kryptouutiset

Kryptouutiset vko 36. Bitcoinilla voi tipata Twitterissä ja Ethereumin hinta jatkaa nousua

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 36. on nyt koottu. Kryptomarkkinat jatkavat nousuaan ja Ethereum lähenee All time high lukemaansa. NFT suosio jatkuu entisestään ja digitaalinen taide on taas otsikoissa. Australia, Singapore, Malesia sekä Etelä Afrikka perustavat yhteisen digitaalisen valuutan pilottiohjelman. Huhujen mukaan Twitter lähtee kehittämään Bitcoin tipin anto ominaisuutta sosiaalisen median alustaansa. Lue tarkemmat sisällöt alta!

Twitter mahdollistaa Bitcoinilla tipin antamisen

Huhujen mukaan Twitter tekee alustustyötä Bitcoinin vastaanottamiselle sosiaalisen median palveluihin. MacRumors sivuston mukaan uusimmassa Twitterin iOs beta versiossa on koodinpätkiä, jotka mahdollistavat Bitcoinin antamisen tippinä Twitter palvelussa. Twitterin CEO on aiemmin vihjaillut, että Bitcoin tippien antaminen olisi työn alla ja nyt se saattaa olla mahdollista. Twitter julkaisi tipinantamis järjestelmän toukokuussa mahdollistaen käyttäjille tavan palkita hyviä sisällöntuottajia. Jos raportit pitävät paikkansa, niin Bitcoin tulisi Cash Appin, PayPalin sekä Venmon rinnalle maksujen käsittelemiseksi. Jos huhut pitävät paikkaansa, niin Bitcoinin maksujen välitys tulisi mahdolliseksi Lightning networkin välityksellä. Tämä on vain jäävuoren huippu, sillä Twitter julkaisi tiedotteen elokuussa tavoitteistaan rakentaa hajautettu vaihtoalusta Bitcoinille.

NFT:t ovat taas otsikoissa

NFT markkinat lähtivät rakettimaisesti nousuun alkuvuodesta, ja ovat taas aiempien laskujen jälkeen otsikoissa. Beeple huutokauppa teki NFT markkinoista suuremman kuin se on aiemmin ollut ja keskimääräiset hinnat ovat jo laskeneet alkuperäiseen, mutta näyttäisi siltä, että NFT:t ovat tulleet jäädäkseen. Kryptovaluutat ja muut tokenit kehittyvät jatkuvasti ja niistä tulee osa eri maiden ja toimialojen infrastruktuuria pikkuhiljaa. NFT:t ovat osana taidemaailmaa mutta nekin kehittyvät mukana ja uusia aloja tulee mukaan jatkuvasti, kuten kiinteistöt. Jokainen NFT on uniikki eikä vastaavaa voi tehdä. Sen vuoksi niiden käyttötarkoitukset vain lisääntyvät. Uusille teknologioille on tietenkin verotushaasteita mutta joka kerta kun uusia tapauksia tulee esille niin nekin kehittyvät entisestään.

Opi lisää NFT:stä

Ethereumin hinta jatkaa nousuaan

Ethereumin hinta lähentelee 3800 dollarin rajapintaa, nousten suurimmaksi sitten toukokuun. Ethereumin nousu on ollut mukavan tasaista ja se on rikkonut vihdoin 3500 dollarin rajan saavuttaen alkuviikosta 3800 dollarin pisteen. Ethereum on tällä hetkellä kryptovaluutta markkinoiden toiseksi suurin markkina-arvoltaan 440 miljardin dollarin lukemallaan. Ethereumin odotetussa 2.0 versiossa on jo pantattuna todella suuri määrä kryptovaluuttaa, mikä tekee siitä mielenkiintoisen kohteen sijoittajille. Jatkuvasti kehittyvässä hajautetussa rahamarkkinassa uudet projektit tuovat alustojaan Ethereumin verkkoon ja maksujen käsittelyssä käytetään Ethereumia transaktioiden läpiviemiseen. Kryptovaluuttamarkkinoiden sääntely on todella niukkaa ja kannattaa aina muistaa olla sijoittamatta enempää kuin on valmis häviämään, sillä muutokset voivat tapahtua erittäin nopeasti jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla!

Neljän valtion yhteinen digitaalisen valuutan pilottiohjelma

Yhteinen pilottihanke on kehitteillä Australian, Singaporen, Malesian sekä Etelä Afrikan kanssa digitaalisten valuuttojen suhteen. Tämä mahdollistaisi instituutioiden kaupankäynnin rajojen välillä keskuspankkien tekemien digitaalisten valuuttojen välillä. Projekti Dunbar tulisi mahdollistamaan jaetun alustan, missä instituutiot voisivat käydä helposti kauppaa rajojen yli digitaalisen valuutan avulla. Jaettu pilottihanke on osa G20 roadmappia parantamaan maiden välistä kaupankäyntiä. Project Dunbarin on tarkoitus esittää tekniset prototyyppinsä jaetusta alustasta Singaporen FinTech festivaaleilla marraskuussa tänä vuonna. Lopulliset löytönsä projekti lupaa julkaista alkuvuonna 2022.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutis nostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)