Stellar Lumens kurssi 2023

Stellarin kurssi on tällä hetkellä $0.09 ja koko markkina-arvo $4,353,155,604.99. Stellarin kurssi on muuttunut -0.49% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin Stellarin kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

Stellar Lumens kurssi seuraa aika pitkälti samaa linjaa muiden kryptovaluuttojen kanssa.

Stellar Lumens XLM on Ripple XRP:n suurin kilpailija. Nämä molemmat edellä mainitut pyrkivät rahansiirron välineiksi ja asiakkaina ovat pankit.

Lohkoketjun avulla Stellar Lumensiin pystyy tokenisoimaan, eli muuttamaan mitä tahansa valuuttaa kryptoiksi, näin voit siirtää erittäin pienillä kuluilla mitä tahansa valuuttaa, minne tahansa maailmassa.

Stellar Lumens kurssi tänään

86% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.

Sisällysluettelo

Stellar Lumens kurssi

2021 Vuoden alusta Stellar Lumensin aloitti kurssinousunsa 0.12 dollarista. Tammikuun aikana kurssi sahasi 0.29 ja 0.78 dollarin välillä.

Helmikuun kurssihuippu oli 0.56 dollaria, jonka jälkeen tuli pieni bull trap, ja kurssi laski jälleen 30 prosenttia. Loppukuukausi oli jälleen yhtä sahaamista edestakaisin ja helmikuun lopussa kurssi oli 0.4 dollaria.

Maaliskuun alussa Stellar Lumensin kurssi sahasi jälleen tuttuun tapaan, kunnes kuukauden alin kohta tuli lähellä kuukauden loppua, ja kurssi oli vain 0.36 dollaria. Sen jälkeen Stellar Lumens kurssi menikin loppukuun ylöspäin, kuukausi päättyi 0.41 dollarin lukemiin.

Huhtikuun puolessa välissä hinta oli noussut jo yli 0.60 senttiin, minkä jälkeen muutamassa viikossa tuli syvä pudotus alaspäin -50% ja siitä taas muutamassa viikossa kurssi nousikin nopeasti takaisin melkein 0.70 senttiin. Viimeisten markkinoilla olevien pelkotilojen vuoksi Stellar Lumens kurssi on laskenut jyrkästi alaspäin muiden valuuttojen ohella. Tähän mennessä alin kohta käväisi jo 0.3 dollarissa, mutta kurssi on jo hieman korjaantunut.

Stellar Lumens kurssihistoria

Stellar Lumens on luotu vuonna 2014. Ihka ensimmäiset 2,5 vuotta Stellar Lumens kurssi pyöri $0.001 – $0.004 välillä. Stellar Lumensin kurssi testasi useasti $0.0015 resistanssia, kunnes se pääsi siitä vihdoin yli huhtikuussa 2017. Toukokuun alkuvaiheella kurssi oli $0.005 ja nousi nopeasti kymmenkertaiseksi viikossa. Sitten alkoi 2017 vuoden hypetykset, kun iso sijoittajamassa lähti kryptovaluuttoihin mukaan.

Stellar Lumens kurssinousu alkoi maltillisesti toukokuussa 2017 kun kurssi nousi 0.05 dollariin. Sen jälkeen kurssi laski tasaisesti elokuuhun asti, jolloin kurssi oli enää vain 0.01 dollaria. Vuoden vaihteessa 2017-2018 Stellar Lumens nousi ATH-lukemiin, joka oli n. 0.9381 dollaria.

Pientä sahaamista oli sen jälkeen kurssilla ja alin piste löytyi vuodenvaihteessa 2019 ja 2020, kun Stellar Lumens kurssi oli enää 0.05 dollaria. 2020 kurssi nousi ja laski muutamia kertoja isommin, mutta korkeimmillaan se kävi enää vain kymmenessä sentissä, kunnes tuli marraskuu 2020 ja kurssi nousi moninkertaiseksi viikossa. Sitten kurssi laskikin taas kymmeneen senttiin ja jäi odottamaan vuodenvaihdetta.

Vuonna 2021 nähtiin laaja nousua kryptomarkkinoilla ja myös Stellarin kurssi kävi parhaimmillaan 0.6427 dollarissa eli lähes tulkoon ATH-lukemissa. Vuoden 2021 jälkeen kryptomarkkinoilla on kuitenkin nähty kovaa laskua ja tällä hetkellä vuonna 2023 Stellar Lumensin kurssi on laskenut noin 90% parhaista päivistään ja pyörii noin 0.088 dollarin tuntumassa.

Pikaopas: Aloita sijoittaminen Plus500 alustalla!

