kryptouutiset

Kryptouutiset – Visa ja Mastercard keskeyttää krypto-yhteistyöt romahduksen myötä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Bitcoin ja Ethereum reaaliaikaiset kurssit

Tällä viikolla kryptouutisissa: Visa ja Mastercard keskeyttävät krypto-yhteistyöt kryptoromahduksen myötä, Silvergate pankki joutui palauttamaan 9,85 miljoonaa dollaria konkurssipesälle, Seuraava Bitcoin halving tapahtuu noin vuoden kuluttua sekä Binance julkaisee uuden päivityksen kryptohuijauksia vastaan. Lue lisää alta!

Visa ja Mastercard keskeyttävät krypto-yhteistyöt romahduksen myötä

Viime viikon tiistaina 28. helmikuuta 2023 uutisoitiin, miten maksujätit Visa ja Mastercard jarruttavat suunnitelmiaan solmia uusia kumppanuuksia kryptoyritysten kanssa. Sekä Visa että Mastercard ovat päättäneet lykätä tiettyihin kryptovaluuttoihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden lanseerausta, kunnes markkinaolosuhteet ja sääntely-ympäristö paranevat. Lykkääminen ei kuitenkaan tarkoita etteikö jättiyhtiöt jatkaisi lohkoketjuteknologiaan panostamista. Kehitys jatkuu taustalla, mutta kryptomarkkinoilla tapahtuvista takapakeista pyritään ottamaan oppia.

Silvergate pankki joutui palauttamaan 9,85 miljoonaa dollaria konkurssipesälle

”Kryptoystävällinen” pankki Silvergate on joutunut palauttamaan 9,85 miljoonaa dollaria BlockFi:lle osana kryptolainaajan meneillään olevaa konkurssimenettelyä. BlockFin uudelleenjärjestelyneuvojan verkkosivuilla olevat asiakirjat osoittavat, että BlockFin saneerausprosessia valvova konkurssituomioistuin määräsi Silvergaten palauttamaan välittömästi 9,85 miljoonaa dollaria konkurssiin ajautuneelle kryptolainaajalle viime perjantaina 27. helmikuuta 2023.

Tuomioistuimen määräys on osa BlockFi:n meneillään olevaa konkurssimenettelyä, josta tuli ensimmäinen yritys, joka hakeutui konkurssiin FTX:n romahduksen jälkeen. Konkurssiin ajautuneella kryptolainanantajalla on yli 100 000 velkojaa, ja se on velkaa 1–10 miljardia dollaria näille velkojille. Lähde

Seuraava Bitcoin halving tapahtuu noin vuoden kuluttua – mitä voi odottaa?

Seuraava Bitcoinin halving eli puolittaminen, jossa verkon validaattoreille myönnetty Bitcoin-palkkio louhittua lohkoa kohti puolitetaan, on tapahtumassa hieman yli vuoden kuluttua. Tämä voi olla Bitcoin-markkinoiden avainteema tulevilla vuosineljänneksillä. Tämä johtuu siitä, että aiemmilla puolittumisilla on jatkuvasti ollut valtava vaikutus hintaan.

Nykyinen Bitcoin-lohkopalkkio on noin 6,25 Bitcoinia, ja lohkojen louhinta kestää keskimäärin 10 minuuttia. Huhtikuussa 2024 lohkopalkkio hidastetaan 3,125 Bitcoiniin, mikä samalla hidastaa Bitcoinin inflaatiota noin 2,0 prosentista noin 1,0 prosenttiin. Bitcoinin inflaatiovauhti on suunniteltu jatkamaan laskuaan ja se pyrkii kohti nollaa, jotta varmistetaan, ettei Bitcoinin tarjonta koskaan ylitä 21 miljoonaa. Lähde

Binance julkaisee uuden päivityksen kryptohuijauksia vastaan

Binance on ilmoittanut, että se aikoo solmia useita kumppanuuksia lainvalvontaviranomaisten kanssa kampanjoidakseen kryptohuijauksia vastaan. Binance-pörssin 3. maaliskuuta julkaiseman viestin mukaan kampanja auttaa vähentämään viattomien kryptokaupankävijöiden huijatuksi tulemisen määrää. Yksityiskohdissa yhtiö sanoi lähettävänsä jatkossa trigger-varoitukset asiakkaille auttaakseen välttämään huijatuksi tulemisen riskejä.

Binance sanoo tekevänsä yhteistyötä turvallisuusvirastojen kanssa ja yhtiön mukaan päivitys on kerännyt paljon menestystä sen jälkeen, kun se käynnistettiin Hongkongissa. Yritys haluaa nyt laajentaa päivityksen muihin maihin ympäri maailmaa. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)