kryptouutiset

Kryptouutiset – Dogecoin kurssi 115% nousussa

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reaaliaikaiset kryptokurssit

Tällä viikolla kryptouutisissa: Dogecoinin kurssi 115% nousussa, Crypto.com kaupankäyntivolyymi laski 91%, Bitcoin-automaatteja jo lähes 39 000 kappaletta sekä Binance hallitsee spot- ja johdannaiskryptokauppaa. Lue lisää alta!

Dogecoinin hinta nousi 115% viikon aikana

Meemikryptovaluutta Dogecoinin kurssi on kovassa nousussa sen jälkeen kun tunnettu Teslan toimitusjohtaja Elon Musk osti Twitterin. Dogecoin on myös todistamassa lisääntynyttä ostopainetta, ja kryptosijoittajat toivovat, että Muskin haltuun ottama somen jättiläinen todennäköisesti ottaa Dogecoinin käyttöön some-alustallaan. Lähde: finbold.com

Crypto.com kaupankäyntivolyymi laski vuodessa 91%

Katsoi tilannetta mistä suunnasta tahansa, Crypto-comin kaupankäyntivolyymimäärä ei näytä hyvältä. CoinGeckon mukaan Crypto.comin normalisoitu vaihtomäärä on viimeisen vuoden aikana pudonnut 91% neljästä miljardista dollarista 380 miljoonaan dollariin päivässä – kun käytetään seitsemän päivän keskiarvoa. Matt Damonin hyödyntäminen markkinoinnissa ei näytä auttavan, vaan kysymys taitaa olla karhumarkkinoissa, jonka vuoksi kryptomarkkinat ovat pudonneet kaksi kolmasosaa markkina-arvostaan ​​verrattuna vuoden takaiseen.

Crypto.com on käyttänyt valtavia summia maailmanlaajuiseen markkinointiin. Yhtiö käytti mm. 700 miljoonaa dollaria nimetäkseen aiemmin tunnetun Staples Centerin Crypto.comiksi. Lähde: Finance.yahoo

Bitcoin-automaatteja on nyt globaalisti yhteensä 38 804 kappaletta

Lokakuussa 2013 Kanadan Vancouverin keskustassa sijaitsevassa kahvilassa avattiin maailman ensimmäinen julkisesti saatavilla oleva Bitcoin-automaatti, jota operoi Robocoin. Kyseisellä automaatilla tehtiin ensimmäisen toimintaviikon aikana yhteensä 348 transaktiota 100 000 dollarin edestä. Nyt yhdeksän vuotta myöhemmin Robocoin on lopettanut toimintansa ja todennäköisesti maailman ensimmäinen kryptoautomaatti on poistettu käytöstä, mutta kryptoautomaattien määrä on jatkanut kasvuaan. Tänä päivänä kryptoautomaatteja on olemassa lähestulkoon 39 000 kappaletta globaalisti ympäri maailmaa. Suomestakin löytyy tällä hetkellä yhteensä 14 kappaletta. Lähde: Cointelegraph.com

Binance hallitsee spot- ja johdannaiskryptokauppaa – eikä kilpailijat ole edes lähellä

Keskitetyn kryptopörssin suurten toimijoiden kesken on edelleen käynnissä kova kilpailu, joten on helppo unohtaa se totuus, että Binance hallitsee sekä spot- että johdannaiskaupan volyymia reippaasti – eikä Binancen kilpailijat ole lähelläkään kuromassa kiinni väliä.

Viimeisen 24 tunnin aikana Binance keräsi hieman yli 55 % The Block Researchin seuraamien kryptovaluuttapörssien kokonaismäärästä. Vain kolme kryptopörssiä muodostivat yli 5%. Nämä olivat Upbit (6,1%), OKX (5,4%) ja Coinbase (5,3%), kun taas Kucoinin ja FTX:n osuus oli 4,7% ja 4,5%. Lähde: Coinmarketcap.com

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)