Plus500 on tällä hetkellä yksi suosituimmista CFD-kaupankäyntialustoista, jonka kautta voit käydä CFD-kauppaan mm. kryptovaluutoilla, osakkeilla, ETF:llä sekä hyödykkeillä. Plus500 sijoitusalustan käyttöönottaminen onnistuu muutaman askeleen kautta. Kerromme tarkat ohjeet alapuolella.

 

Askel 1. Luo oma tili

Voit luoda oman tilin Plus500 alustalle klikkaamalla etusivulta löytyvää Aloita kaupankäynti nyt -painiketta. Voit halutessa kokeilla myös Demo-tiliä, jolloin pääset testaamaan Plus500 alustaa ilman, että sinun tulee syöttää tilille oikeaa rahaa. Demo-tilin avulla opit miten alusta toimii, miten kaupankäynti käytännössä tapahtuu ja Demo-tilin avulla voit käydä alustalla kauppaa riskittä. 

Plus500 tilin avaaminen onnistuu joko Google-, Facebook- tai Apple-tilisi kautta tai voit syöttää rekisteröitymislomakkeeseen haluamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan (muista valita vahva salasana). Rekisteröitymisen jälkeen siirryt automaattisesti Plus500 alustan kaupankäynnin etusivulle.

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Askel 2. Vahvista tilisi

Jotta voit käydä Plus500 alustalla käydä oikeaa CFD-kauppaa, tulee sinun viedä rekisteröitymisesi loppuun. Tämän voit tehdä siirtymällä vasemmassa valikosta löytyvään Talletus -kohtaan, josta löytyy tilin vahvistaminen. (Vaatii Demo-tililtä oikean rahan puolelle siirtymistä).

Plus500 alusta kysyy sinulta perustietoja ja sen jälkeen sinun tulee täyttää lyhyt arviointi. Arvioinnin tavoitteena on selvittää millaiset ovat tieto- ja taitotasosi CDF-sopimuksia kohtaan. Kun olet täyttänyt kaikki vaaditut kohdat, rekisteröitymisesi on valmis.

Askel 3. Lisää tilillesi rahaa

Kun olet saanut vietyä rekisteröitymisen loppuun, voit siirtää tilillesi rahaa Talletus -kohdasta löytyvän lomakkeen avulla. Minimitalletus Plus500 alustalle on 100 euroa ja voit tehdä siirron luottokortilla, pankkisiirrolla, Trustlyn tai PayPalin kautta. Plus500 ei veloita talletusmaksuja.

Arviomme

plus500-logo.png
5/5

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Askel 4. Käy kauppaa Plus500 sijoitusalustalla

Kun olet saanut siirrettyä rahaa tilillesi, voit ryhtyä käymään oikeaa kauppaa haluamillasi sijoitusinstrumenteilla. Vasemmasta valikosta löytyy kohta Kaupankäynti, jota klikkaamalla esiin avautuu  laaja valikoima eri sijoituskohteita; ensin löytyy lista tällä hetkellä suosituimmista kohteista, nousijat ja laskijat ja sen jälkeen voit hakea eri kohteita kategorioittain. Jos sinulla on selkeästi mielessä jokin tietty kohde, voit syöttää kohteen nimen yläosasta löytyvään haku-lomakkeeseen. 

Kun löydät sopivan kohteen, klikkaa kohde auki ja osta / myy haluamallasi summalla.  

Havainnollistavat hinnat

Askel 5. Seuraa sijoituksiasi

Kun olet tehnyt ensimmäisen sijoituksesi Plus500 alustalla, voit jatkossa seurata sijoituksiasi helposti asentamalla älypuhelimellesi Plus500:n mobiilisovelluksen. Sovellus on saatavilla niin Android- kuin myös iOS-kaupoista.

Plus500 mobiilisovellus on hyvä seurantatyökalu aktiiviselle sijoittajalle, koska sovelluksen avulla voit tehdä kattavia analyyseja eri kohteista, käydä kauppaa, tallentaa haluamiasi kohteita omalle listallesi ja seurata sijoituksiasi mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa pelkästään älypuhelimesi avulla. Plus500 mobiilisovelluksella on jo yli 10 miljoonaa latausta ja sen saama arvosana on korkea. 

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Miten Stellar Lumensin arvo määräytyy?

Stellar Lumens XLM -kryptovaluutan määrä vaikuttaa hintaan kysynnän ja tarjonnan lakien mukaisesti, ensimmäisten vuosien aikana Stellar Lumensia tuli markkinoille 1% vuodessa lisää, kunnes se äänestettiin pois 2019 elokuussa. Tällä hetkellä on olemassa 50 miljoonaa kappaletta Stellar Lumensia eikä sitä voi luoda lisää. Melkein kaksikymmentä miljoonaa kappaletta on kierrossa markkinoilla ja loput ovat Stellar Lumens säätiöllä, ja ne jakavat niitä esimerkiksi avustuksina tai kehittäjille uusien projektien myötä.

