kryptouutiset

Kryptouutiset vko 35. Kuuba lähtee mukaan kryptoihin ja Morgan Stanley kasvattaa Bitcoin portfoliotaan

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 35. on nyt koottu. Kryptomarkkinat ovat pitäneet hyvin pintansa ja pysyneet kahden triljoonan dollarin yläpuolella. Intian keskuspankki saattaa aloittaa digitaalisen rupian kehittämisen loppuvuonna. Visa on osoittaa tukensa kryptomarkkinoille ja on tehnyt 150 000 dollarin arvoisen NFT oston tunnetusta CryptoPunk kokoelmasta. Sijoitusyhtiö Morgan Stanley on kasvattanut Bitcoin portfoliotaan. Kuuba tähtää kryptovaluuttojen adaptaatioon. Lue tarkemmat sisällöt alta!

Intian digitaalinen rupia

Intian keskuspankki saattaa aloittaa testit digitaalisen rupian tekemiseen jo joulukuussa 2021, kertoi Intian keskuspankin kuvernööri Shaktikanta Das CNBC uutisille. Keskuspankkien digitaaliset valuutat ovat käytännössä valtion tekemiä kryptovaluuttoja, jotka ovat yhtä valtion valuutan kanssa. Monet eri valtiot ovat myös alkaneet miettiä tätä vaihtoehtoa, Kiinan ollessa jo pitkällä sen kehityksessä. Das on sanonut että he uskovat olevansa valmiita loppuvuonna kokeilemaan digitaalista valuuttaansa, mutta varovaisella alulla, sillä se on uusi teknologia. Keskuspankki alkaa myös tutkimaan millaisia vaikutuksia digitaalisella valuutalla on taloudelle sekä miten se vaikuttaa rahapolitiikkaan. USAn hallitus on lähtenyt myös vakavissaan testailemaan digitaalisen valuutan parissa ja keskuspankin puheenjohtaja onkin sanonu vuoden 2021 olevan käänteentekevä heidän digitaalisen valuuttansa kehitykselle.

Visa ostaa CryptoPunk NFT:n

Visa on ostanut digitaalisen avatarin 150 000 dollarin arvolla osoittaakseen tukensa kryptovaluuttamarkkinoille, sekä saadakseen sen omiin keräilykokoelmiinsa. Visa osti CryptoPunk kokoelmasta avatarin CryptoPunk #7610 hinnalla 49.5 Ethereumia. CryptoPunk avatareja jaettiin 2017 vuonna ilmaiseksi 10 000 kappaletta. Visa on yksi muutamista rahainstituutioista, joka on osoittanut tukensa kryptovaluutoille kuluvan vuoden aikana. Visa on ollut osana kryptomarkkinoiden nousua alkuvuodesta, kertoessaan että he aikovat testailla kryptovaluutoilla transaktioiden maksamista.  Visan kryptovaluuttojen johtaja on kertonut yrityksen blogikirjoituksessa että heidän mielestään NFT:t tulevat olemaan suuri osa tulevaisuuden kuluttajamarkkinoita, sosiaalista mediaa, viihdettä sekä kaupankäyntiä. Visa halusi ostollaan osoittaa tukensa NFT markkinoille osallistumalla niiden kauppaamiseen.

Kuuba lähtee mukaan kryptovaluuttoihin

Kuuba on joutunut hetkellisesti lopettamaan USA:n dollarien rahatalletukset valtiossaan edellisen presidentti Trumpin asettamien tiukempien rajoitusten vuoksi. Kuuban valtio aikoo tunnustaa sekä säätää lait kryptovaluuttojen maksamista varten. Uutistoimisto Aljazeeran mukaan Kuuban keskuspankki aikoo tehdä säännöt kryptovaluuttojen mahdollistamiseksi ostovälineenä. Jotkut lähteet väittävät, että Kuuban valtion teknologiamyönteiset kansalaiset ovat olleet erittäin myötäileviä kryptovaluuttojen suhteen johtuen dollariin kohdistuvista rajoituksista sekä haasteista. Jotkut valtiot joiden talous on ollut hankaluuksissa, kuten El Salvador, ovat alkaneet tekemään kryptovaluutoista mahdollisia valtioissaan. El Salvador on hyväksynyt jo Bitcoinin laillisena maksuvälineenä valtiossaan sekä valtion infrastruktuuria rakennetaan kovaa vauhtia toimimaan Bitcoinin kanssa. Satoja Bitcoin automaatteja on jo alettu asentamaan valmiiksi infrastruktuurin kehittymistä odotellessa.

Morgan Stanley kasvattaa Bitcoin portfoliotaan

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomission julkaisun mukaan maailman kolmanneksi suurin varainhoitaja, Morgan Stanley, on suurentanut epäsuorasti osallistumistaan Bitcoinin sijoittamiseen ostamalla yli miljoona kappaletta Grayscalen Bitcoin rahaston osaketta, arvoltaan tällä hetkellä noin 40 miljoonaa dollaria. Morgan Stanley omistaa Grayscalen Bitcoin rahaston osakkeita yli 30 eri portfoliossaan. Morgan Stanleyn kiinnostus Bitcoiniin tulee vauhdittamaan arvon nousua tulevina vuosina.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)