kryptovaluutta luna 2.0

Kryptouutiset vko 22. – Luna 2.0 88% syöksy maahan

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Ebay julkaisee oman NFT-kokoelman, Elon Muskin nimeä kantava kryptohuijaus, Luna 2.0 syöksyi rajusti sekä Bitcoinilla valoa tunnelin päässä? Lue lisää alta.

Ebay julkaisee oman NFT Genesis -kokoelman

Vaikka NFT-markkinoilla on nähty kiinnostuksen lopahtamista, Ebayta tämä ei tunnu kiinnostavan. Lehdistötiedotteen mukaan eBayn julkaisema Genesis-kokoelma sisältää 3D-animaatioita legendaarisista urheilijoista aiemmista Sports Illustrated -kansista. Ebayn toteuttama yhteistyösarja käynnistyy kanadalaisen jääkiekkoilijan Wayne Gretzkyn kanssa. Ensimmäinen kokoelma sisältää kolmetoista ”limited edition” keräilyesinettä, jotka perustuvat tasopohjaiseen rakenteeseen, ja 299 erilaista NFT:tä eri tasoilla: tasot ovat vihreä, kulta, platina ja timantti. Lue lehdistötiedote

Uusi Elon Muskin nimeä kantava kryptohuijaus lupaa 30% tuottoa

Maailman rikkain henkilö Elon Musk on joutunut jälleen kerran huijareiden kohteeksi. Huijarit ovat käyttäneet Muskia videossa anastaakseen sijoittajilta käteisvaroja uudella Deepfake-videolla, joka kiertää Twitterissä. Deepfaket ovat videoita joissa on käytetty jotain julkisuuden henkilöä ja hänen ääntä ja sanomisiaan on muokattu tekniikan avulla uusiksi. Lyhyen videon on jakanut DogeDesigner ja sen ääniraitaa on selkeästi manipuloitu. Videossa Musk mukamas rohkaisee ihmisiä sijoittamaan BitVex-kryptokaupankäyntialustaan ja että luvassa olisi 30% tuotto-odotus sijoittajien tekemille kryptotalletuksille.

Terra Luna 2.0 hinta sukelsi 88%

Terra on onnistuneesti jakanut uudet LUNA-tokenit niille, joilla oli aiemmin hallussaan LUNA Classicia (LUNAC) ja TerraUSD:tä (UST). Bybt kryptovaluuttapörssin tiedot osoittavat, että LUNA avautui 0,5 dollariin ja nousi muutamassa minuutissa jopa 30 dollariin ennen kuin putosi yli 88 % aina 3,5 dollariin saakka. LUNA 2.0 on osittain toipunut valtavasta syöksystä ja hinta on tällä hetkellä noin 6 dollaria. LUNA 2.0:n huhuttiin maksavan 30–50 dollaria, kun jotkut Terra-yhteisön jäsenet lanseerasivat sen. Viimeaikainen hinnanvaihtelu on aiheuttanut raivoa sijoittajien keskuudessa. Varsinkin niiden, jotka kärsivät edelleen Terran LUNA:n ja UST:n aiheuttamista valtavista tappioista.

Kuvan lähde: Coinmarketcap.com

Bitcoin on jälleen palannut yli 30 000 dollariin – viitteitä härkämäiseen viikkoon

Viikko käynnistyi vihreissä tunnelmissa. Niin Bitcoinin kuin myös monen muun kryptovaluutan kurssi on hyvässä nousussa. Bitcoinin kurssi on nyt maanantaina 30.5.2022 runsaan 5% nousussa ja se koittaa kuroa Nasdaq 100 kiinni. Useat sijoittajat ja analyytikot uskovat, että Bitcoinin kurssi voi jatkaa reipastakin nousua ja muuttaa trendiä, jos Bitcoinin hinta onnistuu ensin ylittämään 30,600 dollarin resistanssin. Seuraava tärkeä resistanssi on 32,600 dollarin raja. Lue lisää aiheesta

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)