kryptouutiset

Kryptouutiset – Dogecoinista myös PoS?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Ethereumin Vitalik Buterin haluaa Dogecoinin PoS-yhteisöön, Terra Classic laskussa ja Do Kwon karkuteillä, Israel myöntää ensimmäisen kryptokaupankäyntiluvan sekä Ethereumin ETH-emissio on laskenut 98% PoS:iin siirtymisen jälkeen. Lue lisää alta!

Vitalik Buterin haluaa Dogecoinin PoS-yhteisöön

Ethereumin perustaja Vitalik Buterin on vihjannut halustaan ​​toivottaa Dogecoin tervetulleeksi PoS-yhteisöön. Ethereum muutettua louhintatapansa Proof-of-Workista Proof-of-Stakeen eli Pos:iin, nousi Dogecoin toiseksi suurimmaksi PoW-verkossa. Buterin uskoo, että PoS tulee hyväksytymmäksi laajemmassa kryptoyhteisössä, kun järjestelmää kehitetään edelleen. Dogecoinin tiimi ei ole torpannut ideaa, vaan DOGE-tiimi kertonut työskentelevänsä Buterinin kanssa PoS-toteutuksen parissa.

Terra Classicin hinta 15% laskussa kun Do Kwonista tehtiin ”punainen ilmoitus”

Etelä-Korean lainvalvontaviranomaiset ovat maininneet, että kansainvälinen poliisi eli Interpol on antanut ”punaisen ilmoituksen” TerraForm Labsin toimitusjohtajalle Do Kwonille. Interpolin verkkosivuston mukaan Red Notice on pyyntö lainvalvontaviranomaisille maailmanlaajuisesti paikantaa ja väliaikaisesti pidättää henkilö, joka odottaa luovuttamista, luovuttamista tai vastaavaa oikeustoimia. Tämä kehitys saattaa johtaa Luna Classicin eli LUNC-kryptovaluutan teknisten ominaisuuksien heikkenemiseen ja kaatumiseen. LUNA Classicin hinta on pudonnut noin 69% kaikkien aikojen korkeimmasta 0,000593 dollarista ja liikkuu tällä hetkellä 0,000200 dollarin tuntumassa.

Pidätyksen taustalla on seuraus Terra USD:n (UST) ja Terra LUNA:n (LUNA) katastrofaalinen epäonnistuminen, joka sai UST:n täysin irti Yhdysvaltain dollarista ja LUNA:n hinta putosi tietyissä pörsseissä nollaan.

Israel myöntää ensimmäisen Bitcoin-kaupankäyntiluvan paikalliselle Bits of Goldille

Vuonna 2016 uudistetun oikeudellisen sääntelyn jälkeen Bits of Goldista tuli Israelin ensimmäinen toimiva yritys, joka sai lisenssin toimiakseen virtuaaliomaisuuspalveluna. Nyt vuonna 2022 Israelin sääntelyviranomaiset myöntävät ensimmäisen VASP-lisenssin Bits of Goldille viiden vuoden odotuksen jälkeen (VASP on lyhenne sanoista Virtual Asset Service Provider). Yhtiö tuo markkinoille kaksi uutta kryptovaluuttoihin liittyvää tuotetta lähiaikoina.

Ethereumin ETH-emissio on laskenut 98% PoS:iin siirtymisen jälkeen

Lohkoketjun tiedot osoittavat, että päivittäin liikkeeseen laskettavien Ethereumien määrää on vähentynyt rajusti PoS:in jälkeen mikä viittaa siihen, että omaisuus on tulossa deflaatioon. PoS:iin siirtymisen myötä verkon tarjonta on kasvanut 7 385,47 ETH:lla, kun taas jos se olisi edelleen käynnissä Proof-of-Work eli PoW-konsensusmallilla, olisi PoW lisännyt 128 422,13 ETH:ta. Viimeisen 24 tunnin aikana ETH:n tarjonta on kasvanut 0,34 %. PoW:n aikana se olisi ollut 3,86 prosenttia samalla ajanjaksolla.

Jotkut ovat väittäneet, että liikkeeseen laskettujen tokenien lasku ei johdu vain PoS:iin siirtymisestä. He ovat katsoneet muutoksen johtuvan Ethereum-verkon toiminnan vähenemisestä, mikä tarkoittaa myös sitä, että kaasumaksut (gas fees) ovat alhaisemmat. Ethereumin hinta on laskenut noin 20% PoS:iin siirtymisen jälkeen.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)