliset vahingot), joita tietojen käytöstä voi aiheutua.

Virtuaalivaluutat ovat aina riskisijoitus. Sijoittaessa voit aina menettää koko pääomasi. Sijoita aina vain sellaisilla summilla, jotka olet valmis häviämään.

Linkit ulkopuolisiin nettisivuihin

Sivustolla on linkkejä kolmansien osapuolien palveluihin ja sivustoille. Virtuaalivaluutta.com ei vastaa näiden kanssa tapahtuneista tapahtumista. Virtuaaluvaluutta.com ei vastaa näiden sivustojen sisällöstä, oikeallisuudesta, luotettavuudesta eikä tietoturvasta.

Virtuaalivaluutta.com sivustolla julkaistut artikkelit ja sivut saattavat sisältää sivuston Affiliate-kumppanin sivuille johtavia linkkejä, joiden perusteella Virtuaalivaluutta.com -sivusto saa kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.