kryptouutiset

Kryptouutiset – PEPE meemikolikko saavutti 1 miljardin dollarin markkina-arvon

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kryptokurssit reaaliajassa 24/7
Bitcoin

Bitcoin

$26,502.46

BTC -0.05%

Ethereum

Ethereum

$1,846.62

ETH -0.20%

Dogecoin

Dogecoin

$0.07

DOGE -0.21%

Cardano

Cardano

$0.32

ADA 0.43%

Shiba Inu

Shiba Inu

$0.0000

SHIB 0.25%

Tällä viikolla kryptouutisissa: Bitcoinin hinta laskussa, Ethereumin steikkaus-talletukset ylittävät nostot, PEPE meemikolikko saavutti 1 miljardin dollarin markkina-arvon sekä Cardanon perustaja Charles Hoskinson on mieluummin kryptomies kuin pankkiiri. Lue lisää alta!

Bitcoinin hinta laskussa – tässä yksi syy

Bitcoinin hinta laski menneen viikonlopun aikana 4,2% ja palasi 28 000 dollariin. Ethereumin hinta on laskenut 6% perjantaista lähtien. Bitcoin-verkon ruuhkautuminen ja erittäin korkeat BTC-siirtomaksut ovat yksi syy kryptovaluuttojen hintojen laskuun. Ruuhkautumisen syyt ovat Bitcoin Ordinals ja uusi BRC-20 -token-standardi. Suurin kryptovaluuttapörssi Binancen ilmoitti keskeyttäneensä Bitcoin-nostot Bitcoin-verkon ruuhkautumisen vuoksi. Myöhemmin Binance ilmoitti, että Bitcoin-nostot olivat jälleen saatavilla, mutta korkeammilla maksuilla. Bitcoin-verkon ruuhkautuminen sekä nostojen keskeyttäminen Binancessa ovat saattaneet häiritä markkinoita ja aiheuttaa hinnanlaskua. Lähde

Ethereumin steikkaus-talletukset ylittävät nostot

Ethereumin steikkaajat voivat nyt tehdä nostoja Ethereumin Shanghai-päivityksen jälkeen. Krakenin USA:n steikkaaja-asiakkaat näyttävät lähes nollaantuneen järjestelmästä. Tämä johtuu siitä, että kyseinen kryptovaluuttapörssi joutui sääntelytoimiin helmikuussa ja maksoi 30 miljoonan dollarin sovittelun SEC:lle ja lopetti steikkaustoimintansa USA:n asiakkaille.

Tällä hetkellä Coinbase on suurin EThereum-talletusten haltija yli 55 000 ETH:n talletuksella. Toiseksi merkittävin löydös on, että tällä hetkellä enemmän osoitteita tallettaa Ethereumia kuin nostaa sitä. Tämä tarkoittaa, että Ethereumin nettomäärä on positiivinen. Lido Finance on markkinajohtaja ”liquid staking” -protokollassa ja Nansenin mukaan Lido on tallettanut 6 miljoonaa Ethereumia, mikä vastaa 79% koko markkinasta seuratuista organisaatioista. Coinbase on toisella sijalla ja hallitsee 15% markkinoista. CMC:n mukaan Ethereumin hinta tänään 8. toukokuuta 2023 on 1 911,33 dollaria ja sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 6 708 512 867 dollaria. Ethereum on noussut 1,38% viimeisen 24 tunnin aikana. Lähde

PEPE meemikolikko saavutti 1 miljardin dollarin markkina-arvon

PEPE-niminen meemikrypto saavutti miljardin dollarin markkina-arvon Binance-listauksen vauhdittamana. Uuden sammakkoaiheisen memecoinin hinta on noussut kaikkiaan yli 4 000 % ja pelkästään 85 % viimeisen 24 tunnin aikana. Miljardin dollarin markkina-arvon saavuttamisessa meni vain kolme viikkoa.

Ironista kyllä, PEPE:n ydinarvoehdotus on, että sellaista ei ole. Kryptovaluutan virallisella verkkosivustolla on vastuuvapauslauseke, joka kuvaa rahakkeeseen sijoittamista seuraavasti: ”PEPE on meemikolikko, jolla ei ole sisäistä arvoa tai odotuksia taloudellisesta tuotosta. Ei ole olemassa muodollista tiimiä tai tiekarttaa. kolikko on täysin hyödytön ja vain viihdetarkoituksiin.” Koska taustalla ei ole perustekijöitä, meemikryptoihin sijoittamisessa on erittäin korkea riski, ja kyseiset kryptot ovat tunnettuja äärimmäisestä volatiliteetista ja suurista arvon heilahteluista.

Cardanon perustaja Charles Hoskinson on mieluummin kryptomies kuin pankkiiri

Cardanon perustaja Charles Hoskinson varoittaa mahdollisesta uudesta finanssikriisistä, joka on samanlainen kuin vuonna 2008 koettu kriisi, kun Yhdysvaltain pankit jatkavat romahtamistaan. Fox Businessin haastattelussa Hoskinson selitti, että perinteinen pankkimalli on vanhentunut, kun taas kryptovaluutat ovat osoittaneet kestävyyttä haastavissa makrotaloudellisissa olosuhteissa. Hoskinson huomautti nykyisen pankkimaailman ja kukoistavan kryptomarkkinan välisestä huomattavasta erosta: “Kryptomarkkinat ovat vakaat ja vakaita. Kaiken kaikkiaan olemme toipuneet vuodesta 2022 ja FTX-kriisistä suhteellisen hyvin, vaikka vie vielä vähän aikaa ennen kuin olemme selvillä vesillä, mutta mieluummin olisin kryptokaveri kuin pankkiiri juuri nyt. Krypto on ok, pankit eivät niinkään.”

Hoskinson korosti, että tähän mennessä vuonna 2023 epäonnistuneiden pankkien yhteenlasketut varat ovat 540 miljardia dollaria verrattuna 373 miljardiin dollariin vuoden 2008 kriisin aikana. Hoskinson väitti, että pankkien liiketoimintamalli murenee ja tapahtumat, kuten Silicon Valley Bankin epäonnistuminen, vain pahentavat tilannetta. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)