kryptouutiset

Kryptouutiset viikko 2. – Bitcoinin laskentateho laski & Samsung NFT markkinoille

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutiset viikolle 2 on koottu! Tällä kertaa saat koosteen neljästä mielenkiintoisesta uutisesta viime viikolta. Kazakstanissa on lähes 20% Bitcoinin laskentatehosta ja mielenosoitusten vuoksi koko valtion internet verkko pysähtyi hetkeksi. 2021 vuosi ei ollut hyvä kullalle, mutta Bitcoin kasvatti suosiotaan. Televisiovalmistaja Samsung valjastaa uudet älytelevisiot NFT kauppapaikkasovelluksillaan. Kiinteistökauppa kukoistaa NFT markkinoilla.

Verkkokatkos Kazakstanissa

Kazakstanissa on tapahtunut mielenosoituksia, jotka ovat johtaneet valtion internet verkon hetkelliseen katkokseen. Valtiossa on toiseksi suurin osa Bitcoinin lohkoketjun laskentatehosta, mikä vaikuttaa automaattisesti Bitcoinin arvoon sekä kryptomarkkinoihin sen seurauksena. Valtion internet verkon aktiivisuus laski normaalista lähes 100% tehosta n. 2 prosenttiin. Verkon sulkemisella pyrittiin heikentämään mielenosoitusten aiheuttamia ongelmia.

Bitcoin on uusi kulta

2021 oli kullalle huonoin vuosi sitten 2015, yhä useammat sijoittajat siirtyvät Bitcoiniin pitääkseen fiat-valuutan inflaation poissa sijoituksistaan. Uuden sukupolven sijoittajat eivät näe enää kultaa yhtä arvokkaana kuin vanhemmat sukupolvet. Viime vuoden aikana Bitcoin koki huomattavia hintaheilahduksia, mutta kuitenkin nousi n. 70 prosenttia vuoden aikana, kun kulta taas laski 5 prosenttia. Ottaen huomioon kullan markkina-arvon, on lukemat sen suhteen huolestuttavia.

Samsung mukaan NFT markkinoille

Uudet Samsungin älytelevisiot on varustettu sisäänrakennetulla alustalla, missä käyttäjät voivat selata, ostaa ja myydä NFT tokeneita. Samsung on julkaissut uuden älytelevisiomalliston, missä on integroituna NFT markkina-alusta. Samsung mahdollistaa kuluttajille helposti lähestyttävän tavan ostaa NFT tokeneita sohvalta poistumatta. Maanantaina tehdyssä julkaisussa yritys painotti NFT tokenien suosion kasvua, ja korostaa markkinan hajautuneisuutta.

Kiinteistökauppa kukoistaa metaversessä

Ajatus siitä, että käyttäisit tuhansia tai jopa miljoonia euroja fiktiivisen kiinteistön ostamiseen tuntuu todella absurdilta. Kuitenkaan sitä se ei monille suurille yrityksille ole ollut, viimeisimpänä PwC on ostanut itselleen kiinteistön, tosin summalla mitä ei ole vielä ainakaan julkistettu. Metaversen ideana on virtuaalitodellisuus, mihin voi osallistua AR- tai VR-lasien välityksellä. Yritykset uskovat metaversen olevan uusi normaali ja lähtevät mukaan kilpaan. Vaikka metaversestä on ostettu palasia suurilla summilla, mikään ei takaa sen tulevan olemaan uusi normaali.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)