kryptouutiset

Kryptouutiset – Bitcoin NFT-hype kasvussa

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kryptovaluutat reaaliajassa

Tällä viikolla kryptouutisissa: Paxos joutuu kohtaamaan SEC:in syytteet, Bitcoin NFT-hype kovassa kasvussa, Suomalainen LocalBitcoins lopettaa toimintansa sekä Iris Energy lähes kolminkertaistaa Bitcoin-louhintalaitemääränsä. Lue lisää alta!

Paxos joutuu kohtaamaan SEC:in syytteet

Kryptovaluuttayhtiö Paxos lopettaa uusien Binance BUSD-tokenien minttaamisen SEC:in käskystä. Paxosin omaan stablecoiniin päätöksellä ei ole vaikutusta, mutta yhtiö vahvisti, että SEC on ilmoittanut mahdollisista BUSD:iin liittyvistä maksuista. SEC-syytteet tulivat niin kutsutun Wellsin ilmoituksen jälkeen, joka ilmoittaa yrityksille vireillä olevan syytteen tutkinnan tuloksista. Wall Street Journal raportoi maanantaina, että SEC väittää, että Paxosin BUSD-tuote olisi arvopaperi, jota se on käyttänyt muiden kryptoyritysten, kuten Geminin, Genesiksen ja Krakenin kanssa.

Mm. Coinbasen toimitusjohtaja on kertonut, että hän on valmis puolustamaan oikeudessa ettei steikkauspalvelut ole arvopapereita. SEC:n mukaan valtaosa markkinoilla olevista steikkauspalveluista ja vakaavaluutoista on rekisteröimättömiä arvopapereita.

Bitcoin NFT-hype kovassa kasvussa

Bitcoinin NFT-hypen kasvaessa yksi CryptoPunks-kokoelmaa muistuttava projekti on noussut muita projekteja suurempaan suosioon ja kokoelma on nimeltään ”Bitcoin Punks”. Myöhään viime viikon keskiviikkona yksi Bitcoinin Ordinal Punks NFT ”Punk 94” myytiin 9,5 Bitcoinilla, joka tarkoittaa, että myyntiarvo oli noin 214 000 dollaria. Bitcoin-native Ordinals Protocol -protokollalla lyöty NFT-kokoelma myytiin loppuun aiemmin tässä kuussa.

Ordinals Protocol hyödyntää Bitcoinin Taproot-päivitystä, joka on parannus verkon turvaamiseen ja transaktioiden tehokkaampaan helpottamiseen. Ordinal Punks -kokoelman sisältävät NFT:t lyötiin Bitcoin-verkoston ensimmäisiin 650 merkintään. Bitcoin NFT-konsepti on aiheuttanut kiivasta keskustelua Bitcoin-yhteisössä. Jotkut haluavat, että Bitcoin lohkoketjun tulisi rajoittua pelkästään rahoitustapahtumiin, kun taas toiset kannattavat lohkoketjun kehitystä.

Suomalainen LocalBitcoins lopettaa toimintansa

Kotimainen kryptovaluuttavälittäjä LocalBitcoins lopettaa toimintansa pysyvästi. LocalBitcoins kehottaa kaikkia asiakkaitaan nostamaan varat pois LocalBitcoins-palvelun lompakoista. Varoja on mahdollista nostaa 12 kuukauden sisällä, mutta yhtiö toivoo, että varat nostettaisiin nopeammin. Yhtiö keskeytti uusien tilien luomisen helmikuun alussa ja kaupankäynti ei onnistu enää helmikuun 16. päivän jälkeen.

Iris Energy lähes kolminkertaistaa Bitcoin-louhintalaitemääränsä

Louhintayhtiö Iris Energy on paljastanut lähes kolminkertaistavansa Bitcoin louhintakapasiteettiaan lisäämällä tuhansia louhintalaitteita. Irisin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Daniel Roberts kertoi, että hankinta on merkittävä virstanpylväs yritykselle, ja lisäsi, että se on ollut ”haastava ajanjakso sekä teollisuudelle että markkinoille yleisemmin.” Uudet louhintakoneet asennetaan yhtiön keskuksiin, mutta ei mainittu, mihin paikkakuntiin. Yrityksellä on kolme toimipistettä eri paikoissa British Columbiassa, Kanadassa ja yksi Texasissa Yhdysvalloissa. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)