Mobiilipankit – Modernit mobiilipankkipalvelut

Maailma on muuttunut ja ihmiset eivät ole enää sidoksissa tiettyyn maahan tai alueeseen.

Ihmiset liikkuvat työn perässä, mutta myös työ liikkuu ihmisen perässä. Maailmalla on merkittävä määrä ihmisiä, jotka ovat rakentaneet toimeentulonsa vain kannettavan tietokoneen ja Internet-yhteyden varaan.

He haluavat palveluja, joita voi käyttää Internetin välityksellä ilman erilaisia byrokraattisia paikallaolon velvollisuuksia. Arvostettavia asioita ovat nopeus, helppous turvallisuus ja tietenkin hinta.

Ajatus siitä, että vanhat valuutat ja virtuaalivaluutat voisivat olla samassa palvelussa, helposti hallittavissa. Tällainen kehitys tuo virtuaalivaluutat helpommin saataville myös sellaisille asiakkaille, joilla tekninen taito ei riitä niiden ostamiseen ja hallinnoimiseen nykyisiä vaihtoehtoja käyttämällä.

PARAS MOBIILIPANKKI SUOMALAISILLE:

N26

  • LÄHES MILJOONA ASIAKASTA
  • MODERNI APPLIKAATIO
  • ILMAINEN MASTERCARD

Uusien mobiilipankkien monet mahdollisuudet

Perinteisen pankkitilin avaaminen on prosessina hyvin vaikea ja asiakkaan aikaa vievä. Perinteiset pankit ovat muuttaneet toimintaansa avaamalla mahdollisuuksia tunnistautua toisen pankin verkkopankkitunnuksilla Internetissä avatakseen tilin, mutta sekään ei poista kaikkia heikkouksia

Jos haluat esimerkiksi avata tilin suomalaiseen pankkiin, sinulta yleensä vaaditaan suomalainen postiosoite. Entä jos olet ulkomailla, mutta tarve tilille on silti olemassa?

Nykyinen Euroopan Unionin ja Euroalueen yhteneväisyys muodostavat kuitenkin kätevän pohjan, jonka kautta finanssialan yritykset korjaavat ongelmaa. Euroalueen yhteinen SEPA-järjestelmä takaa maksujen olevan perillä toisessa maassa yhtä nopeasti, kuin rahaa siirrettäisiin kahden Suomalaisen pankin välillä.

Toinen maksupalveludirektiivi, joka velvoittaa isot pankit avaamaan ohjelmointirajapinnat, joiden kautta muut finanssialan toimivat voivat suorittaa maksuja asiakkaan tileiltä tai saada asiakkaan tilitietoja, jos asiakas antaa luvan.

Näin ollen uudet eurooppalaiset mobiilipankit ovat varteenotettavia kilpailijoita perinteisille kivijalkapankeille. Ne voivat halutessaan tarjota samanlaisia palveluja kuin perinteiset pankit ja saada myös samat asiakastiedot maksujen osalta käyttöönsä.

Markkinoilla on palveluntarjoajia, joiden kautta voit avata itsellesi Internetissä eurooppalaisen tilin, mobiilipankin ja kortin vain muutamassa minuutissa. Tämä edustaa ihmisten kaipaamaa nopeutta, helppoutta ja vaivattomuutta!

Mobiilit mobiilipankit

Saksalaisen N26 lisäksi muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Revolut ja Monese. Kaikki mobiilipankeista kuitenkin tarjoaa peruskonseptina samanlaista palvelua.

Voit muutamassa minuutissa avata itsellesi asiakkuuden, jonka kautta saat toimivan tilin, nykyaikaisen mobiilipankin ja halutessasi myös maksukortin. Joissain palveluissa maksukorteille on määritelty pieni kuukausimaksu, mutta muuten palvelut ovat ilmaisia.

Uudet mobiilipankki -yritykset tarjoavat myös uusille toimialueille aikaisen asiakkuuden etuna täysin ilmaista korttia. Näin voit saada ilmaiset, mobiilit pankkipalvelut käyttöön tuosta vain! Muita etuja ovat esimerkiksi ilmaiset käteisen nostot automaateista ympäri euroaluetta ja alhaisemmat kulut muilla valuuttavyöhykkeillä nostoja tehdessä.

Freelancereilla ja muille pienyrittäjille mobiilipankit tarjoavat omat tili- ja korttipalvelunsa. Ei ole tarpeen maksaa perinteisille pankeille kuukausittaisia palvelumaksuja, vaan voit ottaa esimerkiksi N26:n tarjoamat palvelut käyttöön ilmaiseksi!

Monet yritykset tarjoavat perusjäsenyyden rinnalla niin sanottuja premium-jäsenyyksiä. Näihin voi kuulua esimerkiksi erilainen tiliin kytketty kortti, jossa on vakuutusominaisuuksia tai muita rahan arvoisia etuja. Esimerkiksi N26 mobiilipankin premium-jäsenyys maksaa 5,90€ kuukaudessa, johon kuuluu Mastercard matkavakuutuksella, tuoteturva-ominaisuudella ja ostovakuutuksella.

Nämä uudet mobiilipankit ovat ketteriä ja hyödyntävät uutta teknologiaa. Näin ollen ne voivat pitää hinnoittelunsa erittäin kilpailukykyisenä.

Mobiilipankeilla ei myöskään ole raskaita kiinteitä kuluja erilaisten kalliiden toimitilojen muodossa kuten perinteisillä kivijalkapankeilla, jotka voit löytää jokaisen suuren kaupungin kalleimmilta kiinteistöiltä.

