kryptouutiset

Kryptouutiset – MicroStrategy pysyy uskollisena Bitcoinille ja aikoo hankkia lisää

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Japanilaisesta sääntelymuutoksesta vauhtia kryptoille? MicroStrategy haluaa tankata lisää Bitcoinia, Terra Classic eli LUNC teki reilua nousua (ja laskua) sekä FIFA julkaisee oman NFT-alustan. Lue lisää alta!

Japanilaisesta sääntelymuutoksesta uutta vauhtia kryptolle?

Japanin hallintoelin valmistautuu uudistamaan kryptovaluuttoihin, kuten vakaavaluuttoihin (stablecoinit) ja ”turvatokeneihin” (security tokens) liittyviä lakeja. Japanilaisen CoinPostin mukaan Financial Services Agency (Japanin tärkein finanssialan sääntelyvirasto) on julkaissut uuden sarjan taloushallinnon politiikkaa koskevia suosituksia. Asiakirjassa mainitaan useaan otteeseen kryptovaluuttoihin liittyviä asioita.

Uudet suositukset puhuvat kryptovaluutoista paljon myönteisempään sävyyn kuin aiemmin. Virasto väittää, että auttaakseen ”digitaalisen yhteiskunnan” luomisessa se ”edistää sellaisen ympäristön kehitystä”, jossa ”digitaalinen raha ja kryptovaluutta” voivat kukoistaa ”edistääkseen Web3:n kehitystä ja metaversumia talouselämästä. näkökulmasta.” Tämän myötä myös luottamuspankeille voitaisiin myös antaa valtuudet käsitellä kryptovaluuttoja, kuten Yhdysvalloissa jo tehdään. Lähde

MicroStrategy aikoo ostaa lisää Bitcoineja ja myydä osakkeita jopa 500 miljoonalla dolllarilla

MicroStrategy on yksi suurimmista Bitcoinin institutionaalisista sijoittajista. Ohjelmistokehittäjäyrityksen puheenjohtaja Michael Saylor on niin kutsuttu Bitcoin-maksimalisti, joka on vannonut, ettei myy yhtiön Bitcoin-omistuksia huolimatta Bitcoinin hintojen huomattavasta laskusta. Bitcoin on menettänyt noin kaksi kolmasosaa arvostaan ​​saavutettuaan kaikkien aikojen ennätyksen viime vuoden marraskuussa (Bitcoinin ATH-lukema viime marraskuulta on yli 69 tuhatta dollaria).

MicroStrategy teki perjantaina 9.9.2022 hakemuksen US Securities and Exchange Commissionille eli SEC:lle ja hakemuksessa MicroStrategy paljasti suunnittelevansa myydä jopa 500 miljoonan dollarin edestä osakkeita tukeakseen uusien kryptovaluuttojen ostoja. Vuodesta 2020 lähtien MicroStrategy on käyttänyt osake- ja joukkovelkakirjatarjouksista kerättyjä varoja ostaakseen noin 130 000 Bitcoinia, joiden arvo on yli 2 miljardia dollaria. Lähde

Terra Classicilla on melkoinen syyskuu takana (eikä olla vielä edes puolessa välissä)

LUNC eli Terra Classic oli viime viikolla positiivisessa nousussa neljänä peräkkäisenä päivänä ja se nousi yhteensä 431% viimeisen kahden viikon aikana. Nousun myötä LUNC palasi 30 parhaan kryptovaluutan joukkoon ja sijoittui sijalle 24. Hinta kävi 8.9.2022 jopa 0.0005888 dollarissa, mutta tuon päivän jälkeen kurssi on lasketellut alaspäin ja tällä hetkellä LUNC kurssi pyörii 0.0003849 dollarissa ja LUNC on sijalla 30.

Markkinaa tutkivat uskovat, että veroehdotus LUNC:n tarjonnan vähentämiseksi on saattanut herättää rallin. Jos 1,2 prosentin veroehdotus hyväksytään, sovelletaan veroa kaikkiin LUNC-tapahtumiin, mukaan lukien lompakoiden vuorovaikutuksiin ja älysopimuksiin. Tämän jälkeen veloitus siirretään Terran antamaan polttolompakkoon, joka vähentää LUNC:n tarjontaa.

FIFA julkaisee oman NFT-alustan

Vuoden 2022 MM-kisat ovat enää parin kuukauden päässä ja tämän myötä jalkapallon maailmanlaajuinen hallintoelin FIFA on ilmoittanut julkaisevansa oman NFT-alustan jalkapalloaiheisille digitaalisille keräilyesineille. FIFA+ Collect NFT-alusta julkaistaan ​​myöhemmin syyskuun lopulla, ja se sisältää FIFA:n mukaan edullisia ja kattavia NFT-teoksia, jotka kuvaavat merkittäviä jalkapallohetkiä. Marraskuun lopulla Qatarissa järjestettävien MM-kisojen tulevista huippuhetkistä voidaan myös tehdä digitaalisia NFT-keräilyesineitä, joita fanit ja miksei myös ei-niin-fanit voivat ostaa joko itselle tai lahjaksi.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)