kryptouutiset

Kryptouutiset vko 39. Kiina bannaa Bitcoinin ja Robinhood julkistaa kryptolompakon

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kiina on jälleen kerran kieltänyt Bitcoinin. Kryptovaluuttahistoriassa ei ole vuotta kun Kiina ei olisi sitä kertaalleen tehnyt. Robinhood julkistaa sijoitusalustalleen kryptovaluuttalompakon. Twitter julkistaa tippaus järjestelmänsä. Bitcoinin louhintateho nousee. Lue tarkemmat sisällöt alta!

Kiina kieltää Bitcoinin TAAS

Kautta historian ei ole ollut vuotta jolloin Kiina ei olisi kieltänyt Bitcoinia ja monina vuosina jopa muutamia kertoja. Se on aina aiheuttanut laskun kryptovaluuttojen kurssihinnassa, eikä tämäkään uutisointi ole poikkeus. Kiinan keskuspankki on kieltänyt kaikki kryptovaluuttoihin liittyvät transaktiot ja sanonut että ne ovat laittomia, viitannee kansanturvallisuuteen sekä ihmisten varojen turvallisuuteen. Kymmenen eri virastoa on solminut yhteistyön ja vannonut lähteä sulkemaan kaikkia kryptovaluuttoihin liittyviä tapahtumia. Kiina on ollut myös Bitcoinin louhijoiden perässä jo pitkään ja kieltänyt senkin. Kiina on ollut jo pitkään kryptovaluuttojen perässä, mutta nyt lähiaikoina yritykset ovat olleet enemmän mukana kryptoissa, mikä ajoi Kiina taas kieltämään kryptovaluutat.

Robinhood julkaisee kryptovaluuttalompakon

Robinhood on tunnettu osakepörssi välityspalkkiottomista osakekaupoistaan. Lähiaikoina Robinhood on ollut myös kiinnostunut kryptovaluutoista. Amerikkalaisessa Robinhood sovelluksessa on tunnetusti paljon nuorempaa väkeä, ketkä ovat kiinnostuneita sijoittamisesta ja myös sosiaalisesta mediasta sen huomaa. Keskiviikon blogipostauksen mukaan Robinhood suunnittelee aloittavansa digitaalisen lompakon ominaisuuksien testaamista sovelluksessaan, mikä mahdollistaa käyttäjien kryptovaluutan lähettämisen ja vastaanottamisen. Tällä hetkellä kryptovaluuttaa voi siis vain vaihtaa yhdysvaltojen dollariin eikä esim. muihin kryptovaluuttoihin, mikä on muiden pörssien ominaisuudet huomioon ottaen aika kankeaa. Robinhood ei paljasta mitä kryptovaluuttoja heidän lompakkonsa tulee tukemaan, mutta pörssistä ainakin voi tällä hetkellä ostaa Bitcoinia, Ethereumia, Bitcoin Cashia, Litecoinia, Bitcoin Silveriä, Dogecoinia sekä Ethereum Classicia. Lompakon tuleviin ominaisuuksiin kuuluu vahva tunnistautuminen, puhelin- sekä sähköpostivarmennukset, tarkoituksena suojata sijoittajiensa kryptovaluuttaa hakkeroinnilta.

Twitter julkaisee tippausmekanismin

Aiemmin kerrottiin uutisissa Twitterin huhuista tehdä ominaisuus sosiaalisen median alustalleen, mikä mahdollistaisi kryptovaluutalla tippien antamisen sisällöntuottajille. Enään se ei ole vain huhu, vaan se on nyt julkistettu. Twitterin ilmoituksen mukaan IOS käyttäjille twitterin tippaus ominaisuus on jo käytössä, ja Androidin käyttäjille se on tulossa muutamien viikkojen kuluessa. Tippausjärjestelmä tulee mahdollistamaan useiden kolmansien osapuolien sovellusten yhdistämisen Twitteriin valuutan lähettämistä varten. Twitterin toimitusjohtaja sanoi että kun Bitcoinin tippiominaisuus tehtiin, niin se tehtii kryptovaluutat mielessä pitäen. Twitter haluaa kaikkien ihmisten saavuttavan samanlaiset mahdollisuudet käyttää erilaisia valuuttoja tukiessaan mieleisiä sisällöntuottajiaan eikä aio ottaa mitään kuluja, mikäli ihmiset lähettävät kryptovaluuttaa käyttäjille.

Bitcoinin louhintavaikeus kasvaa entisestään

Bitcoinin louhintavaikeus kasvaa yli 30 % heinäkuun alhaisesta lukemasta, mutta se on silti kaukana korkeimmasta pisteestään. Bitcoinin algoritmit toimivat sillä tavalla, että louhintavaikeus kasvaa kun lohkoketjuun tulee lisää louhijoita ja päinvastoin taas helpottuu mikäli louhijoita lähtee pois. Bitcoin itse siis automaattisesti kehottaa ihmisiä tulemaan alustalleen louhimaan, kun sitä tarvitaan. Louhintavaikeuden nousu oli jo viides kerta elokuun puolen välin jälkeen. Maailmalla on menossa paljon asioita, mitkä liittyvät Bitcoinin louhintaan. Kiinassa kielletään louhimista ja louhijat siirtyvät muihin maihin halvan sähkön perässä. Etelä Amerikassa aiotaan alkaa louhimaan volkaanisella energialla ja kuka tietää mikä on uusi teknologia millä louhimista tapahtuu. Sosiaalisessa mediassa vihjattiin jopa Teslan sähköautojen mahdollisuudesta louhia kryptovaluuttaa.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)