kryptouutiset

Kryptouutiset – Elon Musk manipuloi jälleen kryptomarkkinoita?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Krpytovaluuttakurssit reaaliajassa 24/7
Bitcoin

Bitcoin

$26,462.92

BTC -0.03%

Ethereum

Ethereum

$1,843.94

ETH -0.30%

Dogecoin

Dogecoin

$0.07

DOGE 0.18%

Cardano

Cardano

$0.32

ADA -1.57%

Kryptouutisissa tällä viikolla: Elon Musk manipuloi jälleen kryptomarkkinoita? Cardanon käyttäjät voivat pian käyttää EVM-sopimuksia ADA-lompakoiden kautta, data kertoo, että Bitcoin on aloittanut kovimman härkäkuukautensa sekä onko Coinbase suurin Shiba Inu -omistaja? Lue lisää alta!

Elon Musk manipuloi jälleen kryptomarkkinoita?

Elon Musk korvasi eilen maanantaina 3.4.2023 Twitterin sinisen linnun Dogecoinin logolla, jossa komeilee Shiba Inu -koiran kuva. Logo herätti valtavasti keskustelua ja sen myötä Dogecoinin kurssi on noussut lyhyessä ajassa noin 30 prosenttia.

Viime viikon perjantaina Twitterin ja Muskin asianajajat pyysivät liittovaltion tuomaria hylkäämään 258 miljardin dollarin oikeusjutun vuodelta 2022, jossa syytettiin Muskia Dogecoinin hinnan manipuloimisesta ja kurssin nostamisesta yli 36 000%. Muskin asianajajat kuvailivat oikeudessa Muskin latelemia julkisia lausuntoja pelkästään ”vahingottomiksi ja usein typeriksi twiiteiksi”.

Musk on aiemmin kertonut omistavansa Dogecoineja, ja hän on alkanut hyväksyä Dogecoinit maksuvälineenä rakettiyhtiössään SpaceX:ssä ja sähköautoyhtiö Teslassa. Lähde

Cardanon käyttäjät voivat pian käyttää EVM-sopimuksia ADA-lompakoiden kautta

Milkomedan uuden ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat muodostaa yhteyden dAppsiin ja muihin älykkäisiin sopimuspalveluihin Ethereum Virtual Machine -sopimuksissa poistumatta Cardano-ekosysteemistä. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että Ethereumin kehittäjät voivat luoda sovelluksia Cardano-verkkoon käyttämällä Ethereumin alkuperäistä Solidity-ohjelmointikieltä. Lisäksi näihin EVM-sopimuksiin liittyvät tapahtumat ja toiminnot suoritetaan käyttämällä Cardanon ADA-tokenia eetterin sijaan, mikä lisää omaisuuden hyödyllisyyttä kehittäjille ja käyttäjille.

Milkomeda mahdollistaa myös steikkauksen kaikille EVM-käyttäjille, mukaan lukien älysopimusten kehittäjille, jotka palkitaan viiden päivän välein Cardano EVM -yhteensopivan sivuketjun parissa työskentelemisestä. EVM-sopimusten mahdollistumisen uskotaan näkyvän Cardanon kurssissa positiivisena nostajana. Lähde

Data kertoo, että Bitcoin on aloittanut kovimman härkäkuukautensa

Bitcoinin hinta on noin 28 000 dollaria, pysyen suhteellisen vakaana vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen suuren nousun jälkeen vuoden 2022 pohjilta. Uusi vuosineljännes on lähtenyt käyntiin ja BTCUSD on tietojen mukaan saapunut historiansa nousevimpaan kuukauteen.

Kausianalyysin ja sarjakorrelaation mukaan BTCUSD on tyypillisesti ollut vahvempi huhtikuussa kuin minään muuna kuukautena vuoden aikana. Ei ole tarkkaa tietoa, miksi tämä ilmiö toistuu, mutta jos trendi jatkuu, Bitcoin voi olla matkalla käynnistämään merkittävimmän härkätrendin. (Osakemarkkinoita tutkiessa sama huhtikuun ilmiö toistuu myös osakkeiden parissa ja huhtikuu on historiallisesti ollut paras kuukausi osakemarkkinoilla)

Tilastojen mukaan Bitcoinin hinta on noussut huhtikuussa keskimäärin yli 40%. Jos katsotaan historiaa taaksepäin, viimeisen 12 vuoden aikana ainoastaan neljänä vuonna Bitcoinin hinta on painunut pakkasen puolelle. 

Kuvan lähde: newsbtc.com

Onko Coinbase suurin Shiba Inu -omistaja?

Vuoden 2022 loppuun mennessä SHIB-tokenia oli yli 1,2 miljoonassa eri lompakossa. Etherscan.io:n kokoamien tilastojen mukaan kolme tunnistamatonta lompakkoa on siirtänyt yhteensä 6 087 952 185 063 (6,08 T) SHIB:iä, joiden arvo on yhteensä 65,44 miljoonaa dollaria, lompakkoon, joka liittyy äskettäin Coinbaseen ja jossa on merkintä ”Coinbase 10”.

Ensimmäinen lompakko lähetti Coinbase 10:lle huikean 1,92 T SHIBiä, joiden arvo oli 20,64 miljoonaa dollaria. Toinen lompakko seurasi esimerkkiä ja lähetti 2,24 T SHIBiä, joiden arvo oli 24,15 miljoonaa dollaria. Suurien tapahtumien sarja saatiin päätökseen, kun kolmas lompakko lähetti 1,92 T SHIBiä, joiden arvo oli 20,64 miljoonaa dollaria Coinbase 10:lle.

Koska Coinbase on saanut niin paljon SHIB-tokenia, herää kysymys, onko se suurin SHIB:n haltija vai ei. Tähän kysymykseen on vaikea saada vastausta, koska siirtojen taustalla olevat motiivit ovat epäselviä, ja lompakoista vastuussa olevien nimet salaisia. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)