Stellar Lumens kurssi 2021

Stellarin kurssi on tällä hetkellä $0.20 ja koko markkina-arvo $9,995,360,274.46. Stellarin kurssi on muuttunut -1.87% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin Stellarin kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

Stellar Lumens kurssi seuraa aika pitkälti samaa linjaa muiden kryptovaluuttojen kanssa. Jos vertaa viime vuosien kryptovaluuttojen kanssa, niin tällä hetkellä on nousukausi menossa.

Stellar Lumens XLM on Ripple XRPn suurin kilpailija, ne molemmat yrittävät pyrkiä rahansiirron välineiksi ja heidän asiakkainaan ovat pankit.

Lohkoketjun avulla Stellar Lumensiin pystyy tokenisoimaan, eli muuttamaan mitä tahansa valuuttaa kryptoiksi, näin voit siirtää erittäin pienillä kuluilla mitä tahansa valuuttaa, minne tahansa maailmassa.

Stellar Lumens kurssi tänään

Vastuunvapaus: Sijoittaessa on aina riskinä rahan menettäminen. Huomioi eTorossa sijoittamisen kulut. Lisätietoa: etoro.com/fi/trading/fees

Sisällysluettelo

Stellar Lumens kurssi 2021

2021 Vuoden alusta Stellar Lumensin aloitti kurssinousunsa 0.12 dollarista. Tammikuun aikana kurssi sahasi 0.29 ja 0.78 dollarin välillä.

Helmikuun kurssihuippu oli 0.56 dollaria, jonka jälkeen tuli pieni bull trap, ja kurssi laski jälleen 30 prosenttia. Loppukuukausi oli jälleen yhtä sahaamista edestakaisin ja helmikuun lopussa kurssi oli 0.4 dollaria.

Maaliskuun alussa Stellar Lumensin kurssi sahasi jälleen tuttuun tapaan, kunnes kuukauden alin kohta tuli lähellä kuukauden loppua, ja kurssi oli vain 0.36 dollaria. Sen jälkeen Stellar Lumens kurssi menikin loppukuun ylöspäin, kuukausi päättyi 0.41 dollarin lukemiin.

Huhtikuun puolessa välissä hinta oli noussut jo yli 0.60 senttiin, minkä jälkeen muutamassa viikossa tuli syvä pudotus alaspäin -50% ja siitä taas muutamassa viikossa kurssi nousikin nopeasti takaisin melkein 0.70 senttiin. Viimeisten markkinoilla olevien pelkotilojen vuoksi Stellar Lumens kurssi on laskenut jyrkästi alaspäin muiden valuuttojen ohella. Tähän mennessä alin kohta käväisi jo 0.3 dollarissa, mutta kurssi on jo hieman korjaantunut.

  • stellar
  • Stellar
    (XLM)
  • Price
    $0.200
  • Market Cap
    $4.96 B

Opas: Näin ostat virtuaalivaluuttoja!

Vaihe 1: Avaa sijoitustili

Virtuaalivaluuttoja saa ostettua nykyään monelta eri palveluntarjoajalta. On kuitenkin oltava tarkkana minkä valitsee, koska eri tarjoajien kuluissa voi olla suuriakin eroja.

Itse suosimme tällä hetkellä eToroa, joka on yksi maailman suurimmista finanssialan verkkoalustoista. eToro tarjoaa ostettavaksi lähes kaikki merkittävimmät virtuaalivaluutat, mm. Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin, Ripplen ja lukuisia muita. 

eToron hinnoittelu on markkinoiden edullisimpia: Bitcoinin ostamisessa palvelumaksu on vain 0,75% hankitun valuutan hinnasta. 

Vastuunvapaus: Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa CFD-sopimuksissa.
Harkitse onko sinulla kyky ottaa riski rahojen menettämisestä.
Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat eivät ole reguloitu sijoitusinstrumentti EU:ssa tai UK:ssa. Sijoita omalla vastuulla.

Vaihe 2: Aktivoi tilisi ja talleta haluamasi euromäärä

eToro toimii EU:n finanssilainsäädösten alaisena, joten sinun tulee vahvistaa tilisi. Tämän jälkeen eToro tarkastaa tiedot, ja saat hyväksynnän noin 1-2 päivän kuluessa.

