kryptouutiset

Kryptouutiset vko 41. Bitcoinin arvo nousee ohjelmoidusti ja kryptovaluuttojen adaptaatio nousee

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bitcoinin arvo nousee melkein ohjelmoidun omaisesti ja aiempien vuosien käyrät toteutuvat uudestaan. Tunnettu elokuvateatteri AMC ottaa kryptovaluutat käyttöön maksuvälineenä verkkokaupassaan. Bitcoin verkon transaktioiden määrä päivässä on ylittänyt aiemmat ennätykset. Sosiaaliset mediat edesauttavat kryptovaluuttojen adaptaatiota. Lue tarkemmat sisällöt alta!

Tunnettu elokuvayhtiö AMC ottaa kryptovaluutat käyttöön maksunvälityksessä

Suuri elokuvateatteri yritys AMC haluaa antaa asiakkaidensa ostaa elokuvalippuja kryptovaluutalla vuoteen 2022 mennessä. AMC:n asiakkaat voivat nyt ostaa digitaalisia lahjakortteja kryptovaluutoilla suoraan verkkokaupasta, puhelinsovelluksesta sekä elokuvateattereista. Uusi maksuominaisuus tuli käyttöön, kun maksujenvälittäjä BitPay kehitti tuen kryptovaluuttojen maksujen vastaanottamiseen, antaen asiakkaiden ostaa maksimissaan 200 dollarin arvoisia e-lahjakortteja. Yrityksen toimitusjohtaja teki Twitterissä kyselyä pitäisikö Dogecoinilla pystyä maksamaan myös ja saamansa palautteen perusteella aikoo sen saada onnistumaan vuoden loppuun mennessä. Muita mahdollisia kryptovaluuttoja ovat Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum sekä Bitcoin.

Bitcoinin arvo nousee ohjelmoidun oloisesti

Bitcoinin hurja nousu saattaa tuntua hankalalta ymmärtää, mutta toistaiseksi se näyttäisi nousevan miltei ohjelmoidun oloisesti ylöspäin, seuraten aiempien vuosien käyriä. Aiempiin vuosiin verrattuna Bitcoinin arvo näyttäisi nousevan matemaattisesti yli 200 000 dollarin tämän nousumarkkinan aikana. Bitcoinin arvo on muuttunut matemaattisen kaavan mukaan neljän vuoden sykleissä, jokaisessa syklissä on ollut kaksi  huippua. Olemme todistaneet keväällä ensimmäisen huipun ja seuraava on tulossa.

Sosiaaliset mediat ottavat käyttöön kryptovaluuttaa palveluissaan

Sosiaalisen median jätit Twitter ja Tiktok ovat alkaneet kokeilemaan kryptovaluutoilla ja voivat olla väylä massa-adaptaatioon tulevaisuudessa. Twitter on tehnyt erilaisia kokeiluja NFT tekniikan kanssa tutkii mahdollisuutta antaa käyttäjien laittaa profiilikuvakseen omistamansa NFT taideteoksen. Aiemmin kuka tahansa on voinut muuttaa profiilikuvakseen toisen omistaman NFT teoksen, mutta tulevaisuudessa voit yhdistää lompakkosi ja todistaa samalla omistavasi kyseisen NFT:n. NFT omistamisesta voi tulla uusi tapa näyttää sosiaalinen statuksesi kryptomaailmassa. Tiktok on myös ottanut oman kantansa NFT tekniikan kehittämiseen ja haluaa antaa käyttäjilleen mahdollisuuden saada sisällöllään enemmän tuottoa.

Bitcoinin transaktioiden määrä päivässä teki uuden ennätyksen

Yli 30 miljardin dollarin päivittäinen transaktio määrä Bitcoinin verkossa ylitettiin. Se on suurin yksittäinen päivä Bitcoin verkon transaktioiden määrässä. Määrä on melkein 40 kertainen tammikuuhun 2020 verrattuna. Transaktioiden määrä laski jo kolmannekseen viikonloppua kohden, mutta Bitcoin verkon tämän hetkinen tila ainakin Yhdysvalloissa on huomattavasti suurempi kuin Visan tai Mastercardin. Myös paljon suuremmat transaktiomäärät kerrallaan ovat kasvaneet Bitcoin verkon sisällä. Yli 10 miljoonan dollarin transaktioita on jo yli 70% kaikista transaktioista koko verkossa.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)