Kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 3. – Bitcoin lottovoitto & Dogecoinilla Teslan merchiä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 3 on koottu! Tällä kertaa saat koosteen neljästä mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta. Kryptomaailman rikkain henkilö on tällä hetkellä Binance pörssin perustaja huikealla 96 miljardin omaisuudellaan. Amerikassa huhuillaan digitaalisesta valuutasta. Pieni bitcoin louhija sai ratkottua lohkon, saaden palkkioksi huimat 6.25 bitcoinia. Teslalta myyntiin dogecoinilla ostettavaa merhciä.

Tesla mahdollistaa kauppatavaran ostamisen dogecoinilla

Tesla mahdollistaa kaupankäynnin Dogecoinilla, mutta pienellä jujulla. Tesla sanoo, että Dogecoinilla voi ostaa tuotteita, mutta tuotteita ei voi palauttaa tai niitä ei voi vaihtaa takaisin valuutaksi. Tempauksellaan Tesla onnistui jälleen kerran nostamaan Dogecoinin arvoa jonkin verran, mutta autojen myynti olisi kovempi juttu internetin mukaan.

Binancen perustaja rikkain kryptomaailmassa

Binancen perustaja Changpeng Zhao eli CZ, on tällä hetkellä kryptomaailman rikkain henkilö. Sijoitukset eivät pidä sisällään Changpeng Zhaon henkilökohtaisia omistuksia, mutta ovat siltikin suuruudeltaan jo 96 miljardia dollaria! 20 dollarin tuntitaksalla tekisit töitä vajaa 300 000 tuntia vastaavan omaisuuden kartuttamiseksi.

Yhdysvaltoihin huhuillaan virtuaalivaluuttaa

Jerome Powell vihjailee kryptouutisten julkaisusta lähiviikkoina. Uutiset tulevat liittymään Yhdysvaltojen virtuaalivaluuttaohjelmaan. Kryptomarkkinoiden kehitys Yhdysvalloissa on noussut lähivuosina ja lainsäädäntökin alkaa olemaan valmis uusille tuulille.

Bitcoinin lottovoitto

Pieni yhden tai kahden louhintalaitteen omaava henkilö on saanut ratkaistua Bitcoinin lohkoketjuun uuden lohkon. Se vastaa käytännössä lottovoittoa. Mahdollisuus noin pienellä teholla on noin yksi neljästä miljoonasta. Jokaisella louhijalla on toki tämä sama mahdollisuus, mutta yleensä suuremmat laitokset onnistuvat nappaamaan palkkion itselleen.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)