Kryptouutiset vko 40

Kryptouutiset vko 40. Markkinat palautuvat ja El Salvador louhii volkaanisella energialla

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptovaluuttamarkkinat ovat jo miltei palautuneet viikko sitten tapahtuneesta Kiinan kryptokiellosta. El Salvador on louhinut ensimmäiset Bitcoinit vulkaanisella energiallaan. Iranissa olevat Bitcoinin louhintakiellot päättyvät. Shiba Inu on saanut suurten sijoittajien huomion. Lue tarkemmat sisällöt alta!

Kryptovaluuttojen markkina-arvo nousi 2,1 triljoonaan dollariin

Viikko sitten kryptouutisissa oli otsikko Kiinan kryptovaluuttakiellosta. Kuten se olikin jo tiedossa, niin tätä tapahtuu muutaman kerran vuodessa ja välillä korjaantuminen tapahtuu nopeammin kuin odotetaankaan. Kryptovaluuttojen markkinat nousivat 2.1 triljoonaan dollariin. Välillä näyttää siltä, että massamediat julkaisevat kryptovaluuttojen arvoa heikentäviä uutisia samanaikaisesti ympäri maailmaa aiheuttaen suuremmat alennukset hinnoille, jotta suuret instituutiot voivat napata itselleen halvempaa. Viikon päästä saatetaan uutisoida taas säännösten vapauttamisesta ja uudesta huomisesta.

Miljardien louhintamarkkinat aukeavat Iranissa

Kryptovaluuttojen kolme kuukautta kestäneet louhintakiellot ovat saaneet vihdoin päätöksensä Iranissa. Iranin entinen presidentti Hassan Rouhani antoi louhinnalle kiellon toukokuun loppupuolella, juuri kun kaikki kryptovaluutat lähtivät kovaa matkaa alaspäin. Valtiolla oli pelko, että louhinnan jatkuessa sähköntuotannon infrastruktuurissa voisi tulla ongelmia kuuman kesän aikana, kesä on ohi joten kryptovaluuttaa saa taas louhia. Maailman kaikesta kryptovaluuttojen louhinnasta 5% arvioidaan olevan Iranissa. Louhinnan jatkuminen tulee kasvattamaan ihmisten kryptovaluuttaomistuksia louhinnan palkintojen muodossa.

Tuntematon suuri sijoittaja ostaa Shiba Inua

Tuntemattomat suuret valaat ovat ottaneet kiinnostustaan Shiba Inu tokeniin. Dogecoinin jälkeläinen Shiba Inu on saanut valtavan huomion mediassa, varsinkin keväällä sen listautuessa moniin eri kryptopörsseihin Shiban markkina-arvo nousi nopeasti miljardeihin. Elon Musk on lupaillut uutta myös Dogecoinin faneille, alkaako hän ottaa kiinnostusta myös sen jälkeläiseenkin? Aika näyttää mitä tulee käymään kaikille dogekolikoille.

El Salvador louhii ensimmäiset Bitcoinit volkaanisella energialla

Yli 20 prosenttia valtion energiatuotannosta tulee vulkaanisesta energiasta. Vulkaanisesta energiasta on jo hetken puhuttu uutena ympäristöystävällisempänä energiavaihtoehtona Bitcoinin louhinnalle, ja nyt El Salvadorin presidentti ilmoitti valtion louhineen ensimmäiset Bitcoinit. Potentiaalisesti toimivia tulivuoria El Salvadorissa on kaksikymmentä, mikä olisi oiva ratkaisu maailmaa puhuttaneeseen energiasyöppöön mikä on on Bitcoinin louhinta.

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Kryptouutiset lukemalla saat ajankohtaisen katsauksen kryptovaluutoista. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutis nostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)