kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 1. – Top 10 kryptot 2021 & Meksiko mukaan kryptoihin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset vuoden ensimmäiselle viikolle on nyt koottu! Tällä kertaa saat koosteen neljästä mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta. Listaamme vuoden 2021 parhaiten menestyneet kryptovaluutat. Shiba Inu julkaisee DAO ominaisuudet. Bitcoin ”kuoli” 45 kertaa vuoden aikana median mukaan. Meksiko julkaisi lähtevänsä mukaan digitaaliseen valuuttaan.

Shiba Inu julkaisee DAOn

Dogecoinin kilpailijaksi tituleerattu Shiba Inu julkaisee beta-version omasta DAOstaan, eli ominaisuudesta, missä yhteisön jäsenet pääsevät mukaan päättämään asioista sekä esimerkiksi siitä, miten paljon palkkioita tulee louhinnasta tai mitä uusia vaihtopareja otetaan mukaan. Alkuvaiheessa keskitytään vain siihen mitä uusia vaihtopareja tulee Shibaswapissa olemaan, mutta ominaisuus kehittyy ajan myötä ja jäsenille tulee enemmän valtaa päättää asioista vaiheittain.

Vuoden 2021 kryptot

Vuotta 2021 dominoi selkeästi Ethereumin kilpailijat sekä metaverseen liittyvät projektit. Suurin nousija oli Sandbox, joka nousi jopa 162 kertaisesti vuoden aikana. Bitcoin sekä Ethereum nousivat molemmat hurjasti, mutta se ei ollut mitään verrattuna muihin kryptovaluuttoihin. Axie Infinity nousi 161 kertaisesti, Polygon 144 kertaisesti ja Terra 138 kertaisesti. Seuraavina jonossa oli Fantom, Solana, Decentraland, Dogecoin, Avalanche sekä Shiba Inu.

Meksiko mukaan digitaalivaluuttaan

Uudet teknologiat ja seuraavan sukupolven maksutapa infrastruktuuri voisi auttaa Meksikoa siirtymään itsenäisemmäksi taloudessaan. Meksiko onkin julkaissut, että he aikovat julkaista vuonna 2024 uuden digitaalisen keskuspankin liikkeelle lasketun digitaalisen valuutan. Kryptovaluutat ovat korkeassa nosteessa, joten ei ihme, että lisää valtioita lähtee mukaan kilpaan.

Bitcoin ”kuollut” 45 kertaa vuoden 2021 aikana

2010 vuodesta lähtien media on julkaissut 438 kuolinilmoitusta Bitcoinista, vuosi 2017 pysyy vieläkin korkeimmalla luvulla. Bitcoinin noustessa korkeimpaan pisteeseensä, sai se paljon negatiivisia kommentteja volatiliteettiinsa liittyen ja riskeihin. Vaikka monet analyytikot sekä media on sitä vastaan, niin monet analyytikot myös ovat sitä mieltä, että Bitcoin nousee viimeistään tulevana vuonna 100 000 dollarin rajapyykkiinsä.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)