kryptouutiset

Kryptouutiset – Cardano lanseeraa algoritmisen vakaavaluutta Djedin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Cardano lanseeraa algoritmisen vakaavaluutta Djedin ensivuonna, Belgian sääntelyviranomaiset sanovat, ettei Bitcoin ole arvopaperi, New Yorkista tuli ensimmäinen osavaltio, joka rajoittaa kryptojen louhintaa sekä Bybit perustaa 100 miljoonan dollarin rahaston auttaakseen asiakkaitaan. Lue lisää alta!

Cardano lanseeraa algoritmisen vakaavaluutta Djedin 2023

DJEDistä tulee Cardanon ensimmäinen algoritminen stablecoin eli vakaavaluutta. Tämä hintavakaa digitaalinen omaisuus tulee olemaan algoritmisesti Cardanon tukena alkuperäisellä tunnuksella ADA. Vaikka Cardano oli suunnitellut kyseisen vakaavaluutan julkaisua jo aikaisemmin, he keskeyttivät työskentelyn lyhyeksi aikaa.

Tapa, jolla DJED toimii, on yksinkertainen. Aina kun lähetät ADA:n Cardano-älysopimuksella, vastaanotin saa saman dollariarvon DJED-muodossa. Lähettämällä kolme ADA:aa älysopimukseen lähettäjä saa vastineeksi 1 dollarin arvoisen DJED:n. Loogisesti tällainen malli on samanlainen kuin se, jota alkuperäinen Luna-projekti käytti ennen Hard Forkia.

Belgian sääntelyviranomaiset sanovat, ettei Bitcoin ole arvopaperi

Belgian rahoituspalvelu- ja markkinaviranomaiset ovat todenneet, että Bitcoin ja Ethereum eivät ole arvopapereita. Tällainen lähestymistapa markkinoiden kahta suurinta kryptovaluuttaa kohtaan on harvinaista. Toisin kuin useimmat viranomaiset, Belgian sääntelyviranomaiset uskovat, että se, käyttääkö omaisuus teknologiaa, ei tulisi vaikuttaa omaisuuden luokitteluun. Belgian sääntelyviranomaisten mukaan tällaisten omaisuuserien sääntely ei saisi olla puolueellista. FSMA on neutraali rahoitusvälineen käyttämää teknologiaa kohtaan. Sen, onko jokin arvopaperi kelvollinen, ei pitäisi riippua pelkästään siirrettävän instrumentin käyttämästä teknologiasta. Lähde

New Yorkista tuli ensimmäinen osavaltio, joka rajoittaa kryptojen louhintaa

New Yorkin kuvernööri allekirjoitti tiistaina 22. marraskuuta 2022 lain, joka rajoittaa tilapäisesti kryptovaluuttojen louhintaa New Yorkin osavaltiossa ympäristösyistä. Tämä päätös tekee New Yorkista ensimmäisen valtakunnallisen osavaltion, joka toteuttaa tämän kaltaisen toimenpiteen. Lakiesitys toimitettiin kuvernöörille viime tiistaina sen jälkeen, kun osavaltion lainsäätäjä hyväksyi toimenpiteen kesäkuussa, ja Associated Press raportoi, että kuvernööri allekirjoitti toimenpiteen. Rajoitukset astuvat voimaan myös kryptovaluuttapörssin FTX romahduksen jälkeen, mikä on johtanut alan kasvavaan valvontaan. Lähde

Bybit perustaa 100 miljoonan dollarin rahaston auttaakseen asiakkaitaan

Bybit Exchange on yksi markkinoiden suurimmista kryptopörsseistä. Kyseinen yhtiö ilmoitti jokin aika sitten perustavansa 100 miljoonan dollarin rahaston auttaakseen asiakkaitaan kryptomarkkinoiden nykytilanteessa. Varoista käytetään 10 miljoonan dollaria Bybit-pörssin markkinatakaajien auttamiseksi ja loput keskittyvät pörssin institutionaalisiin asiakkaisiin.

Bybit on viimeisin kryptoyritys, joka on liittynyt Binancen kaltaisten joukkoon. Binance on yrittänyt auttaa käyttäjiään ja institutionaalisia asiakkaitaan toipumaan nykyisestä talouden laskusuhdanteesta. Monet makrotekijät johtivat rahoitusmarkkinoiden romahtamiseen, mukaan lukien kryptovaluutat. Siksi Binance piti tarpeellisena auttaa markkinamuutoksesta ”kärsiviä”. Binancen toimitusjohtaja Changpeng ”CZ” Zhao päätti perustaa elvytysrahaston, jonka arvo on miljardi dollaria.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Kryptovaluutat reaaliajassa

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)