Koska uudet mobiilipankit käyttävät jo nyt uusimpia teknologioita, ottavat ne suurella todennäköisyydellä käyttöönsä erilaiset lohkoketjuihin ja virtuaalivaluuttoihin perustuvat teknologiat, joilla on mahdollista saada lisää kustannussäästöjä ja nopeuttaa asiakkaan palvelukokemusta. Olemalla tällaisen yrityksen asiakas, pääset ensimmäisenä hyötymään teknologisesta kehityksestä.

Teknologinen kehitys laadukkaammalla toteutuksella on myös näiden yritysten elinehto, koska niiden palveluissa ei ole mitään uutta markkinoille. He ainoastaan lupaavat tehdä kaiken paljon paremmin ja halvemmalla.

Mobiilipankkien haasteet?

Uudet mobiilipankit haastavat finanssijättiläisiä, joilla on kaikki mahdolliset resurssit tehdä asiat samalla tavoin kuin pienet kilpailijansa.

Näin ollen uusien mobiilipankkien on kokoajan kehityttävä ja tarjottava hyviä asiakaskokemuksia. Jos he ehtivät saamaan markkinaosuutta ennen kuin isot finanssijättiläiset havahtuvat, on heillä mahdollisuus erittäin hyvään menestykseen. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan.

Toinen haaste mobiilipankeille tulee olemaan Euroopan lainsäädännön tiukkeneminen asiakkaan tuntemisen osalta.

Mobiilipankki -yritysten on tarkasti seurattava lakien kehitystä ja varmistuttava, että ne voivat täyttää uudet vaatimukset. Maine on alalla erittäin tärkeä ja näin ollen jokaista säännöstä on noudatettava, etteivät asiakkaat pelästy.

Näiden uusien asetusten täyttäminen voi vaatia suhteellisen suurien taustatoimintojen ja valvontayksikköjen perustamista. Järjestelmäpohjaisesti ja pienellä henkilöstöllä toimivien mobiilipankkien onkin oltava innovatiivisia, jotta he voivat edelleen säilyttää ketterän kulurakenteensa ja tarjota asiakkailleen palveluja kilpailukykyiseen hintaan.

Mobiilipankkien tulevaisuuden näkymiä

Teknologia kehittyy huimaa vauhtia esimerkiksi erilaisten virtuaalivaluuttojen muodossa ja nämä mobiilipankit ovat kehityksen kärjessä ja sen pulssilla.

Ne ovat myös pienempiä yrityksiä suhteessa suuriin finanssijättiläisiin, jotka eivät pysty reagoimaan alan muutoksiin samalla nopeudella.

Jos perinteiset pankit eivät pian havahdu meneillään olevaan muutokseen, tulevat mobiilit pankkipalvelut viemään asiakkaita. Näin ollen ne voivat myös tulevaisuudessa laajentaa palveluvalikoimaansa ja tuottaa lisää nopeita sekä helppokäyttöisiä palveluita ihmisten saataville.

Mobiilipankeilla on selvä etulyöntiasema saada itselleen asiakaskuntaa, kunhan he muistavat ottaa erilaiset lait ja asetukset vakavasti ja seurata niitä täsmällisesti. Mainettaan ei tässä kilpajuoksussa saa menettää, koska asiakkaan siirtyminen kilpailijalle on yhtä helppoa kuin kyseisen yrityksen asiakkaaksi ryhtyminen!

Mobiilipankkeja ja virtuaalivaluuttoja yhdistävä tekijä on varojen käytön helppous ympäri maailman. Varoja voi liikutella tarvittavaan osoitteeseen nopeasti ja helposti.

Virtuaalivaluuttojen online-lompakot ja mobiilipankit ovat myös käyttöliittymiltään ja toiminnaltaan samanlaisia. Virtuaalivaluuttalompakoissa on vain lisättynä myös mahdollisuus käydä kauppaa virtuaalivaluutoilla.

Kehitys virtuaalivaluuttoihin sijoittavan näkökulmasta

Voiko tällaisesta kehityksestä hyötyä jotenkin sijoittamalla virtuaalivaluuttoihin?

Varmuutta tästä emme tietenkään voi taata, mutta oletetulla kehityksen suunnalla ainakin seuraavat asiat nousevat esiin:

  • Virtuaalivaluuttojen ostamisen helppous lisää virtuaalivaluuttojen kysyntää.
  • Virtuaalivaluuttojen muuttuminen arkipäiväisemmäksi asiaksi madaltaa kynnystä uusille sijoittajille.
  • Uusien pankkipalveluita tarjoavien yritysten tekniikan pohjautuminen nopeisiin ja halpoihin lohkoketjuihin voi nostaa tällaisella käyttötarkoituksella operoivien virtuaalivaluuttojen kurssia.

Yllä oleviin ajatuksiin liittyen esimerkiksi Ripple voi olla hyvin kiinnostava virtuaalivaluutta.

Sen käyttötarkoitus on toimia pankkien tukitoiminnoissa rahan välittämisen tekniikkana ympäri maailman. Näin ollen sen käyttäminen vaikkapa tässä artikkelissa esiteltyjen mobiilipankkien taustalla voi olla hyvin nopeastikin arkipäivää!

Kannattaa muistaa, että myös Ripplellä on kilpailijoita ja voittavan hevosen veikkaaminen on hankalaa. Esimerkiksi Stellar Lumens on perustettu samanlaista käyttötarkoitusta varten.

Sijoittajan mahdollisuudet paranevat, kun yleinen ihmisten käyttäytymistä muuttava trendi on puolella. Ihmiset, jotka ovat irti paikasta tarvitsevat myös heille sopivat palvelut hoitaa arkipäivän asiansa. Näihin trendeihin vastaavat aidosti mobiilit mobiilipankit ja virtuaalivaluutat!

Virtuaalivaluutta.com suosittelee

5/5

Vastuuvapaus: 86% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)