Kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 50. – Whatsapp testaa kryptovaluuttoja & valaiden Bitcoin omistus nousee

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 50 on koottu! Tällä kertaa saat koosteen neljästä mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta; Bitcoinin arvo ei nouse, mutta suurten omistajien omistukset kasvavat. Whatsapp alkaa testaamaan kryptovaluuttamaksamista Metan Novi-lompakolla. Ethereum 2.0 ääriviivat alkavat hahmottua. Kryptovaluuttojen suosio noussut, moni vaihtaa osakkeita kryptovaluuttoihin. Lue lisää alta!

Suurten sijoittajien Bitcoin omistukset kasvavat

Kryptomarkkinat näyttävät punaiselta, mutta vain kuluttajien mielestä. Suurin osa kryptovaluuttoja myyneistä on uusia kokemattomia sijoittajia, samalla kun he myyvät omistuksiaan, niin suuret omistajat vain nostavat omaa omistustaan. Moni on sitä mieltä, että Bitcoinista voittonsa tehneet voisivat siirtyä pienempiin kryptovaluuttoihin. Jos näin tapahtuu, niin pienemmät kryptovaluutat tulevat näkemään suuria kasvuja.

Whatsapp lähtee mukaan kryptovaluuttaan

Meta eli entinen Facebook, on alkanut testaamaan kryptovaluuttalompakko Novia Whatsappin alustalla. Tavoitteena on lähettää rahaa kavereille tai perheenjäsenille yhtä helposti kuin viestitkin. Rahan lähettämisen sanotaan tapahtuvan silmänräpäyksessä sekä lähettämisen olevan kulutonta. Novi-lompakon on helppo testailla Whatsappin alustalla mitkä ominaisuudet ihmisiä kiinnostaa, jotkut pilotit kuitenkin herättävät päättäjien huomiota ja se voi ajaa tutkintoihin tulevaisuudessa.

Osakkeita vaihdetaan kryptovaluuttaan

Amerikkalaisen kuluttajatutkimuksen mukaan heinäkuussa 10 % kuluttajista sijoittaisivat mielummin kryptovaluuttaan kuin osakkeisiin, marraskuussa kyseinen luku nousi jo 24 %. Luku nousi viidessä kuukaudessa 140 prosenttia. Henkilöt jotka seurasivat markkinoita tiiviisti, olivat todennäköisemmin vaihtamassa kryptovaluuttoihin. Lisäksi lohkoketjuteknologiasta kiinnostuneiden määrä on kasvanut huimasti tämän vuoden aikana.

Ethereum 2.0 ääriviivat hahmottuvat

Ethereum 2.0 julkaisuprosessi alkoi jo marraskuussa 2020, Ethereum verkon muuttuminen proof-of-stake konsensus-algoritmia käyttäväksi tulee nostamaan paljon Etherin arvoa. Vitalik Buterin, Ethereumin perustaja on tehnyt toteutettavissa olevan roadmapin Ethereum 2.0 julkaisulle, tarjoten tulevaisuuden missä maailman suurin älysopimusalusta voi parantaa skaalautuvuuttaan sekä tehostaa hajautettavuuttaan.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)