Voit tallettaa eToroon euroja suoraan verkkopankista tai luotto- ja maksukorteilla. Vähimmäistalletus on 50 USA:n dollaria, eli noin 42 euroa.

Vinkki: Talleta suoraan USA:n dollareita, niin vältyt valuutanvaihtokuluilta!

Katso video

Vaihe 3: Osta virtuaalivaluuttaa

Löydät kaikki tarjolla olevat virtuaalivaluutat klikkaamalla valikosta löytyvää ”Käy kauppaa markkinoilla” –kohtaa.

Kun haluat siirtyä ostamaan kryptovaluuttaa, paina haluamasi valuutan kohdalta ”Käy kauppaa” -painiketta ja syötä esiin avautuvaan lomakkeeseen haluamasi summa, jonka haluat sijoittaa (ks. kuva lomakkeesta).

Voit halutessasi asettaa tappionpysäyttimen tai voitonkotiuttimen. Jos valuutan arvo nousee tai laskee yli asettamasi pysäyttimen, eToro tekee osto-/myyntikaupan automaattisesti puolestasi.

Valintojen jälkeen klikkaa ”Avaa kauppa”. Onnittelut, nyt omistat virtuaalivaluuttaa!

Vastuunvapaus: Sijoittaessa on aina riskinä rahan menettäminen. Huomioi eTorossa sijoittamisen kulut. Lisätietoa: etoro.com/fi/trading/fees

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Stellar Lumens kurssihistoria

Stellar Lumens on luotu vuonna 2014. Ihka ensimmäiset 2,5 vuotta Stellar Lumens kurssi pyöri $0.001 – $0.004 välillä. Stellar Lumensin kurssi testasi useasti $0.0015 resistanssia, kunnes se pääsi siitä vihdoin yli huhtikuussa 2017. Toukokuun alkuvaiheella kurssi oli $0.005 ja nousi nopeasti kymmenkertaiseksi viikossa. Sitten alkoi 2017 vuoden hypetykset, kun iso sijoittajamassa lähti kryptovaluuttoihin mukaan.

Stellar Lumens kurssinousu alkoi maltillisesti toukokuussa 2017 kun kurssi nousi 0.05 dollariin. Sen jälkeen kurssi laski tasaisesti elokuuhun asti, jolloin kurssi oli enää vain 0.01 dollaria. Vuoden vaihteessa tuli Stellar Lumensin ATH mikä oli n. 0.86 dollaria, minkä yli kurssi ei vieläkään ole mennyt.

Pientä sahaamista oli sen jälkeen kurssilla ja alin piste löytyi vuodenvaihteessa 2019 ja 2020, kun Stellar Lumens kurssi oli enää 0.05 dollaria. 2020 kurssi nousi ja laski muutamia kertoja isommin, mutta korkeimmillaan se kävi enää vain kymmenessä sentissä, kunnes tuli marraskuu ja kurssi nousi moninkertaiseksi viikossa. Sitten kurssi laskikin taas kymmeneen senttiin ja jäi odottamaan vuodenvaihdetta.

Miten Stellar Lumensin arvo määräytyy?

Stellar Lumens XLM -kryptovaluutan määrä vaikuttaa hintaan kysynnän ja tarjonnan lakien mukaisesti, ensimmäisten vuosien aikana Stellar Lumensia tuli markkinoille 1% vuodessa lisää, kunnes se äänestettiin pois 2019 elokuussa. Tällä hetkellä on olemassa 50 miljoonaa kappaletta Stellar Lumensia eikä sitä voi luoda lisää. Melkein kaksikymmentä miljoonaa kappaletta on kierrossa markkinoilla ja loput ovat Stellar Lumens säätiöllä, ja ne jakavat niitä esimerkiksi avustuksina tai kehittäjille uusien projektien myötä.

