kryptouutiset

Kryptouutiset vko 8. Suuri NFT-kokoelma huutokaupattavana ja Kiina on sulkenut kaikki kryptopörssit

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla saat koosteen neljästä mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta; Larva Labin suuri Punk it! -kokoelma huutokaupattavana, Disney aikoo käynnistää Metaversumiin erikoistuneen tiimin, Kiina on sulkenut kaikki kryptopörssit sekä Bitcoinin louhijat käyttävät luovuutta Bitcoinin louhinnassa. Lue lisää alta!

NFT-kokoelma myynnissä hurjaan hintaan

Sothebys.com sivustolla on käynnissä huutokauppa, jossa voi huutaa itselleen Larva Labsin Punk it! -kokoelman, jossa on yhteensä 104 eri NFT-teosta. Kokoelman arvioitu arvo pyörii 20-30 miljoonaa dollarin välillä ja siitä on tällä hetkellä tarjottu 14 miljoonaa. Huutokauppa sulkeutuu tiistaina 23.2.2022 (7:00 PM EST • New York) ja samana päivänä voi seurata livelähetystä. Larva Labsin Punk it! -teoksia on ostettu aiemmin jopa kymmenillä miljoonilla dollareilla. Muun muassa laulaja Jay Z on hankkinut itselleen teoksen ja käyttää sitä profiilikuvanaan Twitterissä. Myös huippu-urheilija Serena Williams ja hänen puolisonsa käyttivät viime vuoden Met Galassa omasta Punk it-teoksesta tehtyä kalvosinnappia ja viime viikolla uutisoitiin kuinka innokas NFT-keräilijä Deepak Thapliyal osti Punk it! #5822 -teoksen 23 miljoonalla dollarilla.

Disney käynnistää Metaversumiin erikoistuneen tiimin tutkimaan uutta tarinankerrontarajaa

Disney on luonut erikoistuneen yksikön johtavista työntekijöistä ja johtajista valvomaan ainakin osittaista siirtymistä metaversumiin. Per Reuters ja BBC väittävät nähneensä asiasta Disneyn henkilökunnalle osoitetun sähköpostiviestin, jonka oli lähettänyt johtaja Mike White, joka on työskennellyt Disneyn palveluksessa jo yli vuosikymmenen ajan. White on nimitetty Next Generation Storytelling and Consumer Experiences -yksikön johtajaksi, ja hänelle on annettu tehtäväksi muotoilla kuluttajakokemus Disneyn metaversumista. Hänen tiiminsä, jonka kerrotaan koostuvan ”vanhimmista johtajista”, on käsketty ”työskentelemään Disneyn luovien tiimien rinnalla”. Tämä tieto voi hyvinkin antaa vihjeen siitä, että Disney aikoo luoda fyysisen paikan, jossa vierailijat voivat tulla kokemaan Disneyn metaversumin.

Kiina on sulkenut kaikki kryptopörssit – mutta kauppiaat ja louhijat voivat silti olla aktiivisia

Kiinan keskuspankki (PBoC) – sanoo, että kaikki kryptopörssit ja vertaiskaupankäyntijärjestelmät (P2P) on nyt suljettu mantereella, mutta näyttää siltä, ​​​​että viranomaiset taistelevat edelleen jatkuvaa taistelua kryptolouhintaa vastaan, ja monien kannattajien uskotaan vetäneen toimintansa maan alle. Keskuspankki on julkaissut viimeisen neljännesvuosikatsauksensa tilikaudelta 2021, jossa se esitti useita väitteitä viime vuoden syyskuussa toteutetun kryptotorjunnan onnistumisesta. Keskuspankki väitti, että pyrkiessään ”oikaisemaan taloudellista kaaosta” se oli ”harjoittanut ankarasti laitonta ja taloudellista rikollista toimintaa”. Keskuspankki ilmoitti myös, että kaikki P2P-verkkolaina-alustojen muodot, mukaan lukien kryptovaluuttoihin liittyvät alustat, ovat lopettaneet toimintansa maassa. Lisäksi pankkiraportin kirjoittajat väittivät, että kotimaiset ”virtuaalivaluuttakaupankäynnin ja rahakkeiden liikkeeseenlaskurahoitusalustat” oli suljettu, kun taas ulkomaisten krypto- ja forex-kaupankäyntialustojen pääsy on myös estetty.

Bitcoinin louhijat käyttävät luovuuttaan louhinnassa

Bitcoinin louhijat siirtyvät yhä enemmän luoviin menetelmiin tullakseen tehokkaammiksi ja yrittääkseen samalla parantaa imagoa sähköä ahmivasta teollisuudesta. Uudet aloitteet ovat lisääntyneet samalla kun uuden tämän päivän Bitcoinin louhinnan vaikeus on jo kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla. Viime viikolla raportoitujen uusien aloitteiden joukossa on yhdysvaltalaisen öljyjätti ConocoPhillipsin suunnitelma myydä ylimääräistä soihdutuskaasua öljy- ja kaasurikkaalta Bakkenin alueelta Bitcoinin kaivostyöläisille Pohjois-Dakotaan. Useiden tiedotusvälineiden mukaan yritys työskentelee jo yhden Bitcoinin louhintaoperaation kanssa Bakkenin alueella, ja mm. CNBC raportoi aiemmin, että Bitcoin-kaivosten sekä öljy- ja kaasukenttien sijoittaminen yhteen voi olla ”valtava apu tämän tavoitteen saavuttamisessa”. Projekti on osa ConocoPhillipsin suurempaa pyrkimystä leikata soihdutuksen ja ylimääräisen kaasun polttaminen nollaan vuoteen 2030 mennessä.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)