Neo kurssi (NEO) 2023 – Kolmannen sukupolven kryptovaluutta

Neon kurssi on tällä hetkellä $9.02 ja koko markkina-arvo $902,000,000.00. Neon kurssi on muuttunut 0.26% viimeisen 24 tunnin aikana. Lue tarkemmin Neon kurssista, kurssikehityksestä ja historiasta tältä sivulta.

NEO kryptovaluutta on kolmannen sukupolven hajautettu lohkoketjuratkaisu. NEO on avoimen lähdekoodin kryptovaluutta sekä lohkoketjun päällä oleva Platform esimerkiksi älysopimuksille ja erilaisille hajautetuille sovelluksille.

NEO on kiinalainen kryptovaluutta, jonka ekosysteemiin kuuluu myös toinen kryptovaluutta nimeltä GAS. GAS on ikään kuin virtuaalista bensaa, jota ilman NEO ekosysteemissä ei voi toimia.

NEO kurssi reaaliajassa

86% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.

Sisällysluettelo

NEO kurssikehitys

NEO kurssihistoria on pitkä, ja se on ollut mukana myös molemmissa kryptobuumeissa, joita koettiin vuosina 2017 ja 2021. Vuonna 2017 NEOn kurssi kapusi korkeimmillaan 145 dollariin ja vuonna 2021 119 dollariin.

NEOn kurssi seuraa hyvin samankaltaisesti suurempien kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin kurssikehitystä. Näin on useimpien altcoinien kohdalla. Kun Bitcoinin hinta lähtee nousuun tai laskuun, useimmiten pienemmät kryptot seuraavat perässä. Toki myös yksittäisesti tiettyihin kryptoihin vaikuttava uutisointi voi vaikuttaa kyseisen kryptovaluutan kurssiin. Jos esimerkiksi kryptovaluutan taustalla oleva yhtiö on pulassa, heijastuu ongelmat kryptovaluuttaan.

Vuoden 2021 jälkeen kryptovaluuttamarkkinoilla on koettu laajaa karhumarkkinaa ja kurssit ovat tulleet jyrkästi alas. Näin on myös NEOn laita, jonka kurssi on tullut vuoden 2021 huipuilta reippaasti alas ja tällä hetkellä kurssi pyörii alle 10 dollarissa. Tämä tarkoittaa yli 90% hinnanlaskua.
Vuoden 2023 aikana ollaan kuitenkin nähty nousumarkkinaa kryptovaluuttojen parissa ja osasyynä tähän on pankkimaailman ongelmat ja luottamuksen heikkeneminen pankkeja kohtaan. Tästä johtuen kryptovaluuttojen pariin on virrannut reipaasti väkeä ja ihmiset haluavat siirtää varojaan pankeista muihin vaihtoehtoihin.

Pikaopas: Aloita sijoittaminen Plus500 alustalla!

Plus500 on tällä hetkellä yksi suosituimmista CFD-kaupankäyntialustoista, jonka kautta voit käydä CFD-kauppaan mm. kryptovaluutoilla, osakkeilla, ETF:llä sekä hyödykkeillä. Plus500 sijoitusalustan käyttöönottaminen onnistuu muutaman askeleen kautta. Kerromme tarkat ohjeet alapuolella.

 

Askel 1. Luo oma tili

Voit luoda oman tilin Plus500 alustalle klikkaamalla etusivulta löytyvää Aloita kaupankäynti nyt -painiketta. Voit halutessa kokeilla myös Demo-tiliä, jolloin pääset testaamaan Plus500 alustaa ilman, että sinun tulee syöttää tilille oikeaa rahaa. Demo-tilin avulla opit miten alusta toimii, miten kaupankäynti käytännössä tapahtuu ja Demo-tilin avulla voit käydä alustalla kauppaa riskittä. 

Plus500 tilin avaaminen onnistuu joko Google-, Facebook- tai Apple-tilisi kautta tai voit syöttää rekisteröitymislomakkeeseen haluamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan (muista valita vahva salasana). Rekisteröitymisen jälkeen siirryt automaattisesti Plus500 alustan kaupankäynnin etusivulle.

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Askel 2. Vahvista tilisi

Jotta voit käydä Plus500 alustalla käydä oikeaa CFD-kauppaa, tulee sinun viedä rekisteröitymisesi loppuun. Tämän voit tehdä siirtymällä vasemmassa valikosta löytyvään Talletus -kohtaan, josta löytyy tilin vahvistaminen. (Vaatii Demo-tililtä oikean rahan puolelle siirtymistä).

Plus500 alusta kysyy sinulta perustietoja ja sen jälkeen sinun tulee täyttää lyhyt arviointi. Arvioinnin tavoitteena on selvittää millaiset ovat tieto- ja taitotasosi CDF-sopimuksia kohtaan. Kun olet täyttänyt kaikki vaaditut kohdat, rekisteröitymisesi on valmis.

