kryptouutiset

Kryptouutiset – Binancen ja Mastercardin yhteistyö mahdollistaa kryptomaksut 90 miljoonassa kaupassa

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Texasin Bitcoin kultakuume hiipumassa, Binance ja Mastercard mahdollistavat kryptomaksut yli 90 miljoonassa kaupassa, Ethereum on eniten kehitetty krypto sekä kauan odotettu Cardanon Vasil-päivitys vihdoinkin toteutumassa? Lue lisää alta!

Texasin Bitcoinin louhinnan ”kultakuume” on hiipumassa

Texas oli aikoinaan erittäin yritysystävällinen osavaltio Bitcoin-louhijoille, jolla oli vakaat säännökset ja loputtomalta näyttävä energiavarasto. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut. Osavaltion verkko-operaattori, Electric Reliability Council of Texas eli Ercot, on hidastanut louhijoiden uusien lupien myöntämistä liittyä verkkoon. Hidastamisen takana on Ercotin yritys tasapainottaa valtion sähkön kysyntää ja tarjontaa.
Samaan aikaan Texasin helposti saatavilla olevan sähkön putkisto on tyhjentynyt, ja bitcoin-louhijoiden on yhä useammin rakennettava energiainfrastruktuureja, kuten generaattoreita ja voimalinjoja, jotta heidän koneitaan voidaan kytkeä verkkoon. Tällaisen infrastruktuurin rakentaminen kestää jonkin aikaa. Lähde

Binance ja Mastercard tekevät yhteistyötä ja mahdollistavat kryptomaksut yli 90 miljoonassa kaupassa

Maksujätti Mastercard tekee yhteistyötä maailman suurimman kryptovaluuttapörssin Binancen kanssa mahdollistaakseen kryptomaksut 90 miljoonassa eri kaupassa. Yhteistyö mahdollistuu Binance-kortin avulla. Yhteistyö lähtee käyntiin Argentiinan myymälöistä ja laajenee myöhemmin laajemmalle. Tukeakseen kortin käyttöönottoa Argentiinassa Mastercard tekee yhteistyötä paikallisen Credencial Payments -yrityksen kanssa, joka on vastuussa kortin myöntämisestä argentiinalaisille, joilla on voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Argentiina on ensimmäinen maa, jolla on pääsy tähän beta-versioon kortista, joka voi pian tulla maailmanlaajuiseksi, jos asiat menevät Mastercardin ja Binancen odotusten mukaisesti.

Ethereum on eniten kehitetty krypto

Tällä hetkellä Ethereum on aktiivisimmin kehitetty kryptovaluutta/platform ja Polkadot pitää toista sijaa. Tällä hetkellä kryptovaluutat liikkuvat karhumarkkinoilla, monet eri kryptoprojektit kehittävät kehitystoimintaansa omissa lohkoketjuissaan. Erityisesti Ethereum (ETH) sijoittuu ykköseksi projekteissa, joilla on eniten kehitysaktiviteetteja viimeisen 30 päivän aikana (401). Polkadot (DOT) ja Kusama (KSM) sijoittuivat listalla toiseksi ja kolmanneksi ja kumpikin on tallentanut 400 kehitystoimintaa. Cardano (ADA) on neljännellä sijalla (389), kun taas Status on viiden parhaan joukossa (324). Kehitystoimintojen lukemat perustuvat julkisesti saatavilla oleviin Github-tietovarastoihin, joilla on ilmainen pääsy projektiin liittyviin historiallisiin ja reaaliaikaisiin tietoihin. Seuranta keskittyy pelkästään kehitykseen liittyviin tapahtumiin.

Kauan odotettu Cardanon Vasil Hard Fork -päivitys toteutumassa syyskuussa?

Vasil Hard Fork on yksi Cardanon odotetuimmista päivityksistä ja se on erittäin tärkeä verkkopäivitys, jonka tavoitteena on parantaa verkon käytettävyyttä ja skaalautuvuutta. Vasil-päivitys on nimetty bulgarialaisen matemaatikon Vasil Dabovin mukaan, joka oli tärkeä jäsen Cardanon yhteisössä. Vasil-päivitys piti tehdä jo kesäkuussa, mutta päivityksen toteuttaminen on viivästynyt. Uudeksi ajankohdaksi on ilmoitettu syyskuu 2022.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)