kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 2. – Bitcoinin laskentateho laski & Samsung NFT markkinoille

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 2 on koottu! Tällä kertaa saat koosteen neljästä mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta. Kazakstanissa on lähes 20% Bitcoinin laskentatehosta ja mielenosoitusten vuoksi koko valtion internet verkko pysähtyi hetkeksi. 2021 vuosi ei ollut hyvä kullalle, mutta Bitcoin kasvatti suosiotaan. Televisiovalmistaja Samsung valjastaa uudet älytelevisiot NFT kauppapaikkasovelluksillaan. Kiinteistökauppa kukoistaa NFT markkinoilla.

Verkkokatkos Kazakstanissa

Kazakstanissa on tapahtunut mielenosoituksia, jotka ovat johtaneet valtion internet verkon hetkelliseen katkokseen. Valtiossa on toiseksi suurin osa Bitcoinin lohkoketjun laskentatehosta, mikä vaikuttaa automaattisesti Bitcoinin arvoon sekä kryptomarkkinoihin sen seurauksena. Valtion internet verkon aktiivisuus laski normaalista lähes 100% tehosta n. 2 prosenttiin. Verkon sulkemisella pyrittiin heikentämään mielenosoitusten aiheuttamia ongelmia.

Bitcoin on uusi kulta

2021 oli kullalle huonoin vuosi sitten 2015, yhä useammat sijoittajat siirtyvät Bitcoiniin pitääkseen fiat-valuutan inflaation poissa sijoituksistaan. Uuden sukupolven sijoittajat eivät näe enää kultaa yhtä arvokkaana kuin vanhemmat sukupolvet. Viime vuoden aikana Bitcoin koki huomattavia hintaheilahduksia, mutta kuitenkin nousi n. 70 prosenttia vuoden aikana, kun kulta taas laski 5 prosenttia. Ottaen huomioon kullan markkina-arvon, on lukemat sen suhteen huolestuttavia.

Samsung mukaan NFT markkinoille

Uudet Samsungin älytelevisiot on varustettu sisäänrakennetulla alustalla, missä käyttäjät voivat selata, ostaa ja myydä NFT tokeneita. Samsung on julkaissut uuden älytelevisiomalliston, missä on integroituna NFT markkina-alusta. Samsung mahdollistaa kuluttajille helposti lähestyttävän tavan ostaa NFT tokeneita sohvalta poistumatta. Maanantaina tehdyssä julkaisussa yritys painotti NFT tokenien suosion kasvua, ja korostaa markkinan hajautuneisuutta.

Kiinteistökauppa kukoistaa metaversessä

Ajatus siitä, että käyttäisit tuhansia tai jopa miljoonia euroja fiktiivisen kiinteistön ostamiseen tuntuu todella absurdilta. Kuitenkaan sitä se ei monille suurille yrityksille ole ollut, viimeisimpänä PwC on ostanut itselleen kiinteistön, tosin summalla mitä ei ole vielä ainakaan julkistettu. Metaversen ideana on virtuaalitodellisuus, mihin voi osallistua AR- tai VR-lasien välityksellä. Yritykset uskovat metaversen olevan uusi normaali ja lähtevät mukaan kilpaan. Vaikka metaversestä on ostettu palasia suurilla summilla, mikään ei takaa sen tulevan olemaan uusi normaali.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

kryptojen lasku

Jatkuuko kryptojen lasku vielä alemmas?

Huhhuh mikä viikko onkaan ollut sijoitusrintamalla. Viime viikon loppupuolella laskua nähtiin jo roimasti kryptoissa sekä pörssissä, mutta maanantaina vasta olikin karmea laskupäivä.

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 67% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.