Kysynnän ja tarjonnan lisäksi hintaan vaikuttaa myös tulevaisuuden suunnitelmat ja hintojen odotukset, sillä ihmiset ovat valmiita ostamaan kryptovaluuttaa silloin korkeammalla hinnalla kuin mitä se oikeasti on. Stellar Lumens kryptovaluutta näyttää toistaiseksi hyvältä sijoituskohteelta tulevalle vuodelle

Stellar Lumens hintaodotukset

Suurin tekijä Stellar Lumensin arvolle liittyy Rippleen ja sen oikeustoimiin. Stellar Lumens on käytännössä tehty Ripplen koodista, mikä vaikuttaa myös sen kiinnostavuuteen. Mikäli Ripplen oikeustoimet eivät pääty huonosti, niin tulee Stellar Lumens ennuste olemaan erittäin positiivinen. Lisäksi Stellar Lumens oli alkamassa muodostamaan niin sanottua Cup and handle -muodostelmaa, mikä yleensä muodostuu, kun kryptovaluutta käy huipussaan. Se ei siis vielä ole mennyt lähellekään entisen huippunsa yli, mikä on yleensä hyvä merkki, sillä Stellar Lumensin kurssilla on vielä nousuvaraa. Varsinkin juuri tullessa korjausliikkeessä markkinat nollaantuivat käytännössä ja matka ylöspäin voi jatkua.

Stellar Lumens uutiset

Stellar Lumens Twitter tilillä löytyy paljon aktiivista keskustelua ajankohtaisista aiheista Stellarin maailmassa, koska Stellaria kehitetään vieläkin erittäin aktiivisesti.

Stellar Lumens keskustelu Twitterissä onkin aktiivista myös senkin kannalta, että heidän tilillään on yli 500 tuhatta seuraajaa. Ihmiset eivät nähtävästi ole menettäneet toivoaan Stellarin suhteen ja innostus rahan siirron teknologiaan on ja pysyy. Uutissyötteestä löydät helposti seuraajien jakamia vinkkejä milloin kannattaa sijoittaa kyseiseen valuuttaan. Osta Stellar Lumens, kun teknologia näyttää kehittyvän hyvään suuntaan, mutta muista kuitenkin pitää mielessä kryptojen korkeat riskit ja tee omaa analyysia vinkkien rinnalla.

Virtuaalivaluutta.com julkaisee uusimmat kryptouutiset viikoittain, joista löydät ajankohtaiset uutiset kryptovaluutoista, sekä kaikki uusimmat uutiset myös Stellar Lumensista, mikäli se nousee tarpeeksi esille. Eli kannattaa laittaa vähintään Stellar Lumensin Twitter tili seurantaan, sekä myös Virtuaalivaluutta.comin Twitter tili seurantaan, niin näet uusimmat uutiset kryptovaluutoista sekä kaikesta oleellisesta, joka liittyy niihin.

Virtuaalivaluutta.com suosittelee

5/5

Vastuuvapaus: 86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)

Usein kysytyt kysymykset:

Stellar Lumens on avoin verkko rahan säilytykseen sekä siirtoon. Verkon avulla voit lähettää rahaa helposti minne päin maailmaa tahansa.

Stellar Lumens hinta laski tasaisesti alaspäin alkuvuonna ja pysyi alhaalla koko loppuvuoden. Stellar Lumens on herättänyt kiinnostusta kilpailijansa Ripplen, XRP, taistellessa Yhdysvaltain Arvopaperikomissio SEC:ta vastaan ja se valittiin esim. Flare verkkoon toiseksi vaihtoehdoksi.

Tarjonnan sekä kysynnän mukaan. Jos kryptovaluutat kiinnostavat sijoittajia enemmän, löytyy Stellar Lumens myös helposti heidän salkkuihinsa.

Stellar Lumens kurssi on tällä hetkellä alhaisessa hinnassa, ja se ei ole päässyt lähellekään aiempia huippulukemia, mikä voi tehdä siitä hyvän sijoituskohteen tälle vuodelle. Huomioi kuitenkin korkea riski ja sijoita omalla vastuulla!

Stellar Lumens kryptovaluutta on laillinen, mutta sen kilpailija XRP on käymässä monia lakitaisteluja lävitse, ja se tulee vaikuttamaan myös Stellar Lumensin hintaan tulevaisuudessa.