Askel 3. Lisää tilillesi rahaa

Kun olet saanut vietyä rekisteröitymisen loppuun, voit siirtää tilillesi rahaa Talletus -kohdasta löytyvän lomakkeen avulla. Minimitalletus Plus500 alustalle on 100 euroa ja voit tehdä siirron luottokortilla, pankkisiirrolla, Trustlyn tai PayPalin kautta. Plus500 ei veloita talletusmaksuja.

Arviomme

plus500-logo.png
5/5

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

Askel 4. Käy kauppaa Plus500 sijoitusalustalla

Kun olet saanut siirrettyä rahaa tilillesi, voit ryhtyä käymään oikeaa kauppaa haluamillasi sijoitusinstrumenteilla. Vasemmasta valikosta löytyy kohta Kaupankäynti, jota klikkaamalla esiin avautuu  laaja valikoima eri sijoituskohteita; ensin löytyy lista tällä hetkellä suosituimmista kohteista, nousijat ja laskijat ja sen jälkeen voit hakea eri kohteita kategorioittain. Jos sinulla on selkeästi mielessä jokin tietty kohde, voit syöttää kohteen nimen yläosasta löytyvään haku-lomakkeeseen. 

Kun löydät sopivan kohteen, klikkaa kohde auki ja osta / myy haluamallasi summalla.  

Havainnollistavat hinnat

Askel 5. Seuraa sijoituksiasi

Kun olet tehnyt ensimmäisen sijoituksesi Plus500 alustalla, voit jatkossa seurata sijoituksiasi helposti asentamalla älypuhelimellesi Plus500:n mobiilisovelluksen. Sovellus on saatavilla niin Android- kuin myös iOS-kaupoista.

Plus500 mobiilisovellus on hyvä seurantatyökalu aktiiviselle sijoittajalle, koska sovelluksen avulla voit tehdä kattavia analyyseja eri kohteista, käydä kauppaa, tallentaa haluamiasi kohteita omalle listallesi ja seurata sijoituksiasi mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa pelkästään älypuhelimesi avulla. Plus500 mobiilisovelluksella on jo yli 10 miljoonaa latausta ja sen saama arvosana on korkea. 

86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä

NEO kurssi

Tammikuussa NEO kryptovaluutan kurssi oli n. 14 dollaria ja nousi erittäin nopeasti kaksinkertaiseksi, koska vuoden alussa koko kryptovaluuttayhteisö sai paljon mediahuomiota, ja myös NEO hyötyi tästä mediahuomiosta. Kuukausi päättyi kuitenkin vähän reilu 20 dollariin, eli NEO kurssi ei ihan tuplaantunut, mutta kehittyi maltillisesti.

Helmikuussa NEO kurssinousu oli paljon nopeampaa, mutta niin oli kurssin korjausliikekin. NEO kurssi nousi kolmessa viikossa 2,5 kertaiseksi, jonka jälkeen 50 dollaria. Kovan nousun jälkeen tuli äkillinen korjausliike ja kurssi laski reilu 30 dollariin. Tämän jälkeen tuli jälleen pieni nousu reilu 40 dollariin, jonka jälkeen kuukausi loppuikin n. 37 dollariin.

Maaliskuu oli paljon rauhallisempi, ja NEOn kurssi nousi tasaista tahtia aina 48 dollariin saakka. Muutamia pieniä laskuja ja nousuja käytiin lävitse, mutta se on normaalia kryptovaluuttojen syklissä.

Huhtikuussa NEOn kurssi nousi tasaisesti ylöspäin, aina 70 dollariin asti, kunnes nousu lähti korkealle ylöspäin. NEO kurssi kehittyi muutamissa päivissä 110 dollariin, jonka jälkeen kurssi putosi nopeasti 70 dollariin ja nousi entistä nopeammin 135 dollariin. Kuten tapoihin kuuluu aina nopean nousun jälkeen, NEO kurssi laski hetkeksi 80 dollariin ja siitä on noussut takaisin jo yli 100 dollariin.

Toukokuu alkoi reilu 100 $, jonka jälkeen se teki pienen korjausliikkeen -15 %, mutta kurssi on jälleen nousussa ja  tällä hetkellä kurssi pyörii n. 100 dollarissa. Tällä hetkellä NEO hintaodotukset näyttävätkin melko lupaavilta, jos ottaa huomioon vuoden aiemmat tapahtumat kurssin suhteen.

Kurssiin voi vaikuttaa myös loppuvuoden aikana se, että NEOlla on tulossa uusi ”NEO N3 mainnet” ja tunnetusti aina kun kryptovaluutta julkaisee uuden main netin, hinta nousee korkealle ennen sen julkaisua, jonka jälkeen se saattaa kuitenkin laskea.

Miten NEO arvo määräytyy?

