kryptouutiset

Kryptouutiset – IMPT-tokenin ennakkomyynti oli menestys

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kryptovaluutat reaaliajassa

Tällä viikolla kryptouutisissa: IMPT-tokenin ennakkomyynti oli menestys, Shiba Inu palamisnopeus ylitti 900%, Axie Infinityn AXS nousi viime viikolla 22% sekä XRP menetti viimeisen kuukauden aikana 5 miljoonaa dollaria markkina-arvostaan. Lue lisää alta!

Uuden IMPT-tokenin ennakkomyynti oli menestys

Uuden IMPT-tokenin ennakkomyynti päättyi menneenä viikonloppuna. IMPT ennakkomyynti aloitettiin lokakuun 3. päivä ja ennakkomyynnin aikana impt.io-sivustolla kerättiin yli 18 miljoonaa dollaria, mikä tekee uudesta tokenista yhden vuoden 2022 menestyneimmistä kryptojen ennakkomyynnistä. IMPT-token listataan 14. joulukuuta ja se listataan mm. UniSwap, LBank sekä Changelly kryptopörsseihin.

Projektin virallisilla sivuilla kerrotaan, että yli 10 000 eri brändiä on kertonut sitoutuvansa IMPT-projektiin. Projektin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle yksilölle ja yritykselle mahdollisuus osallistua ilmastonmuutokseen muuttumalla hiilineutraalimmaksi tai hiilinegatiiviseksi. Tutustu IMPT.io-sivustoon

Shiba Inu (SHIB) palamisnopeus ylitti 900 %

Viimeiset kuukaudet eivät ole olleet parhaita aikoja Shiba Inulle, sillä tokenin arvo on laskenut jyrkästi viimeisen viiden kuukauden aikana. Suurin osa ongelmasta liittyi polttomäärien laskuun, mikä ruokkii SHIB:n elpymistä markkinoilla. Onneksi tilanne on vihdoin muuttumassa. Shibburnin mukaan verkon polttonopeus on noussut valtavasti. Uusimmat tiedot osoittavat, että SHIB näki massiivisen 910 %:n polttopiikin viikonlopun aikana. Pääpolttava osoite, joka päättyy sarjaan 3963d, poisti yli 5 miljoonaa merkkiä verkosta, mikä teki siitä suurimman Shiba Inu polttajan viikonloppuna.

Miksi Shiba Inua poltetaan? Shiba Inu otti käyttöön kolikoiden polton vähentääkseen kvadriljoonaa SHIB-tokenia markkinoilta. Kryptopolttojen taustalla on ideana nostaa tokenin arvoa. Lähde

Axie Infinityn AXS nousi viime viikolla 22%

Coinmarketcap.comin mukaan Axi Infinityn AXS-token oli viime viikon kannattavin krypto-omaisuus 100 suurimman krypto-omaisuuden joukossa. Tokenin arvo nousi 22% ja jossain vaiheessa jopa 52%. AXS-hinta on tällä hetkellä kevään/kesän 2021 tasolla. Tuolloin 2021 AXS-hinta lähti jyrkkään nousuun ja yhden AXS-tokenin hinta kävi elokuussa jopa yli 165 dollarissa. Sen jälkeen kurssi on lasketellut alas ja keväästä 2022 lähtien kurssi on pysytellyt aikalailla 6-20 dollarin välillä.

Viime viikon nousun takana oletetaan olevan BinaryX-projektin GameFi-tunnuksen BNX:n romahtaminen. Monet olettavat, että sen jälkeen kun BNX:n hinta oli laskenut yli 50%, osa pelaajista siirsivät varansa Axie Infinitylle ja AXS:lle. Lähde

XRP menetti viimeisen kuukauden aikana 5 miljoonaa markkina-arvostaan

XRP:n hinnassa on nähty kovaa volatiliteettiä viime viikkoina, kun XRP-yhteisö seuraa tarkkana SECin ja Ripplen välistä oikeustaistelua. XRP kokee kovia paineita ja on viimeisen kuukauden aikana menettänyt 5 miljoonaa dollaria markkina-arvostaan, joka on tällä hetkellä 18,98 miljardia dollaria. Viime viikolla kävi ilmi, että molemmat XRP ja SEC ovat pyytäneet tuomioistuinta asettamaan tarkan päivämäärän, jonka myötä XRP-oikeudenkäynti siirtyy kriittiseen vaiheeseen. Molemmat osapuolet toivovat, että päivämäärä on tammikuussa 2023. SEC haastoi Ripplen oikeuteen ensimmäisen kerran vuoden 2020 lopulla väittäen, että maksuyritys myi XRP:tä rekisteröimättömänä arvopaperina. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)