kryptouutiset

Kryptouutiset – PEPE kryptovaluutan arvo on noussut kuukaudessa 2 300%

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kryptovaluuttakurssit reaaliajassa 24/7

Tällä viikolla kryptouutisissa: PEPE kryptovaluutan arvo on noussut kuukaudessa 2 300%, kryptot ovat kuolleet Amerikassa, Binance väittää olevansa ChatGPT-pohjaisen mustamaalauskampanjan kohde sekä Google Cloud tekee yhteistyötä Polygon Labsin kanssa. Lue lisää alta!

PEPE kryptovaluutan arvo on noussut kuukaudessa 2 300%

PEPE Coinin arvo on noussut 2 300% viimeisen 30 päivän aikana ylittäen parhaat meemikolikot, kuten Dogecoinin ja Shiba Inun. Viimeisen 24 tunnin aikana PEPE Coinin arvo on noussut 75% ja hinta on nyt noin 0,0000012 dollarissa. Meemikolikko saavutti kaikkien aikojen korkeimman tasonsa, 0,0000014 dollaria maanantaiaamuna 1. toukokuuta 2023.

CoinMarketCapin tiedot osoittavat, että kyseinen PEPE meemikolikko ohitti jopa Dogecoinin kaupankäynnin volyymiltaan ja sen volyymi oli huikeat 566 miljoonaa dollaria, kun taas DOGE:n kaupankäyntivolyymi oli vain 271 miljoonaa dollaria viimeisen 24 tunnin aikana. Lähde

Kryptovaluutat ovat kuolleet Amerikassa

Tekninen sijoittaja Chamath Palihapitiya, joka aiemmin väitti Bitcoinin korvanneen kullan ja saavuttavan lopulta 200 000 dollarin arvon, on nyt paljon varovaisempi sanomisiensa kanssa ja mainitsi podcast-jaksossa, että ”Kryptot ovat kuolleet Amerikassa”. Perusteluna tähän hän kertoi, että ”Yhdysvaltojen viranomaiset ovat ottaneet lujat aseet käyttöön kryptoja vastaan”. SEC on tehostanut kryptoteollisuuden täytäntöönpanoa ja vaikeuttanut yrityksiä ja projekteja, jotka ovat myyneet rekisteröimättömiä arvopapereita eli kryptoja. Lähde

Binance väittää olevansa ChatGPT-pohjaisen mustamaalauskampanjan kohde

Maailman suurin kryptopörssi, Binance, sanoo, että joku on käynnistänyt tekoälyn avulla disinformaatiokampanjan Binancea vastaan. Yhtiö kertoi Fortunelle, että se on saanut viime viikkoina lukuisia pyyntöjä, joissa kysyttiin, oliko Binancen perustaja Changpeng Zhao eli CZ Kiinan kommunistisen puolueen virkamies. Esiin on noussut useaan otteeseen suosittu tekoälyohjelma ChatGPT, joka hakee tietoa mm. Forbesin sivustolta. Disinformaatio on saattanut lähteä liikkeelle juurikin Forbesin sivuilta ja entisen toimittajan ja sijoittajan kynästä. Binancella on tällä hetkellä suuri halu saada Forbes ja muut väärän tiedon levittäjät vastuuseen informaation levittämisestä. Toisaalta jos väite pitää paikkansa ja CZ on sellainen kuin väitetään, on tämä suuri tahra Binancelle. Lähde

Google Cloud tekee yhteistyötä Polygon Labsin kanssa

Google Cloud ilmoitti torstaina 27. huhtikuuta 2023 laajasta kumppanuudesta Polygon Labsin kanssa. Polygon Labs on Ethereumin päälle rakennettu skaalausratkaisu, joka kehittää ohjelmistoja ja tukee Polygon-lohkoketjujen ekosysteemiä. Osana yhdistämisprojektia pilvilaskentajätti lisää Blockchain Node Engineen tuen Polygonille. Polygonin johtaja Ryan Watt sanoi lausunnossaan, että ”Kaikki Polygon-protokollia tukeva Google Cloud on askel oikeaan suuntaan auttamaan useampia ihmisiä käyttämään Web3:a”.

Huolimatta jatkuvasta kylmästä kyydistä kryptomarkkinoilla ja Yhdysvaltain hallituksen luomista tiukoista säädöksistä, Google Cloudin yhteys Polygon Labsiin on lisätodiste pilvilaskentajättiläisen kiihtyvästä huomionvirrasta Web3:een. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)