kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 47. – Päästötön Bitcoinkaupunki ja Floki Inun mainonta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Englannissa sekä jopa Suomessakin digitaalisten mainostaulujen tarjontaa on edustanut Floki Inu kryptovaluutta. Päättäjät haluavat tarkempaa rajaamista mainostettaville tuotteille. El Salvador aikoo perustaa 100% päästöttömän kaupungin, joka perustetaan Bitcoin rahalla. Kryptovaluutat valloittavat Amerikkaa kun Staples center tunnetaan nykyään nimeltä Crypto.com center. Googlen hakutulokset NFT osalta rajussa nousussa. Lue alta lisää!

El Salvador perustaa geotermisellä energialla pyörivän kryptokaupungin

El Salvador jatkaa Bitcoinin adaptaatiota kun Presidentti Bukele ilmoitti Bitcoin-kaupungin perustamisesta. El Salvadorin Bitcoin-viikko konferenssissa julkaistu Bitcoin-kaupunki tulee pyörimään 100% volkaanisella energialla tuottaen 0% CO2-päästöjä. Kaupungissa ei myöskään makseta tuloveroa tai pääomaveroa. Aika unelmakaupunki kryptovaluuttainnokkaille. Hyvin nopeasti El Salvadorin Bitcoinin käyttöönoton jälkeen heillä on alkanut tulemaa uusia investointeja voittovaroilla.

Googlehaut NFTn osalta kasvussa

NFT tai “Nonfungible tokenhakusanat ovat ylittäneet jopa Ethereumin, Dogecoinin tai Blockchainin hakusanat. Googlen hakusana-datan mukaan NFT kiinnostus on todella kovassa nousussa. Lähiaikoina videopätkiä hienoista korisheitoista on tehty NFT-muotoon ja taidetta myyty kalliilla hinnalla. Vaikka monet sanovat sen olevan puhkeamaisillaan oleva kupla, niin ainakaan toistaiseksi sille ei ole näyttöä.

Staples center muuttaa nimensä Crypto.com Arenaksi

Nopeasti kasvava Crypto.com kryptovaluuttapörssi on solminut taas suuren yhteistyön, nimittäin Staples Arenan nimeämisoikeudet 20 vuodeksi 700 miljoonalla dollarilla ostanut Crypto.com ei ole ensimmäistä kertaa sponsorointia harrastamassa. Formula 1 kanssa aiemmin kesällä 100 miljoonan sopimus sekä UFCn kanssa 175 miljoonan sopimus. Staples centerissä on järjestetty suuria nyrkkeily-, koripallo-, jääkiekko- sekä konserttitapahtumia.

Crypto.comin oma CRO-token nousee kovaa vauhtia

Crypto.comin oma Crypto.com Coin eli CRO-token rikkoo tiheään tahtiin uusia ennätyslukemia ja se on kovaa vauhtia suuntaamassa top 10. suurimman markkina-arvon omaavien kryptojen joukkoon. Tällä hetkellä CRO-token on listalla sijalla 13. ja sen markkina-arvo on 17,6 miljardia dollaria. CRO-tokenin dominanssi kryptomarkkinoilla on hurjan nousun rinnalla vielä kuitenkin alle prosentin. Viimeisen viikon aikana kurssinousua on tapahtunut n. 40% ja YTD on yli 1000% plussalla. Tällä hetkellä yhden CRO-tokenin arvo on n. 0,7 dollaria.

Floki Inun mainokset herätti keskustelua

Kampissakin valomainoksissa nähty kryptovaluutta Floki Inu on tehnyt markkinointia nyt myös Lontoossa. Floki Inu mainosti Twitter-tilillään heidän mainostavan Lontoossa 300 bussissa 3 viikon ajan. Päättäjät ovat tuohtuneita kryptovaluuttojen mainostamisesta ja toivovat niille rajoituksia. Markkinointia rahoitetaan 4% kaikesta transaktiosta, mikä tulee mahdollistamaan samanlaisia suuria kampanjoita ympäri maailmaa.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)