kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 49. – Kryptomarkkinat laskussa ja Adidas mukaan NFT-markkinoille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 49 on koottu! Tällä kertaa saat koosteen kolmesta mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta. Kryptomarkkinat ovat jatkaneet laskua kuluvan viikon aikana. Sijoittajilla on pelko uudesta korona variantista. Adidas lähtee mukaan NFT markkinoille tuoden vaatteensa digitaaliseen muotoon. Bitcoin verkon kulut ovat entistä alhaisemmat. Lue alta lisää!

Kryptomarkkinat edelleen laskussa

Uusi koronavirus variantti Omikron sekä monien maiden uutisointi kryptojen kieltämisestä ovat saaneet markkinat pelkäämään. Bitcoin laskee entisestään ja sitä mukaan koko markkina seuraa perässä. Bitcoin laski samoihin lukemiin missä se oli lokakuun alussa. Bitcoin on tehnyt saman tempun moneen kertaan aiemminkin eikä se ole laskenut kuin vain n. 30 prosenttia. Se vaikuttaa suuremmalta osin muuhun markkinaan isommalla skaalalla.

Adidas lähtee mukaan NFT-markkinoille

Adidas on lähtenyt mukaan uusiin kryptovaluuttateknologioihin. NFT-teknologia on uusi kiinnostava asia, ja Adidaksen vaatteet on aika tuoda myös NFT-muotoon. Tunnettu NFT-toimija on laittanut hahmolleen Adidaksen vaatteet päälle tehden siitä todella kiinnostavan kohteen sijoittajille.

El Salvador osti jälleen dipistä ja hyödyntää tuottoja

El Salvadorin presidentti kertoi valtion hyödyntäneen kurssilaskun ja tankanneen 150 uutta bitcoinia valtion salkkuun viime viikolla (samoihin aikoihin kun mm. MicroStrategy tankkasi 7002 bitcoinia). El Salvadorin presidentti on jakanut aktiivisesti tweettejä Bitcoiniin liittyen. Valtio on pystynyt Bitcoinista saatujen tuottojen avulla kehittämään palvelujaan ja aikoo mm. rakentaa 20 uutta koulua ja suuren eläinsairaalan. Siinä missä muut jakoivat Twitterissä pelokkaita viestejä Bitcoinin arvonlaskuun liittyen, El Salvadorin presidentti Nayib Bukele tweettasi: ”Missed the f***ing bottom by 7 minutes 😂”

Bitcoin verkon kustannukset alemmaksi

Bitcoin verkon kustannukset ovat laskeneet alemmaksi ja sen tehokkuus on parantunut entisestään. Viime viikon aikana Bitcoinissa keskimääräisellä vaihdannalla 95 000 dollaria kustannukset olivat n. 1 dollarin arvoiset. Toukokuun jälkeen verkon tehokkuus on parantunut uusien louhijoiden tullessa mukaan järjestelmään sekä uusien päivitysten myötä.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)