kryptouutiset

Kryptouutiset – Polkadotin päivitys nopeuttaa transaktioita

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tällä viikolla kryptouutisissa: Solanan lohkoketjussa jälleen katkos, XRP nousussa, Polkadotin uusin päivitys nopeuttaa transaktioita sekä Celsiuksen perustaja teki suuren noston ennen konkurssia. Lue lisää alta!

Solanan lohkoketjussa jälleen katkos, hinta laskussa

Solanan hinta lähti laskuun toisen suuren katkoksen aikana, joka pysäytti Solanan verkon toiminnan. Katkoksen aikana tapahtumia ei voitu käsitellä, mutta Solanan kehitysryhmä riensi kertomaan, että taustaryhmä oli valmiina ratkaisemaan katkoksen takana olevan ongelman mahdollisimman pian. Tämä katkos on jo neljäs tänä vuonna. Verkko alkaa olla tunnettu kryptoyhteisössä satunnaisista sähkökatkoistaan, koska useat kannattajat ovat maininneet katkokset syyksi välttää ketjua. Tällä kertaa katkos kesti yli 8 tuntia, mutta nyt verkko on täysin uudelleen käynnistetty ja kunnossa.

Voiko XRP nousta 20 dollariin?

XRP sijoittajien keskuudessa kuhisee. SEC:n ja XRP:n välinen oikeustaisto on kestänyt pitkään ja 20 kuukauden aikana monet ovat kääntyneet XRP:n hyväksi. Nyt viimeisimpänä Yhdysvaltain käräjäoikeuden tuomari Analisa Torres hylkäsi SEC:n eli Securities and Exchange Commission aloitteen pidättäytyä suosituista Hinman-asiakirjoista. Hinman-asiakirjat sisältävät SEC:n entisen talousosaston johtajan puheen, jonka mukaan Ethereum ei ole arvopaperi. XRP:n hinta nousi yli 20% päätöksen jälkeen ja hinta nousi yli 0,5 dollariin. Seuraava virstanpylväs on 1 dollari ja pitkässä juoksussa XRP sijoittajat ovat optimisia ja uskovat XRP:n nousevan jopa 20 dollariin. Tämä on kuitenkin puhdasta spekulaatiota, joka kannattaa muistaa.

Polkadotin uusin päivitys tuo mukanaan nopeutta transaktioihin

Polkadot (DOT) ilmoitti uusista päivityksistä, mukaan lukien asynkronisen taustan optimoinnin, joka lisää transaktioiden nopeutta vähintään 10-kertaisesti. Asynkroninen tuki on ensimmäinen merkittävä päivitys Polkadot Parachain-konsensusalgoritmiin. Päivitys nostaisi verkon suorituskyvyn 100 000 – 1 000 000 tapahtumaan sekunnissa (TPS) nykyisestä 1 000 TPS:stä. Verkko aikoo saavuttaa tämän lyhentämällä Parachain-lohkon aikaa kuuteen sekuntiin ja lisäämällä kunkin lohkon lohkotilaa kertoimella 5-10. Kyseinen päivitys on valmis käyttöönotettavaksi Kusamassa vuoden 2022 loppuun mennessä. Toinen päivitys on Parathreads, joka parantaa Polkadotin rakentamisen helppoutta. Päivityksen avulla kehittäjät voivat rakentaa verkkoa ilman varjoketjuhuutokauppaa. Lähde

Celsiuksen perustaja nosti 10 miljoonaa ennen konkurssia

Celsius Networkin perustajan Alex Mashinskyn kerrotaan nostaneen 10 miljoonaa dollaria vaikeuksissa olevalta kryptolaina-alustalta muutama viikko ennen kuin yritys jäädytti asiakasvarat ja haki konkurssiin. Tietojen mukaan nosto tapahtui toukokuussa, suunnilleen samana ajanjaksona, jolloin laajemmat markkinat olivat vielä umpikujassa Terran ekosysteemin romahtamisesta. Kilpaileva yritys toimittaa lähipäivinä tämän kaupan yksityiskohdat muiden transaktioiden ohella tuomioistuimelle. Näin suuren summan nostaminen herättää epäilyksiä siitä, että tiesikö perustaja ettei yritys pystyisi täyttämään asiakkaiden velvoitteita jo tuolloin… Sen sijaan Mashinsky väitti, että varojen nostaminen liittyi verojen maksamiseen. Lähde

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)