kryptouutiset

Kryptouutiset – Binancen mukaan ChatGPT voi auttaa kryptojen adaptaatiota

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Binancen mukaan ChatGPT voi auttaa kryptojen adaptaatiota, Dogen sosiaalinen sentimentti korkeinta sitten lokakuun, Bitcoin ohitti Visan markkina-arvollaan sekä Ethreumin Shanqhai-päivitys aiheuttaa innostusta. Lue lisää alta!

Binancen mukaan ChatGPT voi auttaa kryptojen adaptaatiota

Binancen tiimi jakoi mielipiteensä, jonka mukaan ChatGPT:n ominaisuuksien kehittyessä, tekoäly voisi auttaa edistyneempiä käyttäjiä koodaamaan kryptokaupankäyntibotteja ja -päätteitä sekä auttaa yhdistämään näihin älysopimuksia, jolloin alustavat voisivat osallistua aktiivisesti innovatiiviseen teollisuuden rakentamiseen.

Tällä hetkellä chattibotit voi olla varsin hyödyllinen tarjoamaan näkemyksiä tiettyjen kryptovaluuttojen tulevasta käyttäytymisestä, kuten Shiba Inun (SHIB) tai XRP-tokenin mahdollisesta hinnasta vuonna 2030, sekä punnittaessa oikeudellista taistelua kryptojen välillä, kuten esimerkiksi SECin ja Ripplen välistä taistelua. Lähde

Dogen sosiaalinen sentimentti korkeinta sitten lokakuun – tekeekö Doge jälleen suuren loikan?

Lyhyen toipumisen jälkeen kryptovaluuttamarkkinat ovat jälleen tasaantumassa, mutta nousuralli ainakin Dogecoinin kohdalla voi olla lähellä, jos pohjataan Dogecoinin kasvaneeseen sosiaaliseen sentimenttiin viimeisten neljän kuukauden aikana. Viimeksi Dogecoinilla oli samanlainen sosiaalinen sentimentti lokakuussa 2022, jota seurasi Dogecoinin 160% nousu seuraavina päivinä. Kryptovaluuttojen ”ekspertti” Ali Martinez sanoo, että ”Sosiaalinen ilmapiiri Dogecoinin ympärillä ei ole ollut näin positiivinen sitten lokakuun 2022, jolloin DOGE nousi 160%.” Historia ei kuitenkaan ole tulevaisuuden tae ja tämänkaltaiseen uutisointiin on hyvä suhtautua varauksella.

Bitcoin ohitti Visan markkina-arvollaan

Bitcoin markkina-arvo ohitti tunnetun maksukorttiyhtiön markkina-arvon. CoinMarketCapin tiedot osoittavat, että bitcoinin markkina-arvo on tällä hetkellä yli 472 miljardia dollaria, kun taas tradingeconomics.com paljastaa Visan markkina-arvon olevan noin 460 miljardia dollaria. Bitcoinin tulo finanssimaailmaan on tuonut mukanaan rutkasti uusia ulottuvuuksia samalla kun se herättää keskustelua ekonomistien, sijoittajien ja valtioiden keskuudessa. Huolimatta lukemattomasta skeptisyydestä ja arvaamattomuudesta, bitcoinin markkina-arvo on noussut nopeasti sen perustamisesta vuonna 2009. Lähde

Ethreumin Shanqhai-päivitys aiheuttaa innostusta

Ethereumin kauan odotettu Shanghai-päivitys on nurkan takana, ja sijoittajat ovat innoissaan. Päivityksen odotetaan tapahtuvan maaliskuun 2023 aikana. Päivitys avaa Ethereumin lohkoketjuun steikattujen yli 16,5 miljoonan Etherin nostot. Tuleva Shanqhai-päivitys tulee kuukausia sen jälkeen, kun Ethereum-lohkoketjulle tehtiin valtava teknologinen ”merge” uudistus, jonka myötä Ethereum siirtyi proof-of-stake-konsensusmekanismiin proof-of-work-asetuksesta. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)