kryptouutiset

Kryptouutiset vko 7. Analyytikkoyhtiö ennustaa Bitcoinin arvon nousevan 2022 aikana 200.000 dollariin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla saat koosteen neljästä mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta; Analyytikkoyhtiö ennustaa Bitcoinille roimaa kasvua loppuvuoden aikana, CryptoPunks-kokoelman ympärillä kuhisee, Intia ottaa kevään aikana kryptoverotuksen käyttöön ja tilintarkastusjätti KPMG osti Bitcoinia ja Ethereumia. Lue lisää alta!

Analyytikkoyhtiö FS Insight ennustaa Bitcoinin rikkovan 200.000$ rajan

Vaikka Bitcoinin yllä on ollut viime vuoden lopusta saakka tummia pilviä ja kurssi on ollut laskusuunnassa, näkee ainakin analyytikkoyhtiö FS Insight valoa tunnelin päässä ja melko kirkasta sellaista. FS Insight-yhtiö ennustaa, että Bitcoinin arvo voisi nousta vuoden 2022 jälkipuoliskolla jopa 200.000 dollariin. Tämä tarkoittaa, että nousua tapahtuisi jopa 425 prosenttia tämän hetkisestä hinnasta. Samankaltaista nousua yhtiö ennustaa myös Ethereumille ja yhtiö uskoo Ether-kryptovaluutan arvon nousevan tämän vuoden aikana 12.000 dollariin eli prosentuaalisesti nousua voisi tapahtua jopa 385 prosenttia. Kannattaa pitää mielessä, että nämä ovat vain ennusteita ja aika näyttää mitä näiden kyseisten kryptovaluuttojen kursseissa tapahtuu.

CryptoPunks keskellä oikeusriitaa

Kaikkien aikojen myydyimmällä NFT-kokoelmalla on kaksi kilpailevaa versiota – V1 ja V2, jotka uhkaavat heikentää tokenien arvoa ja uskoa NFT-alaan. Alkuperäisten CryptoPunks NFT-kokoelman V1-haltijat ovat jättäneet DMCA-haasteen kumotakseen tekijän (Larva Labsin) pyynnön poistaa kokoelma OpenSea-alustalta. V1-sarja oli CryptoPunks-kokoelman alkuperäinen minttaus, mutta se korvattiin nykyisillä V2-malleilla, kun havaittiin virhe, jonka ansiosta ostajat pystyivät välittömästi poistamaan niiden ostamiseen käytetyn Etherin, jolloin myyjät jäivät ilman voittoa. Sarjan nykyiset haltijat saivat päivitetyt V2-versiot, joista tuli kokoelman vakioversiot, valtuutetut versiot. Larva Labs julkaisi ilmoituksen, jossa se kertoi halunsa lopettaa V1-sarjan malleilla kaupankäynnin, koska se heikentää V2-sarjan mallien arvoa. V1-sarjan mallien omistajat eivät kuitenkaan halua sulattaa tätä päätöstä yhdeltä istumalta.

Intian pörssit pyrkivät ottamaan kryptoveron käyttöön huhtikuuhun mennessä

Intian uusi 30 %:n kryptotulovero on järkyttänyt sijoittajia, mutta pörssit ovat huolissaan epäselvyydestä sen suhteen, milloin ja miten 1 %:n vero kaikista kryptotransaktioista on perittävä. Intian tulevan verotuksen mukaan ostajan on vähennettävä yhden prosentin vero kaikista tai yli 10 000 INR (132,54 dollaria) tai 50 000 INR (662,70 dollaria) ylittävistä liiketoimista ja ilmoitettava verot myyjän puolesta. Tämä vero koskee sekä krypto/fiat- että krypto/skripti-transaktioita. Koska ostajilla ei ole tarvittavia tietoja ilmoittaakseen veroa myyjien puolesta, pörssit joutuisivat ottamaan vastuun. Pörssien haasteena olisi taas tunnistaa onko myyjä intialainen ja onko myyjä velvollinen maksamaan veronsa Intiaan.

KPMG tankkasi salkkuunsa Bitcoinia ja Ethereumia

Yksi maailman suurimmista tilintarkastusyhtiöistä KPMG ilmoitti viime viikolla ostaneensa Bitcoinia ja Ethereumia (tarkennettuna oston teki KPMG:n Kanadan toimisto). KPMG ei kertonut kuinka suurella summalla yhtiö osti näitä kahta kryptovaluuttaa, vaan sen sijaan se ilmoitti uskovansa kryptovaluuttoihin sekä lohkoketjuteknologiaan ja uskoo niiden käyttöönoton kasvavan tulevaisuudessa.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)