mark cuban ethereum

Mark Cuban povaa Ethereumille hyvää tulevaisuutta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

NBA -joukkue Dallas Mavericksin omistaja sekä Leijonan luolasta tutuksi tullut miljardööri Mark Cuban kertoo uskovansa Ethereumiin. Hän on kertonut näkevänsä Ethereumissa enemmän potentiaalia kuin monessa muussa kryptovaluutassa.

CNBC:n Make Itin haastattelussa Cubanilta kysyttiin muun muassa mitä kryptovaluuttaa hän suosittelisi aloitteleville kryptosijoittajille, johon Cupan vastasi muun muassa että, ”mielestäni sijoituksena Ethereumilla on eniten positiivisia ominaisuuksia”. Tämän lisäksi Cuban mainitsi, että Bitcoin on hänen mielestä ”parempi kulta kuin kulta itse”.

Oppiakseen kryptovaluutoista lisää ja sitä, miten vauraat yhteisöt voivat vaikuttaa markkinoihin, Cuban suosittelee meemivaikutteista Dogecoinia. Aiemmin tänä vuonna Dogecoin nousi kymmenen parhaan kryptovaluutan joukkoon markkina-arvoltaan. Tämä johtui osittain Dogecoin-yhteisöstä ja sen kannattajien vaikutuksesta. Tämän lisäksi Cubain suosittelee Dogecoinia myös ihan vaan ns. ”hauskanpitoon”.

On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että talousasiantuntijat pitävät kryptovaluuttoja yleensä erittäin riskialttiina sijoituskohteena; epävakaana ja spekulatiivisena, ja he usein varoittavat, että sijoittajien tulisi sijoittaa vain sen verran omia varojaan kuin heillä on varaa menettää kryptomarkkinoilla.

Cubanilla itsellään on laaja kryptoportfolio, joka sisältää eri kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia, Dogecoinia ja muita altcoineja. Tämän lisäksi hänellä on NFT-tokeneja ja hän on sijoittanut eri lohkoketjuteknologiayrityksiin.

Mutta miksi Cuban näkee arvoa Ethereumissa, Bitcoinissa ja Dogecoinissa? Tämä ei nimittäin ole ensimmäinen kerta kun kyseinen miljardööri mainostaa näitä kryptovaluuttoja.

Älysopimukset Ethereum-lohkoketjussa ”todella muuttivat kaiken kryptomaailmassa”, sanoo Cuban. Tämä johtuu siitä, että älysopimukset pystyvät tekemään niin paljon, mukaan lukien digitaalisesti hajautetun finanssimaailman tai DeFi-palvelut sekä NFT:t, joilla on useita käyttötarkoituksia.

Itse asiassa ”toivoisin, että olisin ostanut Ethereumia aiemmin”, Cuban sanoo. Tämä johtuu osittain siitä, että ”luulen sen olevan lähimpänä todellista valuuttaa”.

Cuban on myös toistuvasti kutsunut Bitcoinia paremmaksi vaihtoehdoksi aidolle kullalle sen algoritmisen niukkuuden vuoksi, koska sitä on saatavilla vain rajattu määrä.

Ja vaikka Dogecoin luotiin alun perin vitsinä, Cuban näkee sillä ainutlaatuisen käyttötavan. ”Se on väline, jota voidaan käyttää tavaroiden ja palvelujen hankintaan”, hän kertoi aiemmin CNBC Make Itille, että ”Dogecoinin yhteisö on vahvin, kun sitä käytetään vaihtovälineenä.”

Helmikuussa Cuban osti pienen määrän Dogecoinia 11-vuotiaan poikansa kanssa sanoen, että oston oli tarkoitus olla pojalle ”hauskaa ja opettavaista”.

Lähde: CNBC 

Tilaa kryptouutiset suoraan sähköpostiisi!

Julkaisemme ajankohtaiset kryptouutiset joka maanantai. Pysy ajantasalla!

Vastuuvapaus: 79% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)