Kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 43. – Redditiltä tulossa NFT-alusta ja Venäjä aikoo korvata dollarin kryptoilla

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ranskan keskuspankki suunnittelee digitaalista valuuttaa velkamarkkinoille. Venäjä korvaa dollarin kryptovaluutalla. Bitcoinin markkina-arvo ylitti Sveitsin frangin. Kuuluisalta Reddit keskustelupalstalta on tulossa oma NFT alustansa. Lue alta lisää!

Ranskan keskuspankki on tuomassa digitaalista valuuttaa markkinoille

Ranskan keskuspankki jatkaa aktiivisesti digitaalisen valuutan tutkintaa ja suorittaa uusia lohkoketjuun perustuvia testauksia Ranskan lainamarkkinoilla. Yli 500 eri instituutiota ovat osallistuneet 10 kuukautta kestävään testaukseen liittyen valtion myöntämiin joukkovelkakirjoihin. Testauksen ideana on ollut kokeilla miten joukkovelkakirjoa voidaan maksaa, laskea liikkeelle, käyttää niitä uudelleenostamiseen, maksamiseen sekä diilien läpivientiin. Huhtikuun 2020 jälkeen Ranskan keskuspankki on jatkanut digitaalisella valuutalla testauksia.

Venäjä aikoo päästä eroon dollareista vaihtamalla ne kryptovaluuttaan

Viime viikolla Venäjän presidentti sanoi, että on vielä aikaista käydä kauppaa kryptovaluutoilla ja öljyllä. Venäjä jatkaa dollarista poispääsyä ja suunnitteleekin dollarivarantojensa korvaamista osittain kryptovaluutoilla sekä muilla valuutoilla. Heidän mukaansa dollarilla maksamisessa on ollut ongelmia, sillä transaktiot menevät Amerikan keskuspankin kautta, ja he voivat estää epäilyttävät transaktiot. Muiden valuuttojen kohdalla vastaavaa ongelmaa ei ole ollut.

Bitcoin ylitti markkina-arvoltaan Sveitsin frankin

Helmikuussa Bitcoinin markkina-arvo ylitti jo Venäjän ruplan ja nyt hetkellisesti Sveitsin frankin. Keskiviikkona Bitcoinin arvon yltäessä 67 000 dollariin nousi se hetkellisesti Sveitsin frankin yläpuolelle markkina-arvoltaan. Bitcoin ylitti 1.26 triljoonan dollarin markkina-arvon sen jälkeen, kun Amerikan pörssit hyväksyivät Bitcoinin futuurikaupan. Alkuvuodesta Bitcoinin huima nousu tuli Teslan ostoilmoituksen jälkeen. Kesää kohti Bitoinin arvo putosikin, sillä ympäri maailmaa louhinta kiellettiin sekä muita estoja tuli kesää kohden.

Redditiltä tulossa oma NFT-alusta

Muita sosiaalisen median alustoja, kuten Twitter ja Facebook ovat olleet jo mukana NFT teknologian kehittämisessä, jopa kilpaileviksi alustoiksi suuremmille markkinapaikoille. Reddit on myös lähtenyt mukaan tähän, ja on palkkaamassa kehittäjiä mukaan NFT alustansa tekemiseen. Reddit on toiminut kanavana jo vuosia, mikä tuo yhteen kryptovaluutasta kiinnostuneita henkilöitä. Alunperinhän Dogecoin sai suuren suosion Redditin välityksellä.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)