kryptouutiset

Kryptouutiset – Ethereumilla jo yli 10 miljoonaa käyttäjää kuukausittain

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Nigeria ja Binance rakentavat lohkoketjukaupungin, Ethereumilla jo yli 10 miljoonaa käyttäjää kuukausittain, LG:lle oma NFT-markkinapaikka sekä Binance tunnisti kaksi KyperSwap-hyökkääjää. Lue lisää alta!

Nigeria ja Binance rakentavat Blockchain Hub -kaupungin lohkoketjuprojekteja varten

Nigerian vienninkäsittelyvyöhykkeistä vastaava valtionvirasto NEPZA (National Economic and Production Zones Authority) ilmoitti lauantaina (3.9.2022), että neuvottelut kryptovaluuttapörssi Binancen kanssa ”virtuaalisen vapaa-alueen” perustamisesta ovat edenneet jo suhteellisen pitkälle. Virtuaalinen vapaa-alue olisi omistettu lohkoketjuteknologialle ja digitaaliselle taloudelle. NEPZA toivoo, että lopputulos on verrattavissa Dubain Online vapaa-alueeseen ja sitä voitaisiin hyödyntää, jotta Nigeria pääsee kiinni 1 biljoonan markkinoihin. Binance on halukas edistämään kestävää talouskasvua ja haluaa houkutella alueelle lukuisia eri kryptoyrityksiä (tällaiset vapaa-alueet ovat usein alueita, jotka tarjoavat yrityksille alhaisia veroja). Nigeria on jo jonkin aikaa keskittynyt digitaaliseen omaisuuteen ja lohkoketjuteknologiaan monipuolistaakseen talouttaan ja Binancen kanssa yhteistyössä toteutettu alue tukisi tavoitetta. Lähde

Ethereumilla on yli 10 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa

Ethereumin lohkoketjussa on valtava määrä aktiivisia käyttäjiä – kuukausittain jopa yli 10 miljoonaa. Verrattuna maailmaanlaajuisesti internetin käyttäjiin lukema ei välttämättä tunnu niin valtavalta (0,02%), mutta kannattaa huomioida, että määrä kasvaa tasaisesti vuosi vuodelta ja yhä useampi hyödyntää lohkoketjualustoja.

LG:n oma LG Art Lab NFT-markkinapaikka

Etelä-Koreassa toimiva elektroniikkayhtiö LG on ottanut käyttöön uuden NFT-markkinapaikan, joka on nimeltään LG Art Lab. Markkinapaikka on käytettävissä LG:n älytelevisioissa, ja markkinapaikan avulla käyttäjät voivat löytää NFT:t (Non Fungible Token) ja käydä niillä kauppaa. Markkinapaikka on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa sellaisten LG-televisioiden omistajille, joissa on webOS 5.0 tai uudempi ohjelmisto. LG Art Lab käyttää Hederaa, hajautettua Ledger-alustaa, joka käyttää ainutlaatuista arkkitehtuuria, jota kutsutaan Hashgraphiksi. LG on ollut mukana Hedera lohkoketjuprojektissa vuodesta 2020, jolloin LG liittyi Hederan hallintoneuvostoon.

Binance tunnisti kaksi epäiltyä viime viikon KyperSwapiin liittyen

Binancen toimitusjohtaja CZ eli Changpeng Zhao ilmoitti, että Binancen pörssin turvallisuustiimi on tunnistanut kaksi epäiltyä viime viikon KyberSwap-käyttöliittymän hyökkäykseen liittyen. CZ:n mukaan tiedot on toimitettu Kyber Network-tiimille, ja Binance tekee yhteistyötä myös lainvalvontaviranomaisten kanssa. Hakkerit onnistuivat vaarantamaan verkkosivuston, joka isännöi KyberSwap DEX-aggregaattorin käyttöliittymää. Tämä antoi hyökkääjille mahdollisuuden huijata käyttäjiä hyväksymään haitallisia tapahtumia. Hyökkäys rajautui lopulta kahteen eri lompakkoon ja varoja varastettiin 265 000 dollarin edestä.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)