kryptouutiset

Kryptouutiset – Kryptohuijaukset ovat vähentyneet

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Yli 400 australialaista vähittäismyyjää hyväksyi Bitcoinin, Nubank mahdollisti kryptosijoitukset, kryptohuijaukset ovat vähentyneet sekä Etelä-Afrikan pankki näytti vihreää valoa kryptoille. Lue lisää alta!

Yli 400 australialaista vähittäismyyjää hyväksyy Bitcoinin maksuvälineenä

Crypto.comin, DataMeshin ja kaasuketju OTR:n välinen yhteistyö antaa kuluttajille mahdollisuuden käyttää bitcoineja maksuvälineenä sadoissa eri kaupoissa Australiassa. Australialaiset voivat nyt käyttää bitcoineja päivittäisiin ostoihin yli 175 OTR-pisteessä ja 250 Peregrine yhtiön toimipaikassa. OTR tekee yhteistyötä Crypto.comin kanssa voidakseen tarjota kauppiaille välittömiä fiat-muunnoksia bitcoineista Australian dollareiksi. DataMesh Group yhtiö taas tarjoaa maksuinfrastruktuurin, jolla voidaan kuroa OTR:n ja Crypto.comin välinen kuilu umpeen. Lähde

Nubank mahdollisti kryptosijoitukset

Warren Buffettin tukema Nubank, joka on yksi maailman suurimmista digitaalisista pankkialustoista, tarjoaa nyt kryptovaluuttakauppaa kaikille 54 miljoonalle asiakkaalleen Brasiliassa, Meksikossa ja Kolumbiassa. Tietojen mukaan noin miljoona brasilialaista sijoitti kryptovaluuttoihin alle kuukaudessa Nubankin kautta.

Kryptohuijaukset ovat vähentyneet

Vaikka kryptovaluuttahuijauksia on nähty tänäkin vuonna, kryptovaluuttahuijauksia analysoivat ammattilaiset ovat havainneet, että laittomien kryptohuijausten määrä on laskenut tänä vuonna, ja huijaustulot ovat olleet noin 1,6 miljardia dollaria, joka on 65 % vähemmän kuin viime vuoden heinäkuun lopussa. Saadut luvut viittaavat siihen, että ihmiset sortuvat vähemmän kryptohuijauksiin kuin koskaan aiemmin.

Etelä-Afrikan keskuspankki näytti kryptojen suhteen vihreää valoa paikallisille pankeille

Etelä-Afrikan keskuspankki (SARB) on ohjannut maan rahoituslaitoksia palvelemaan kryptovaluuttakauppoja käsitteleviä asiakkaita. Keskuspankki totesi ohjeessa, että rahoituslaitosten ei pitäisi asettaa yleistä kryptovaluuttojen kieltoa, mutta kehotti pankkeja noudattamaan asianmukaista huolellisuutta käsitellessään tällaisia asiakkaita. Muutos tapahtui sen jälkeen, kun jotkin maan pankit päättivät sulkea asiakkaiden kryptovaluuttoihin liittyvät tilit vedoten riittävien säännösten puutteeseen alan hallitsemiseksi.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)