kryptouutiset

Kryptouutiset – Bitcoinin hinta noussut 37,8% viikon aikana

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Bitcoinin ja Ethereumin reaaliaikaiset kurssit

Tällä viikolla kryptouutisissa: Ethereumin Shapella-päivityksen odotetaan tapahtuvan huhtikuussa, Bitcoin ylitti 28 000 dollaria ensimmäistä kertaa kesäkuun 2022 jälkeen, Meta peruu Instagramin NFT-hankkeen sekä kryptojen tilanne vuonna 2030. Lue lisää alta!

Ethereumin seuraavan suuren Shapella-päivityksen odotetaan tapahtuvan huhtikuussa

Ethereumin ydinkehittäjät pyrkivät julkaisemaan 12. huhtikuuta 2023 odotetun Shanghai-Capella-päivityksen, jota kutsutaan myös yhteisnimellä Shapella. Päivityksen pääominaisuus on Ethereum Improvement Proposal (EIP) 4895, jonka tarkoituksena on mahdollistaa validaattorien steikkausten nostot pääverkossa. Tätä kriittistä toimintoa ei otettu käyttöön viime vuonna kun Ethereum siirtyi syyskuussa 2022 PoW-louhintamallista PoW-malliin. Nostojen lisäksi kehittäjät ovat suunnitelleet myös kolme lisäparannusta, joiden tarkoituksena on optimoida kaasukustannukset tietyissä toimissa Shapella-päivityksen avulla. Lähde

Opi lisää Ethereum 2.o:sta

Bitcoin ylitti 28 000 dollaria ensimmäistä kertaa kesäkuun 2022 jälkeen

Bitcoin-härät ovat palanneet, kun markkina-arvolla mitattuna suurin kryptovaluutta nousi yli 28 000 dollarin ensimmäistä kertaa sitten viime kesäkuun. Bitcoinin kauppahinta oli eilen sunnuntaina korkeimmillaan 28 399 dollaria. Bitcoinin hinta on noussut huikeat 37,8 % viikon aikana ja 20,8% viimeisen kuukauden aikana. Bitcoinin hinnan nousun takana on useiden eri pankkien kriisit, kuten esimerkiksi Silicon Valleyn Bankin ja Signature Bankin romahtaminen ja viimeisimpänä Credit Suissen massiiviset ongelmat.

Meta peruu Instagramin NFT-hankkeen

Meta on tällä hetkellä siirtymässä pois NFT:stä hieman alle viisi kuukautta sen jälkeen, kun yritys käynnisti hankkeen, joka antoi muutamille valituille NFT-artisteille mahdollisuuden esitellä ja myydä omia NFT-teoksiaan eli digitaalisia keräilyesineitään Instagramin avulla. Metan kaupan ja rahoitusteknologian johtaja Stephane Kasriel ilmoitti Twitterissä aiemmin viime viikolla, että pilottiohjelma on päättymässä. Sitä seuraavana päivänä toimitusjohtaja Mark Zuckerberg kertoi Metan verkkosivuille lähettämässään viestissä, että yritys aikoi irtisanoa 10 000 työntekijää niiden 11 000 ihmisen lisäksi, joille yritys näytti ovea marraskuussa 2022.

Kryptojen tilanne vuonna 2030

Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong antaa oman ennusteensa kryptojen tilasta vuonna 2030 ja ennustaa ”merkittävää edistystä” useilla eri alueilla. Uudessa Banklessin haastattelussa Yhdysvaltain suurimman kryptovaluuttapörssin johtaja sanoo, että merkittävän teknologisen kehityksen ohella hän uskoo, että digitaalisten valuuttojen käyttäjiä on miljardi käyttäjää ympäri maailmaa vuosikymmenen loppuun mennessä.

Armstrongin muihin ennusteisiin kuuluu, että muut maat seuraavat El Salvadoria ja tekevät kryptosta laillisen maksuvälineen. Armstrong uskoo myös, että vuoteen 2030 mennessä kryptoteknologian startupit lanseeraavat olettaen, että kryptolla on jokin rooli niiden ydintoiminnoissa sekä ennustaa krypton laajempaa käyttöönottoa ja sovellusten innovaatioita Web3-tilassa. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)