Kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 44. – Ethereum nousi uuteen ATH ja Tesla saattaa palata takaisin kryptoihin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ubisoft alkaa tekemään yhteistyötä pelintekijöiden kanssa kasvattaakseen osallistumistaan metaverseen sekä Play to Earn pelien kehittämiseen. Ethereum ohittaa entisen ATH uuden päivityksen myötä. Coinbase on amerikan ladatuin sovellus Apple storessa. Tesla vihjaa palaavansa takaisin kryptovaluuttoihin. Lue alta lisää!

Ubisoft sijoittaa kryptopeleihin

Ubisoft on jo lähtenyt tukemaan suosittua metaverseen liittyvää pelintekijää, Sandboxia. Sandboxin arvo onkin viime viikolla noussut hurjasti, liittyen varmaankin Ubisoftin tiedotteisiin. Ubisoft on yksi maailman suurimpia peliyrityksiä, heillä on pelejä kuten Assassin’s Creed, Far Cry sekä For Honor. Yrityksen toimitusjohtaja on sanonut alustan olevan alkuvaiheissa ja valmiina kryptovaluuttapelien kehittämiseen. Peliyritys Valve on kieltänyt kaikki kryptovaluuttapelit alustaltaan, mutta estoa pyritään jo äänestämään pois.

Tesla vihjaa palaavansa takaisin kryptoihin

Tesla uskoo kryptovaluuttojen korvaavan perinteisen rahan likvideetimmässä muodossa pitkällä aikavälillä. Tesla on vihjaillut jatkavansa kryptovaluuttamaksamisen tukemista lähiaikoina. Teslalla oli Bitcoinilla ostamisen mahdollisuus alkuvuodesta, mikä sitten loppui nopeasti Bitcoinista tulevien louhimiskustannusten huonon julkisuuden vuoksi. Tesla kehittää uusiutuvaa sähköä ja voi olla että se tulee jatkamaan kryptovaluuttojen tukemista.

Ethereum nousee yli entisen huippunsa

Ethereumin hinta on ollut lähiaikoina nousussa. Se kävikin jo aiemman huippunsa yläpuolella. Ethereum 2.0 tuloa odotellessa kysyntä kasvaa, kun uuden päivitysversio Altairin päivittäminen sujuu ongelmitta. Lisäksi vähän aikaa sitten Ethereumille tuli päivitys mikä saa kryptovaluuttaa palamaan pois jokaisella transaktiolla nostaen sen kysyntää entisestään.

Coinbasen sovellus Amerikan ykkönen

Kryptovaluuttapörssi Coinbasen puhelinsovellus on noussut amerikassa Apple App storen ykköseksi, Crypto.com kolmanneksi. Aiempana ykkösenä ollut Tiktok on nyt pudonnut toiseksi, ja Coinbasesta on tullut suosituin sovellus. Sovelluksen lataamismäärät kertovat yrityksen saamasta suosiosta, ja myös siitä että uudemmat sukupolvet ottavat kryptovaluuttakaupankäynnin tosissaan ja sosiaalisen median alustat eivät välttämättä ole enään niin kiinnostavia.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)