kryptouutiset

Kryptouutiset – Cardano kosiskelee Twitteriä ja Dogecoinia

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: SEC perii Trade Coin Clubilta lähes 300 miljoonaa dollaria, kryptovaikuttajat voivat kohdata markkinoiden manipulointimaksuja, Cardano kosiskelee Dogea ja Twitteriä sekä Binance myy loput FTX Tokenit. Lue lisää alta!

SEC perii Coin Clubin perustajilta 295 miljoonaa dollaria

SEC on nostanut syytteet Trade Coin Clubin perustajaa ja kolmea promoottoria vastaan ​​väittäen, että kyseiset henkilöt huijasivat sijoittajia upottamaan varojaan vilpilliseen kryptokauppabottiin. SEC kertoi perjantaina 4.11.2022 antamassaan ilmoituksessa, että kryptoprojektissa mukana olleet Douver Torres Braga, Joff Paradise, Keleionalani Akana Taylor ja Jonathan Tetreault keräsivät yhteensä 82 000 Bitcoinia yli 100 000 sijoittajalta. Keräyksen arvo oli noin 300 miljoonaa dollaria. Keräys tapahtui vuosien 2016-2018 välillä.

Trade Coin Club petti sijoittajat kertomalla heille, että he voisivat saada sijoituksilleen ”päivittäin 0,35% vähimmäistuottoa”, mutta sen sijaan Trade Coin Clubin perustaja ja promoottorit hyödynsivät varoja omassa elämässä. Lähde

Kryptovaikuttajat voivat kohdata markkinoiden manipulointimaksuja MiCA:n mukaan

Euroopan unioni valmistautuu ottamaan käyttöön MiCA:n (Markets in Crypto Assets), eli joukon laaja-alaisia säännöksiä, jotka voivat rajoittaa laajasti kryptoalaa. MiCA-lain päätös valmistui syyskuussa 2022 äänin 28-1.

MiCa-laki koskee kaikkia Stablecoineista kryptolouhintaan ja NFT:stä rahanpesuun. Lakiin on haudattu myös lausekkeita, joilla voi olla vaikutusta myös kryptovaikuttajiin. Marraskuun 1. päivänä EU-strategia- ja politiikkajohtaja Patrick Hansen kaivoi esiin mm. yhden vaikuttavan tekijän – kryptovaikuttajat, jotka kommentoivat ja mainostavat sosiaalisessa mediassa kryptovaluuttoja tai kryptoalustoja ilman mainintaa aiheesta, voivat olla pulassa. Jos vaikuttajien katsotaan hyötyvän toimiensa vaikutuksista, sitä pidetään EU:ssa markkinoiden manipuloimisena ja lain rikkomisena. Lähde

Cardano kosiskelee Dogea ja Twitteriä

Elon Muskin ostama Twitter on ollut viime päivien ja viikkojen kuuma peruna. Samalla kun suuret mainostajat poistavat mainoksiaan Twitteristä, on koko yrityksen taloudellinen tulevaisuus tullut kyseenalaiseksi. Cardanon perustaja Charles Hoskinson uskoo kuitenkin, että hajautettu Twitter voisi ratkaista monet yrityksen ongelmista. Cardanon perustaja esitti Elon Muskille idean hajautetusta Twitteristä Cardanoa ja Dogea käyttäen. Hoskinson uskookin, että Cardanolla ja Dogecoinilla voi olla valtava rooli hajautetussa Twitterissä. Saa nähdä lämpeneekö Musk Cardanon kosiskelulle. Musk on julkisesti tukenut Dogecoinia jo useita kertoja. Hän kuitenkin epäröi edelleen muiden kryptoverkkojen käyttöä. Lähde

Binance myy loput FTX Tokenit

Binancen toimitusjohtaja Changpeng ”CZ” Zhao twiittasi sunnuntaina, että hän myy jäljellä olevat FTT-tokeninsa, jotka hän otti osana irtautumistaan ​​Alamedan sisaryrityksestä FTX:stä viime vuonna. CZ ei kertonut, kuinka paljon FTT:tä hänen yrityksensä aikoo myydä, mutta osana kryptovaluuttapörssin FTX-osakkeista viime vuonna irtautumista Binance sai noin 2,1 miljardin dollarin edestä BUSD:n ja FTT:n tokeneja.

Blockchain-tutkija Etherscan jakoi osoitteen, jossa siirrettiin 23 miljoonaa FTT-tokenia (arvo noin 530 miljoonaa dollaria) Binance-vaihtolompakkoon lauantai-iltapäivänä. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Bitcoin

Bitcoin

$27,057.24

BTC -3.07%

Ethereum

Ethereum

$1,714.71

ETH -2.94%

XRP

XRP

$0.48

XRP 5.30%

Binance Coin

Binance Coin

$309.41

BNB -5.73%

Dogecoin

Dogecoin

$0.07

DOGE -1.63%

Cardano

Cardano

$0.34

ADA -2.21%

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)