kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 34. – Kryptomarkkinat nousussa, Messin NFT-kokoelma

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 34. on nyt koottu. Kryptomarkkinat ovat kokonaisuudessaan nousussa ja ovatkin nousseet yli 2 000 miljardiin dollariin. Kärkikolmikkoon on kohonnut Cardano. Jalkapallotähti Lionel Messin siirrtyessä ranskalaiseen Saint Germainiin julkaistaan myös Messin oma neljäosainen NFT-kokoelma. NFT on kiinnostanut jalkapalloseuroja laajalti, se tuo lisää mahdollisuuksia fanituotteisiin ja lisätulojen hankintaan. Etelä-Korean kryptopörssit ovat kohdanneet haasteita täyttääkseen valtion vaatimuksia. Kryptopörssit ovatkin anoneet lisäaikaa muutoksien tekemiselle. Lue tarkemmat sisällöt alta!

Kryptomarkkinoiden arvo noussut ennätyslukemiin

Kryptomarkkinoiden kokonaisarvo nousi jälleen yli 2 000 miljardiin dollariin. Kärkisijoille on kirinyt Cardano, joka hätistää kakkospaikalta Ethereumia. Cardano on noussut viikossa 37 prosenttia ja sen arvo on noussut vuodessa huimat 1900 prosenttia. Cardano-systeemin kolikko ADA on arvoltaan tällä hetkellä noin 2,5 dollaria. Kuitenkin bitcoin pitää koko markkinasta suurinta osuutta, vieden markkinasta noin 42 prosenttia. Ethereumin markkinaosuus on noin 18 prosenttia. Cardanolle osuutta jää vain 4 prosenttia. Cardanon valtti on muita kryptovaluuttoja alhaisempi energiankulutus. Cardanon on perustanut ethereumin toinen perustaja. Myös Cardano tarjoaa ethereumin lailla kokonaisen ”ekosysteemin” jonka lohkoketjuteknologiassa on mahdollisuuksia vaikka mihin. 

Jalkapalloilijatähti Lionel Messin NFT kokoelma julkaistaan pian

Lionel Messi siirtyy pitkäaikaisen seuransa FC Barcelonan ranskalaiseen Paris-Saint Germainiin. Messi on ollut kiireinen myös kentän ulkopuolella, kun hän esitteli ainutlaatuisen NFT -kokoelmansa pian Barcelonan lähdön jälkeen. Lionel Messin neliosainen kokoelma julkaistaan lauantaina ja se on saatavilla vain rajoitetun ajan. Kokoelman hintaa ei ole vielä paljastettu, mutta se julkistetaan julkaisupäivänä. Lionel Messi julkaisi julkaisusta myös pienen lausunnon, jossa sanottiin: ”Jalkapallo on kuin taidetta – se on ajatonta.” NFT: t ja kryptovaluutat ovat äskettäin murtautuneet jalkapallomaailmaan, ja useat Euroopan huippuseurat tutkivat kryptovaluuttoja käynnistääkseen fanituotteita ja lisätäkseen tuloja. PSG on myös paljastanut, että Messin sopimus ranskalaisen seuran kanssa koostuu myös Socios -tokeneista.

Etelä-Korean kryptovälittäjät anoivat kuuden kuukauden sääntelyn armoa

Etelä-Korean kryptopörssit ovat kohdaneet haastavia esteitä ja rajoitteita valtion toimesta. Etelä-Korean lohkoketjujärjestöt ovat kertoneet sääntelyviranomaisille, että valtion kryptopörssien on mahdotonta noudattaa heille asetettua rekisteröitymisaikataulua ja he haluavat vielä kuusi kuukautta valmistautua. Tilanne näyttää kuitenkin siltä, että heidän valituksensa ovat saattaneet kuulua kuuroille korville. Yhdelläkään Etelä-Korkean kryptovälittäjällä ei ole tällä hetkellä tarvittavia papereita ja vain harvat ovat saaneet tietoturvan hallintajärjestelmän (ISMS) sertifikaatin. Lisäksi tällä viikolla tehdyssä yhteisessä sääntelyntarkastuksessa havaittiin, että nolla 33:sta johtavasta pörssistä oli tehnyt pankkisopimuksia, ja rahanpesun vastaiset pöytäkirjat, hallinnointi ja turvallisuuskysymykset olivat myös ratkaisematta. Tämä tilanne merkitsee lähinnä sitä, että ellei seuraavien neljän viikon aikana tapahdu merkittäviä käänteitä, mikään kryptopörssi ei ole kunnossa rekisteröidäkseen vaatimuksia. 

Julkaisemme viikottain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)