kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 51. – Coinmarketcapin oudot lukemat ja kryptojen omistajia yhä enemmän

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 51 on koottu! Bitcoin seuraa historiallisen tarkasti vanhoja käyriä ja Bitcoinin arvonnousu voi olla todella nopeaa tulevina viikkoina. Uusien milleniaalien ikäluokan miljonäärit omistavat kryptoja. Coinbase alkaa tukemaan non-fungible tokeneita lompakossaan. Coinmarketcapin hinnat päivityksen myötä vääriä ja kryptolompakkojen arvot näyttivät käyttäjillä todella suurilta.

Coinmarketcapin hintojen päivitys

Coinmarketcap.com kryptovaluuttahintojen lukemat hakkeroitiin kuluneella viikolla tai niin ainakin käyttäjät luulivat ja hetkellisesti monen henkilön kryptolompakko näytti todella suurta summaa hintojen moninkertaistuessa. Coinmarketcapin mukaan kyseessä oli tavallinen serverien uudelleenkäynnistäminen päivitysten vuoksi. Päivityksen jälkeen Crypto.com ilmoitti jo vetävänsä Coinmarketcapin antamat hintatiedot pois järjestelmistään ettei vastaavaa tapahdu jatkossa.

Coinbase alkaa tukemaan NFT tokeneita

Non fungible tokenien suosio on vuoden 2021 aikana lyönyt kaikki ällikällä ja niiden arvo on noussut todella paljon. Vuoden loppuun mennessä NFT tokenien myynnin arvioidaan nousevan 18 miljardiin dollariin. Coinbase teki päivityksiä kryptolompakkoonsa mahdollistamalla NFT tokenien hallussapidon. Selainversiosta on helppo liittää Coinbase lompakko suosituimpiin NFT markkinapaikkoihin helpottaen ostosten tekoa. Coinbase on ilmoittanut jatkavansa ominaisuuden kehittämistä 2022 vuodelle ja tekemällä siitä helpompaa sekä halvempaa.

Bitcoin seuraa historiallisia lukemia

Bitcoin seuraa historiallisia käyriä ja mikäli sama meno jatkuu, niin lähitulevaisuudessa on luvassa todella suuret arvonnousut kaikkiin kryptomarkkinoihin (toki tulee muistaa ettei historia ole tae tulevasta). Viime kerralla, kun bitcoin rikkoi monen kuukauden alaspäin menevän käyrän, lähti matka ylöspäin todella nopeasti. Vain aika näyttää mitä bitcoinille tulee tapahtumaan.

Milleniaalimiljonäärit omistavat kryptoja

Uuden tutkimuksen mukaan 83 % milleniaalimiljonääristä omistaa kryptovaluuttaa. Sukupolvien eroavaisuus voi aiheuttaa hankaluuksia rahastojen hoitajien kanssa, sillä uudet teknologiat eivät välttämättä ole kaikille niin yksinkertaisia kuin osakkeet. Yli puolet kyselyyn vastanneista sanoivat että 50 % heidän sijoituksistaan tai enemmän on kryptovaluutoissa. Kyselyn kautta saatiin selville myös, että uudet miljonäärit ovat enemmän valmiita ottamaan riskejä sijoittaessaan.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)