bitcoin crash

Vieläkö se Bitcoin jaksaa nousta?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sunnuntaina 23. päivä tuli taas muutamia viestejä jännittyneiltä ihmisiltä, kun virtuaalivaluuttoissa testattiin taas alarajoja. Bitcoin ei päässyt tällä kertaa ihan 30 000$ asti, mutta ei kaukana oltu. Ja koska kaikki muut virtuaalivaluutat seuraa bitcoinin isoja liikkeitä, näkyi sama korjausliike myös muualla markkinassa. Itse nappasin tässä kohtaa pienen määrän bitcoinia salkkuun lisää, koska sain mun keskiarvohintaa laskettua!

Tällaiset viestit teiltä seuraajilta on tärkeitä saada, koska niiden kautta ymmärrän mistä asioista mun videoissa tai blogipostauksissa pitää puhua. Itse olen jo löytänyt sen varmuuden sijoittamiseeni, ettei tällaiset korjaukset enää jännitä, joten voisi jäädä jutut kertomatta jollette kertoisi omasta jännityksestänne!

Korjausliikkeet härkämarkkinassa on normaaleja!

Virtuaalivaluuttojen härkämarkkinassa on aiemminkin nähty todella isoja korjauksia, joiden jälkeen on jatkettu uusiin ath lukemiin! Tietenkään historia ei ole tae tulevasta, mutta usein se rimmaa mennyttä aika hyvin. Uskon kuitenkin bitcoiniin ja ethereumiin pitkällä aikavälillä ja tarkoituksena on pitää niistä kiinni pitkään.

Tänä vuonnakin ollaan jo nähty neljä 20-30% korjausliikettä, mutta ne unohtuu aika nopeasti, kun nousu jatkuu. Nyt nähty korjausliike on toki todella paljon isompi, mutta ei silti mitään mitä ei olisi ennen nähty. 30 000$ hinnassakin ollaan vielä korkeammalla, kuin alkuvuodesta ja potentiaalia ylöspäin on paljon! Bitcoinia kerätään yhä enemmän isoihin salkkuihin, joista se ei liiku moneen vuoteen mihinkään

Koska olen tutkinut omia sijoituskohteitani paljon ja sijoitan aina pitkään salkkuun, pystyn suhteellisen rauhassa seurailemaan isojakin liikkeitä. Sen lisäksi, kun on sijoittanut vain rahaa jota ei tarvitse siinä hetkessä, voi antaa niiden rauhassa kasvaa tai laskea! Toivottavasti lopputulos on kuitenkin se, että rahaa on enemmän kuin alussa.

Toinen asia, joka varmasti helpottaa omaa mieltäni isojen korjausliikkeiden aikaan on se, että olen hajauttanut salkkuani paljon. Mun sijoitussalkusta löytyy kuitenkin noin 25% kryptoja (btc, eth, ada), 25% suoria osakkeita ja 50% rahastoja. Tämä varmasti pienentää mun tuottoja, mutta vaihtaisin paremman tuoton hyviin yöuniin koska vain. Tärkeää on löytää sijoittaessa juuri sulle itselle sopiva tyyli!

Sijoittajan muisti on lyhyt!

Aina kun tällainen korjausliike tulee, mielessä on monilla vain sitä edeltänyt nousu. Eli kaikki aiemmat korjausliikkeet on siinä kohtaa jo unohtunut. Todella tärkeää olisi tutkia sitä, miten jokin sijoituskohde liikkuu. Eli täytyy tutkia sitä aiempien vuosien graafia, millaisia liikkeitä siellä on nähty. Kun on sijoituskohteen liikkumistyyli muistissa, ei jännitä normaalit liikkeet enää niin paljon.

Toinen asia mikä unohtuu, kun hinta laskee on se miksi alunperin lähti siihen kohteeseen edes sijoittamaan. Jokaisella kuitenkin on toivottasti jonkin verran ideaa siitä, mikä on sijoituskohteen potentiaali kun siihen lähtee sijoittamaan. Jos se potentiaali unohtuu, kun korjausliike alaspäin tulee, ei se tainnut vielä olla kovin hyvin ymmärrettynä. Eli taas neuvona, tutki lisää!

Virtuaalivaluutan potentiaalin ymmärtäminen voi kuitenkin olla todella vaikeaa, koska kyseessä on todella monimutkaisia asioita. Nämä ovatkin asioita joista aion lisää kanavallani puhua, kunhan itsekin saan ajatukseni aiheesta koottua kunnolla! Tässä mua on lähiaikoina mm. Live-striimeissä hyvin haastettu, joka on kehittänyt mun ajatuksia kyllä todella hyvin!

Nyt jäädään innoissaan seuraamaan kauanko menee, että nähdään taas uusi Bitcoinin ennätyshinta!

– Lari Heinonen / Mihin Sitä Säästäis?

YouTube ja Nettisivu: https://mihinsitasaastais.fi/linkkipuu/

Tilaa kryptouutiset suoraan sähköpostiisi!

Julkaisemme ajankohtaiset kryptouutiset joka maanantai. Pysy ajantasalla!

Vastuuvapaus: 79% piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä. Plus500CY Ltd on CySEC:n valtuuttama ja sääntelemä (#250/14)