Kysynnän ja tarjonnan laki määrittelee aika pitkälti kaikkien markkinoiden hinnan ja näin on myös NEO kryptovaluutan suhteen. Toinen NEO kryptovaluutan arvoa määrittävä tekijä on valuutan enimmäismäärä, eli max supply. Mikäli kryptovaluuttaa voi louhia lisää tai sitä polttaa pois, vaikuttavat nämä kryptovaluutan hintaan. Kierrossa oleva määrä vaikuttaa enimmäismäärän tavoin, mikäli NEO valuuttaa lasketaan enemmän liikkeelle.

Louhinnan kustannukset ovat merkittävässä osassa kryptovaluuttojen hintaa myös. Joissain kryptovaluutoissa validaattorit joutuvat nostamaan transaktioiden hintoja, mikä taas ajaa kysyntää alaspäin ja hinta laskee sitä mukaan. NEOa se ei haittaa, sillä NEO on Ethereumin kilpailija, minkä transaktiokustannukset ovat jo korkeita.

NEO sijoittaminen

Pitkällä historiallaan NEO ostaminen on suhteellisen helppoa. Sitä saa ostettua monista eri kryptopörsseistä ja sijoitusalustoilta. NEO ekosysteemissä toimii myös toinen kryptovaluutta, GAS, minkä hintaa kannattaa seurata, mikäli NEOsta on kiinnostunut sijoitusmielessä.

NEOn hinta on ollut lähiaikoina kovassa nosteessa. NEO yrittää ratkaista kalliiden Ethereum pohjaisten älysopimusprojektien ongelmia pienentämällä kuluja. Todella iso osa kryptomaailman projekteista on Ethereum pohjaisissa sovelluksissa ja tällä hetkellä Ethereumilla on ykkösasema. Ethereumin hinnan jatkuvan nousun sekä louhimiseen liittyvien sähkökustannusten sekä ympäristön saastuttamisuhkan vuoksi otsikoissa olleet louhimispäästöt saattavat vaikuttaa NEOn kiinnostavuuteen.

NEO on julkaisemassa kolmannessa vuosineljänneksessä uuden main netin, ja historian mukaan, kun kryptoprojektit julkaisevat uuden main netin, niin hinta nousee ennen julkaisuhetkeä, ja sitten tulee korjausliike. Tätä ilmiötä kutsutaan lausahduksella: ”Buy the rumor, sell the news.”

NEO keskustelu

NEO uutiset reddit kanavalla vaikuttavat tällä hetkellä myönteisiltä, ja ihmiset pääasiassa vain hehkuttavat NEOn hyviä puolia sekä tulevaisuuden hintaodotuksia. Palstalta löytyy myös paljon tietoa NEOn main netistä sekä tietoa uusista projekteista, joita rakennetaan NEO-alustalle.

Twitterin puolella löytyy myös uutisia NEOn rintamalta. Nimittäin NEOn oma Twitter kanava @Neo_Blockchain jakaa ensimmäisenä uudet tiedot yrityksen yhteistyökuvioista ja tapahtumista, sekä tilillä on satoja tuhansia seuraajia, jotka analysoivat uusimpia uutisia ja tapahtumia.

Virtuaalivaluutta.com julkaisee joka maanantai kryptouutiset, jossa jaamme aina viime viikon kuumimmat tapahtumat kryptomaailmalta. Lue viimeisimmät uutiset täältä ja laita aktiivisesti päivittyvä twitter-tilimme seurantaan.

Virtuaalivaluutta.com suosittelee

5/5

Vastuuvapaus: 86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)

Usein kysytyt kysymykset

NEOn kurssin tähtihetket on nähty vuosina 2017 ja 2021. Vuoden 2021 jälkeen NEO kurssi on ollut laskussa ja hinta pyörii nyt noin 10 dollarissa. 

NEO voi olla potentiaalinen sijoituskohde, jos uskot sen taustalla olevan yhtiön kasvuun ja kehitykseen. NEOn markkinat ovat suurimmaksi osaksi Aasiassa, joten hintaheittelyt voivat tapahtua nopeasti, koska Aasiassa on niin paljon ihmisiä sijoittamassa.

NEO löytyy monesta eri pörssistä, se on yksiä vanhempia kryptovaluuttoja, joten siihen on turvallista sijoittaa. Voit ostaa NEO esim. suositusta Binance pörssistä, minne on helppo tehdä käyttäjätili sekä ostaa suoraan pankkikortilta.

Mitään ei voi tietää varmaksi, mutta NEO yrittää ratkaista kustannusongelmia mitä löytyy muista älysopimusalustoista. NEO on vasta matkalla omaan huippuunsa, ja heiltä on tulossa vuoden aikana uusia isoja julkaisuja, mikä tulee vaikuttamaan positiivisesti NEOn kurssiin.