kryptouutiset

Kryptouutiset vko 15. Tesla alkaa louhia Bitcoinia aurinkoenergialla

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tämän viikon uutisissa: New Yorkin senaatti valtuutti NYDFS:n arvioimaan kryptoyrityksiä, Tesla alkaa louhia Bitcoinia, valassijoittaja on ostanut Bitcoinia miljoonalla dollarilla JOKA päivä puolen vuoden ajan sekä Walmart ja McDonalds hyväksyvät kohta Bitcoinin maksuvälineenä. Lue lisää alta!

New Yorkin senaatti valtuutti NYDFS:n ”arvioimaan” kryptoyrityksiä

New Yorkin osavaltion senaatti tehostaa osavaltion rahoituspalveluministeriön (NYDFS) pyrkimyksiä valvoa kryptovaluuttasektoria. Senaatti hyväksyi varainhoitovuoden 2023 budjettinsa varhain lauantaina 9.4.2022, ja siihen sisältyi säännös, jossa NYDFS:lle annettiin tehtäväksi kehittää uusi ”arviointi” valvomilleen kryptovaluuttayhtiöille saattaakseen virtuaalivaluuttojen valvontatoimeksiantonsa vastaamaan sitä, miten sääntelyviranomainen valvoo perinteisempiä pankkeja ja rahoituspalveluyrityksiä. Arvioiden on tarkoitus ”kattaa toimintakulut” CoinDeskin tarkistaman budjettiesityksen mukaan, ja ne on tarkoitettu vain kattamaan kulut, jotka liittyvät suoraan kryptoyritysten valvontaan. Lisäksi budjetissa on uusi valtuutus kerätä valvontakuluja toimiluvan saaneilta virtuaalivaluutan yrityksiltä, ​​kuten osasto jo tekee pankki- ja vakuutusyhtiöille. Budjetin on tarkoitus tulla voimaan kahden kuukauden kuluttua. Lähde: Coindesk.com

Tesla alkaa louhia Bitcoinia

Tesla aikoo aloittaa Bitcoinin louhinnan yhdessä Blockstreamin ja Blockin kanssa. Louhintahankkeen on tarkoitus startata vuoden 2022 loppupuolella ja louhinta tullaan toteuttamaan kokonaan aurinkoenergialla. Louhintahankkeen tarkoituksena ei ole tehdä rutkasti voittoa, vaan sen tarkoituksena on enemmänkin näyttää, että louhintaa voi tehdä ympäristöystävällisesti. Esimerkiksi Teslan takana oleva miljardööri Elon Musk on kertonut, että Tesla aikoo hyväksyä Bitcoinin uudelleen maksuvälineenä kun louhinnasta riittävä prosenttiosuus tapahtuu uusiutuvalla ympäristöystävällisellä energialla.

Bitcoin ”valas” on ostanut Bitcoinia miljoonalla dollarilla joka päivä puolen vuoden ajan

Kryptomarkkinoilla puhutaan valassijoittajista (whale), joka tarkoittaa käytännössä suuria sijoittajia, jotka voivat muuttaa kryptovaluutan hintaa ostamalla tai myymällä suuren määrän kyseistä kryptovaluuttaa. Viime viikolla uutisoitiin valassijoittajasta, joka on ostanut viimeisen puolen vuoden aikana JOKA päivä miljoonalla dollarilla Bitcoinia. Kyseisen sijoittajan lompakon aktiivisuutta seuratessa lohkoketjussa hänelle on kertynyt 416 miljoonan dollarin edestä Bitcoinia ja sama meno jatkuu. Voit katsoa kyseisen valassijoittajan Bitcoin-ostoja klikkaamalla tästä linkistä.

Walmart ja McDonalds hyväksyvät Bitcoinin maksuvälineenä

Muun muassa Walmart ja McDonalds aikovat hyväksyä Bitcoinin maksuvälineenä salamaverkon kautta (Lightning Network). Zapin perustaja Jack Mallers ilmoitti viime viikon Bitcoin Miamin konferenssissa, että Bitcoin tulee olemaan saatavilla salamaverkon kautta yli 400 000 liikkeessä ja kaikilla Yhdysvaltain Shopify-sivustoilla. Kumppanuus on käynnissä juuri nyt ja se on valtava askel kohti Bitcoinin adaptaatiota. ”Kaikki Shopifyta käyttävät verkkokauppiaat voivat hyväksyä maksuja ilman vuoden 1949 boomer-verkkoa, vastaanottaa maksut välittömästi, ilman käteistä tai välittäjiä, ilman 3 %:n kuluja” Maller sanoi.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)