Kysynnän ja tarjonnan lisäksi hintaan vaikuttaa myös tulevaisuuden suunnitelmat ja hintojen odotukset, sillä ihmiset ovat valmiita ostamaan kryptovaluuttaa silloin korkeammalla hinnalla kuin mitä se oikeasti on. Stellar Lumens kryptovaluutta näyttää toistaiseksi hyvältä sijoituskohteelta tulevalle vuodelle

Stellar Lumens hintaodotukset

Suurin tekijä Stellar Lumensin arvolle liittyy Rippleen ja sen oikeustoimiin. Stellar Lumens on käytännössä tehty Ripplen koodista, mikä vaikuttaa myös sen kiinnostavuuteen. Mikäli Ripplen oikeustoimet eivät pääty huonosti, niin tulee Stellar Lumens ennuste olemaan erittäin positiivinen. Lisäksi Stellar Lumens oli alkamassa muodostamaan niin sanottua Cup and handle -muodostelmaa, mikä yleensä muodostuu, kun kryptovaluutta käy huipussaan. Se ei siis vielä ole mennyt entisen huippunsa yli, mikä on yleensä hyvä merkki, sillä Stellar Lumensin kurssilla on vielä nousuvaraa. Varsinkin juuri tullessa korjausliikkessä markkinat nollaantuivat käytännössä ja matka ylöspäin voi jatkua.

Stellar Lumens uutiset

Stellar Lumens Twitter tilillä löytyy paljon aktiivista keskustelua ajankohtaisista aiheista Stellarin maailmassa, koska Stellaria kehitetään vieläkin erittäin aktiivisesti.

Stellar Lumens keskustelu Twitterissä onkin aktiivista myös senkin kannalta, että heidän tilillään on yli 500 tuhatta seuraajaa. Ihmiset eivät nähtävästi ole menettäneet toivoaan Stellarin suhteen ja innostus rahan siirron teknologiaan on ja pysyy. Uutissyötteestä löydät helposti seuraajien jakamia vinkkejä milloin kannattaa sijoittaa kyseiseen valuuttaan. Osta Stellar Lumens, kun teknologia näyttää kehittyvän hyvään suuntaan, mutta muista kuitenkin pitää mielessä kryptojen korkeat riskit ja tee omaa analyysia vinkkien rinnalla.

Virtuaalivaluutta.com julkaisee uusimmat kryptouutiset viikoittain, joista löydät ajankohtaiset uutiset kryptovaluutoista, sekä kaikki uusimmat uutiset myös Stellar Lumensista, mikäli se nousee tarpeeksi esille. Eli kannattaa laittaa vähintään Stellar Lumensin Twitter tili seurantaan, sekä myös Virtuaalivaluutta.comin Twitter tili seurantaan, niin näet uusimmat uutiset kryptovaluutoista sekä kaikesta oleellisesta, joka liittyy niihin.

eToron arvosanamme:

4.6/5

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset:

Stellar Lumens on avoin verkko rahan säilytykseen sekä siirtoon. Verkon avulla voit lähettää rahaa helposti minne päin maailmaa tahansa.

Stellar Lumens hinta nousi tasaista vauhtia ylöspäin, kunnes tuli koko markkinoille pieni korjausliike toukokuun puolen välin paikkeilla. Stellar Lumens on kuitenkin herättänyt kiinnostusta kilpailijansa Ripplen, XRP, taistellessa Yhdysvaltain Arvopaperikomissio SEC:ta vastaan ja se valittiin esim. Flare verkkoon toiseksi vaihtoehdoksi.

Tarjonnan sekä kysynnän mukaan. Jos kryptovaluutat kiinnostavat sijoittajia enemmän, löytyy Stellar Lumens myös helposti heidän salkkuihinsa.

Stellar Lumens kurssi on tällä hetkellä suhteellisen alhaisessa hinnassa, ja se ei ole vielä päässyt aiempiin huippuihinsa, mikä tekee siitä hyvän sijoituskohteen tälle vuodelle. Sijoita Stellar Lumens valuuttaan, vaikka muutama kymppi ja katso miten sen kurssi etenee vuoden mittaan.

Stellar Lumens kryptovaluutta on laillinen, mutta sen kilpailija XRP on käymässä monia lakitaisteluja lävitse, ja se tulee vaikuttamaan myös Stellar Lumensin hintaan tulevaisuudessa.

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.