kryptouutiset

Kryptouutiset – Ripplen XRP:lle suuri voitto

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Cardano sai asiantuntijoilta heikot ennusteet, Dogecoin kärsii Muskin Twitter-sopimuksen purkautumisesta ja Ripple koki suuren voiton oikeustaistelussa. Lue lisää alta!

Cardanolla heikkoja ennusteita lyhyellä aikavälillä 

Finder tiedusteli Fintech-asiantuntijapaneelilta Cardanon tulevaisuudesta, ja asiantuntijoiden vastaukset maalasivat kauhukuvia lyhytaikaisille Cardano-sijoittajille. Panelistit ennustavat, että Cardanon ADA ylittää kaikkien aikojen huippunsa vasta vuoden 2025 jälkeen.

Cardanon lyhyen aikavälin ennusteet olivat kaukana optimistisista, sillä keskimäärin asiantuntijat totesivat ADA:n sulkevan vuoden 2022 alle 1 dollariin. Charles Silver, Permission.io:n toimitusjohtaja, asetti hypoteesinsa 0,20 dollariin, koska hän uskoo, ettei Cardanosta ole mitään hyötyä. Alex Nagorskii taas sanoi, että ADA ”ei ole omaisuus, jota kannattaa pitää”, ja teki alle 1 dollarin ennusteen. PLAYNin Matt Lobel kuitenkin sanoi, että Cardano voi nousta 1,50 dollariin, ja Morpherin Martin Froehler teki samanlaisen ennusteen.

Tammikuussa, kun Finder suoritti saman kyselyn, yli 60% vastaajista uskoi, että Cardano lopettaisi vuoden 2022 2,00 dollaria korkeampaan hintaan. Sijoittajien innostus on kuitenkin vaimentanut omaisuushintojen laskiessa uusiin pohjalukemiin ja Cardanon kokeman hitaan innovaatiotahdin myötä.

Kun ETH 2.0 lähestyy, vastaajat uskovat, että se voi vaikuttaa haitallisesti Cardanoon. Vaihdon Proof-of-Stakeen on mainostettu tekevän Ethereumista skaalautuvamman ja halvemman, kun taas Cardano saattaa jatkaa perässä hiihtämistä. Lähde

Dogecoin kärsii Elon Muskin peruuntuneesta Twitter-kaupasta

Keväällä Elon Musk kertoi haluavansa ostaa Twitterin ja sai runsaasti tukea eri kryptoyrityksiltä. Nyt Musk on kuitenkin päättänyt vetäytyä 44 miljardin dollarin ostosopimuksesta ja syynä on Muskin mukaan se, että Twitter rikkoi olennaisesti useita ostosopimuksen määräyksiä. Twitter taas nosti syytteen Muskia kohtaan vedoten Muskin vilpillisyyteen ja siihen, että Musk pyrki pakottamaan Twitterin johdon viemään sopimuksen päätökseen.

Tilanteen eskaloituminen on jättänyt kryptoyritykset ja varsinkin Muskin suosiman Dogecoinin roikkumaan. Muskilla oli kunnianhimoisia suunnitelmia yhdistää varsinkin Dogecoin ja useat muut kryptovaluutat Twitteriin, mutta sopimuksen purkamisen myötä kaikki suunnitelmat vesittyivät. Dogecoinin suhteen Musk olisi halunnut integroida Dogecoinin Twitterin maksuihin.

Ripple XRP:lle suuri voitto 

Tiistaina heinäkuun 12. päivänä New Yorkin eteläisen piirikunnan käräjäoikeuden tuomari Sarah Netburn kielsi Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean eli SEC:n tärkeän esityksen Rippleä vastaan nostettuaan kanteensa. Tuomari Netburn nimittäin hylkäsi SEC:n väitteen, jonka mukaan William Hinmanin asiakirja on suojattu asianajajan ja asiakkaan etuoikeudella.

Ripplen tärkein suunnitelma on osoittaa, että XRP ei ole arvopaperi. Tämän Ripple haluaa tehdä viittaamalla SEC:n entisen talousjohtajan Hinmanin vuonna 2018 pitämään puheeseen. Puheessaan Hinman julisti ettei Ethereum ja Bitcoin ole arvopapereita, mikä sai Ripplen uskomaan, että Hinman viittasi myös XRP:hen, koska oli tuolloin suosiollinen. Tämän perusteella Ripple oli pyytänyt SEC:ltä sisäisen asiakirjan, joka johti Hinmanin vuoden 2018 puheeseen. Kaikki pyrkimykset puheen saamiseksi eivät kuitenkaan ole tuottaneet myönteisiä tuloksia, koska SEC pyrkii pitämään asiakirjan edelleen poissa Rippleltä. Tämä tulee nyt muuttumaan. 

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)