Kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 45. – Reddit sekä Burger King mukaan kryptoihin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Redditin insinööri on julkaissut Twitterissä, että Reddit aikoo tokenisoida alustansa Karma-pisteet. Uusi lakiesitys Amerikassa mahdollisesti menossa läpi, mikä pitää sisällään hurjia kryptovaluuttaverotusmuutoksia. Squid token huijauksessa nopeasti noussut kryptovaluutta laski nopeasti nolliin. Burger King osana kryptovaluutan massa adaptaatiota. Lue alta lisää!

Reddit aikoo tokenisoida karma pisteet

Redditin insinööri Rahul on kertonut että Reddit aikoo parantaa käyttäjien kanssakäymistä kryptovaluutoilla. Reddit aikoo kohta muuttaa käyttäjiensä Karma-pisteet kryptovaluutaksi tuoden samalla 500 miljoonaa käyttäjää lisää kryptomarkkinoille. Reddit on ollut ajava tekijä Dogecoinin suosion kasvattamisessa ja aikoo nyt ottaa suuren harppauksen kohti uutta internetin aikakautta.

Biljoonan dollarin infrastruktuuri esitys läpi Amerikassa

Amerikassa on mennyt läpi yli biljoonan dollarin esitys, joka tulee aiheuttamaan myös kryptovaluutoille oman osansa. Esitys on jo mennyt lävitse, mutta presidentin täytyy vielä se allekirjoittaa ennen kuin se lisätään varsinaiseen lainsäädäntöön. Kryptovaluutoille tulisi tarkempaa veroseurantaa. Tulevaisuudessa kaikki yli 10 000 dollarin transaktiot pitää raportoida Yhdysvaltain verohallinnolle. Se ei tulisi suoraan estämään hajautettua rahamarkkinaa, mutta sillä tavalla miten se on tälä hetkellä rakennettu, niin sitä ei voisi jatkaa entisellään.

SQUID-token on huijaus

Suuren suosion saanut Netflix-sarja Squid Game niminen token ilmestyi kryptovaluuttapörsseihin. Todella lyhyessä ajassa kryptovaluutan hinta nousi 45 000 %. Vaikka Coinmarketcapin sivuilla luki, että ihmiset ovat raportoineet kryptovaluutan myymisen hankaluudesta, sen arvo jatkoi vain nousemistaan. Kryptovaluutan kehittäjien käyttäjät jäädytettiin ja tutkinta aloitettiin, silti tokenin arvo jatkoi nousuaan ja nousi muutamassa päivässä 600% lisää. Tällaisia tulee jatkuvasti vastaan, sillä ihmiset tavoittelevat helppoa rahaa ja sijoittavat mielellään kryptovaluuttoihin mistä eivät jaksa lukea enempää.

Burger King tarjoilee kryptovaluuttaa

Suosittu pikaruokaravintola Burger King antaa asiakkailleen muutaman viikon ajan kryptovaluuttaa Whopperin ostajalle kaupan päälle. Yritys on tehnyt yhteistyön Robinhood sovelluksen kanssa, ja käyttäjien tulee rekisteröityä Robinhoodin asiakkaiksi myös vastaanottaakseen kryptovaluutan. Jotkut onnekkaat voivat voittaa samalla Bitcoinin tai Ethereumin. Kryptovaluutoista on tullut liian suurta ettei niitä voisi huomata, joten muutkin pikaruokaketjut ovat lähteneet tähän mukaan.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)