kryptouutiset

Kryptouutiset vko 21. – Coinbase haluaa hyötyä Altcoin-hulluudesta?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kryptouutisissa tällä viikolla: El Salvadorissa laaja kryptokokous, Coinbase suosittelee vain Shitcoineja käyttäjille, MicroStrategy ei aio myydä Bitcoinejaan sekä Argentiina aloittaa Bitcoin-koulutuksen lukioissa. Lue lisää alta!

El Salvadorissa laaja kryptotapaaminen – yhteensä 44 osallistujaa eri maista

Aiemmin presidentti Nayib Bukkele ilmoitti, että El Salvadorissa järjestetään laaja kryptovaluuttoihin liittyvä kokous, johon osallistuu yhteensä 44 henkilöä, joista 32 on eri keskuspankeista ja loput 12 ovat finanssiviranomaisia. Kokous järjestettiin viime viikolla 17.-19.5.2022 ja kokouksessa keskusteltiin laajasti mm. Bitcoinista, digitaalisesta taloudesta sekä Bitcoinin hyödyistä ja käyttöönotosta El Salvadorissa. Kokouksen aikana jokaisella osallistujalla oli mahdollisuus ladata oma Bitcoin-lompakko ja tehdä ostoksia Bitcoinilla. Osallistujat tutustutettiin myös Bitcoin-rantaan, joka on noussut sosiaalisessa mediassa runsaasti esiin.

Coinbase suosittelee käyttäjille kaikkia muita paitsi Bitcoinia

On väitetty, että Coinbase koittaisi hyötyä altcoin-hulluudesta ja on jättänyt top 10 valintalistalta Bitcoinin kokonaan pois. Listalla olleet altcoinit ovat menestyneet huonosti. Sam Callahan teki aiheesta laajan tweetin, jonka voit käydä katsomassa tästä linkistä. Bitcoinmagazine.com sivustolta löytyy hyvin kärkäs kirjoitus, jossa moititaan Coinbase-alustaa shitcoinien tuputtamisesta ja asiakkaiden rahastamisesta kaupankäyntikuluilla. Bitcoin on kuulemma pyritty piilottamaan syvälle alustan syövereihin ja surkeita altcoineja eli shitcoineja nostetaan enemmän esiin, jotta käyttäjät kävisivät niillä enemmän kauppaa. Kirjoituksen lopussa suosittellaan käyttäjiä pelastamaan ystävät ja oma nahka ja viemään omat Bitcoinit pois Coinbasesta. Lue kirjoitus tästä linkistä.

MicroStrategy EI aio myydä Bitcoinejaan

MicroStrategyn uusin talousjohtaja Andrew Kang vahvisti, että yritys ei aio myydä Bitcoinejaan tai muuttaa strategiaa niitä kohtaan. Kang sanoi myös, ettei sijoittajilta ole tullut minkäänlaista painetta myymiseen ja näin ollen sijoittajat ovat selkeästi samoilla linjoilla yrityksen Bitcoin-strategian kanssa. Kang kuitenkin uskoo, että sääntely tulee tiukkenemaan kryptovaluuttamarkkinoilla viime aikaisten tapahtumien takia.

Argentiinassa aletaan kouluttaa lukiolaisia Bitcoinista

Järjestö nimeltä Bitcoin Argentiina tekee yhteistyötä Paxfulin ja Built with Bitcoin -järjestöjen kanssa, jotka aikovat kouluttaa lukiolaisia Bitcoinista. Lukiossa järjestettävä Bitcoin-koulutus aloitetaan Argentiinassa ”School and Bitcoin” -projektin avulla. Ohjelma startataan yhteensä 40 eri koulussa, joihin odotetaan osallistuvan noin 4000 oppilasta. Argentiina on kärsinyt hyperinflaatiosta ja tämän myötä kryptovaluutat ovat olleet maassa laajasti käytössä. Bitcoin-koulutuksen katsotaan olevan oleellinen asia, jonka avulla voidaan varmistaa Bitcoinin käyttöönottoa niin Argentiinassa kuin myös maailmanlaajuisesti.

Muita uutisia maailmalta:

  • Viime viikolla juhlittiin Bitcoin pizza -päivää – Kahden Bitcoin pizzan hinta olisi tänä päivänä noin 300 miljoonaa dollaria
  • Ethereum 2.0 valoa tunnelin päässä ja se saattaa vihdoin tapahtua elokuussa
  • Bitcoin teki historiaa – kurssi on laskenut kahdeksan viikkoa peräkkäin ja seuraa vahvasti jenkkilän osakemarkkinoita
  • Luksus kellomerkki Tag hyväksyy Bitcoinin maksuvälineenä
  • Sveitsiläinen pankki Julius Baer tarjoaa kryptovaluuttatuotteita varakkaimmille asiakkailleen

Julkaisemme viikoittain uudet kryptouutiset, joissa yhden uutiskoosteen avulla saat kokonaiskuvan menneen viikon tapahtumista kryptovaluuttarintamalla. Muista seurata Virtuaalivaluutta.comia myös Twitterissä, jossa saat ilmoitukset uusista julkaisuistamme sekä pääset käsiksi muihin mielenkiintoisiin uutisnostoihin!

Tuoreet #kryptouutiset sähköpostiisi

Koostamme kryptomaailman tapahtumat tiiviiksi paketiksi kerran viikossa. Tilaa alta viikoittainen uutiskatsaus sähköpostiisi tuoreeltaan!

Vastuuvapaus: 77% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)