kryptouutiset

Kryptouutiset vko 37. El Salvadorin presidentti ostaa dipistä ja kryptopelaamisen suosio kasvaa

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 37. on nyt koottu. Kryptomarkkinoilla tapahtui pieni korjausliike, joka sai Bitcoinin taas medioiden huomioon. El Salvador otti Bitcoinin lailliseksi maksuvälineeksi ja El Salvadorin presidentti ostaa dipin. Bitcoinin arvo romahti jopa 10% yhden tunnin aikana. Coinbase on Amerikan viranomaisten kynsissä. Kryptopelaamisen suosion räjähdysmäinen nousu. Lue tarkemmat sisällöt alta!

Coinbase tutkinnan alla

Pitääkseen yllä kilpailuaan hajautetun rahamarkkinan kanssa Coinbase ilmoitti perustavansa Coinbase lainaohjelman alustalleen.  Tavoitteena Coinbasella oli päästä kilpailemaan suosittujen alustojen kuten Aaveen ja Compoundin kanssa. Yhdysvaltain arvopaperimarkkinoista vastaava elin SEC on kertonut aikovansa haastaa Coinbasen oikeuteen, mikäli he julkaisevat palvelunsa. Coinbase kertoo olleensa yhteydessä Yhdysvaltain arvopaperikomissio SEC:hen ennen julkaisun ilmoittamista. SEC kertoi vain ilman perusteluja että näin ei saa tehdä ja alkoi tiedustelemaan työntekijöiltä kaikenlaisia tietoja etukäteen. Coinbase on ollut yhteistyökykyinen kaikin puolin, mutta SEC sanoo aikovansa haastaa heidät silti oikeuteen ilman selityksiä mitä he voisivat tehdä välttääkseen asian. Coinbase aikoo viedä asiaa eteenpäin ja aloittaa PR kampanjan SECiä vastaan. Heidän mukaansa Coinbase jää jälkeen pörssien kehityksestä jos he eivät tuo samoja palveluita asiakkailleen, kuin muut alustat.

Bitcoin arvo romahti minuuteissa

Bitcoin sekä muu kryptomarkkina alkoi nähdä jo heräämisen merkkejä, kunnes Bitcoin käväisi 50 000 dollarin rajalla ja se aiheutti suuren myynnin hyökyaallon. Muutamissa minuuteissa Bitcoinin arvo lähti romahtamaan ja tunnissa se oli pudonnut jo 10 prosenttia. Kryptomarkkinoilla nähtiin yksi volatiileista päivistä sitten Kiinan louhintakiellon jälkeen. Cointelegraphin analyytikko Michaël van de Poppe kertoi 49 500 rajan olevan kriittinen ja seuraava voisi olla 44 000 raja. Bitcoinin arvo käväisi 42 000, mutta nyt on tasaisesti pysynyt 45 000 dollarin rajamailla. Romahdus tapahtui samana päivänä kuin El Salvadorin Bitcoin julkistus sekä SEC ilmoitti aloittavansa tutkinnan Coinbasesta. Ken tietää miten kaikki liittyvät toisiinsa, mutta psykologialla on erittäin suuri merkitys sijoitusmarkkinoilla, etenkin kryptovaluutoista puhuessa.

Kryptopelaamisen räjähdysmäinen kasvu

Yksi suurimmista kryptovaluuttojen ala-osioista on tällä hetkellä kryptopelaaminen. CoinMarketCapin mukaan tällä hetkellä on olemassa 162 kryptopelaamiseen liittyvää kryptovaluuttaa, joiden yhteenlaskettu markkina-arvo on 13 miljardia dollaria. Kyseinen luku oli kesäkuussa vähän päälle 3 miljardia ja heinäkuun lopulla vajaa 8 miljardia. Ihmekös, kun pelaaminen on yksi maailman suosituimpia vapaa-ajan harrastuksia ja kryptovaluutat tuovat siihen mahdollisuuden tienata rahaa. Analyytikkojen mukaan jotkut kryptopelit ovat löytäneet oikean yleisön oikeaan aikaan ja kestäneet heikoilla markkinoilla juuri parhaaseen aikaan. Kryptovaluuttoihin liittyvät pelimaailmat ovat vielä alkutekijöissään, mutta niille on selkeä markkinarako. Ihmiset pääsevät tienaamaan samalla kuin pelaavat ja virtuaalimaailmojen yleistyessä pääsevät olemaan tekemisissä toistensa kanssa, varsinkin nyt.

El salvadorin ensimmäinen päivä Bitcoinin kanssa

El Salvador sai vihdoin Bitcoinin lailliseksi valuutaksi, ja ensimmäisenä päivänään Bitcoinin arvo romahti nopeasti 10 prosenttia. El Salvadorin presidentti twiittasi ostavansa dipistä ja kasvattavansa valtionsa omistajuutta kryptovaluuttaan. Kaduilla tuhat ihmistä mellakoi Bitcoinia vastaan, koska he pelkäävät sen aiheuttavan taloudellista epävarmuutta El Salvadorissa. Presidentti on eri mieltä ja aikoo pyrkiä edistämään El Salvadorin kehitystä uuteen aikakauteen. Jokainen El Salvadorin kansalainen sai 30 dollarin edestä Bitcoinia ilmaiseksi edistääkseen kryptovaluutan adaptaatiota. El Salvadorin presidentti kertoi valtion säästävän noin. 400 miljoonaa dollaria rahanvaihtokuluissa vuosittain kun kryptovaluutoilla maksaminen on mahdollista. Valtiossa tuntuu olevan kansalaisilla paljon erilaisia mielipiteitä aiheesta, ja vain aika näyttää mihin suuntaan se menee.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutis nostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)